Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

Buna mecbur değiliz
Sahte,saçma,gereksiz bulduğunuz konuları sizler belirleyebildiğinize göre
Yorum yapmazsınız olur biter
Silah zoruyla yorum yapmıyorsunuz

Neden buna mecbur olasınız ki.
Bu sadece güvenirlik sağlar.Her önüne gelen can sıkıntısından konu açmamış olur.

Konunu kapattırmadan mı gidiyorsun ?

Ertesi gün devamını istiyor bu kadar eğlence yetmedi çünkü

niye her konuyu geyiğe çeviriyorsunuz inanın anlamıyorum

Konu geyiğe sebepsiz yere dönmedi konu sahibinin profilinden daha önce açtığı konular ve yazdığı cevaplar açıkçası tiyatrosal performansını inceleyebilirsiniz

Kesinlikle katılıyorum. Herşeyden önce nikahsız beraberlik, hamilelik kadını aşağılamaktır!

Belli ki ciddi bir ilişkisi olan ve hamile olan bir kadına sırf birlikteliği nikahsız diye başka erkekler de vardır,bir kişiyle değildir şeklinde sözler sarf edilmiş
Ne kadar ayıp.
Bu kadar.

Evil o kendini bu şekilde aşağı çekebiliyorsa kızların yazdıklarını bence de sonuna kadar haketmiştir.
Ki profilini incele tezatlıklar çok net, yalanları ortada kimsenin kimseyle dalga geçme hakkı yok.

Samimi olsaydı,konusunu çoktan kapatırdı.

Sabaha kadar söylenmedik laf kalmayacak.

Bunu biliyor olmalı.

İstediği zaten bu hem birileri sınırı zorlayıp ceza alsın, hem ona eğlence devam etsin kesin offline okumaya devam eder.
İnanılmaz bir aşağılık kompleksi ve ya ego sonucu açılmış bir konu.
Konu sahibinin karakteri, ruhu için acil şifalar dilerim.

evet bu konuda size hak veriyorum zaten bu şahısa arzulu istekli diye kızmıyoruz yazdıkları saçma ve yalan seyler buradaki insanları kandırmaya calısması çok ayıp ...
Kısasa kısas nefsimizde var. Olumsuz yoruma olumsuz karşılık vermek için istemeden de yapılabiliyor. Bu noktada moderatörlerin müdehalesine gereksinim duymaktansa karşılıklı kendimizi kontrôlleyebilsek.

allahım hay allahım.. bu kadar olmaz çok şaşkınım.. ama şuna seviniyorum ki kk da çok sıkı takipçiler var ve bu düşünceli arkadaşlar sayesinde kimin ne olduğu ortaya hemencecik çıkıveriyor...bilipte bildirenler sağolsun kızlar... sayenizde milletin keklemelerine düşmüyoruz...

kadına şiddetten söz ediyoruz
işte kadının kadına şiddetine güzel örnek

konu sahibi böyle bir açıklama yapmışşş niye üstüne gidiliyor kiii :44: yok iki erkek arasında kalmış bilmem ne. konuların kız kardeşine ait olduğunu söylemiş. ne var yanii bnm hesabımıda kız kardeşim açmıştı şuan kendisi kullanmıyor ben kullanıyorum.

O değil de her konuda fake misin ? erkek misin? sahte konu mu falan çok oluyor yani bu aralar..Zaten böyle bir durum varsa yönetim bunu bulur çıkarır üyeler niye hafiyelik peşinde onu anlayamıyorum.Bu yönetimin işi arkadaşlar

konuyu tekrardan belli bir yere kadar baştan okudum...gerçekten gülünç... fena keklemiş milleti...çabuk uyandık kızlar...neyse ben yatıyorum hepinize iyigeceler tatlı rüyalarr

Sade yalan yanlış konularda değil genelde bazı üyeler çok kırıcı oluyorlar. başkasının hesabı olabilirde.şahsen bazı üyeler kendi egoları için aynı laptoptan giriyoruz diye benim kuzenimin üyeliğini kapattırdılar.benim fake hesabım sandılar.çok kırıldım çok üzüldüm.bir üye kadının kadına şiddeti demişti.gerçekten öyle.herkes derdini anlatmak istiyor.ama her konuya bir kırıcı yorum.bu tür yorumlar kendilerine yapılsaydı eminim onlarda üzülürdü. .

Son düzenleme:
haha bune ekşınlı bi gece diğer tasraftada erkek üye var
kk ya bu gece bişeyler oluyo haydi hayırlısı iyiki adam buraya gelipte okumadı yazılanları 3 kere 5 kere abowwww

Son düzenleme:
haha bune ekşınlı bi gece diğer tasraftada erkek üye var
kk ya bu gece bişeyler oluyo haydi hayırlısı iyiki adam buraya gelipte okumadı yazılanları 3 kere 5 kere abowwww

Dışarıya açık bir forum değil mi bu bölüm ? Buraya gelmelerine gerek yok.

Genel okuyucuların bir çoğu erkek olabilir zaten.

Dışarıya açık bir forum değil mi bu bölüm ? Buraya gelmelerine gerek yok.

Genel okuyucuların bir çoğu erkek olabilir zaten.

canım tabiki dışarıya açık ama
okonudaki üye gelipte burada yazsaydı
sonradanda erkek olduğunu söyleseydi
e neler yazacağını tahmin etmeye gerek yok zaten
kadınlar bile sabahtan beri neler yazdı neler çizid demi ben onun için dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…