Konular yayınlanmadan önce editörler tarafından kontrol edilmeli bence ya.
Gereksiz ,saçma konular açılıyor bizde zaman harcıyoruzz..
Buna mecbur değiliz
Sahte,saçma,gereksiz bulduğunuz konuları sizler belirleyebildiğinize göre
Yorum yapmazsınız olur biter
Silah zoruyla yorum yapmıyorsunuz
belki o konuyu actigindada hamileydi yani bilmiyorum kimsenin namusuna dil uzatmak bizlere dusmez
Konunu kapattırmadan mı gidiyorsun ?
niye her konuyu geyiğe çeviriyorsunuz inanın anlamıyorum
Günde kimle kaç kez ne yapıyo, kimden çocuk peydahlıyo umrumda değil ama, şu evli olmayıp da beraber yaşadıkları adamlara "eşim" diye hitab eden kadınlardan bir kadın olarak ben utanıyorum ve midem bulanıyor yahu!!!
Belli ki ciddi bir ilişkisi olan ve hamile olan bir kadına sırf birlikteliği nikahsız diye başka erkekler de vardır,bir kişiyle değildir şeklinde sözler sarf edilmiş
Ne kadar ayıp.
Bu kadar.
Samimi olsaydı,konusunu çoktan kapatırdı.
Sabaha kadar söylenmedik laf kalmayacak.
Bunu biliyor olmalı.
Kısasa kısas nefsimizde var. Olumsuz yoruma olumsuz karşılık vermek için istemeden de yapılabiliyor. Bu noktada moderatörlerin müdehalesine gereksinim duymaktansa karşılıklı kendimizi kontrôlleyebilsek.evet bu konuda size hak veriyorum zaten bu şahısa arzulu istekli diye kızmıyoruz yazdıkları saçma ve yalan seyler buradaki insanları kandırmaya calısması çok ayıp ...
yonetımle daha once konustuk bırkac ay once kız kardesımle ortak kullanıyorduk hesabı sonra duzelttıler.nereden saldıracağınızı şaşırdınız yahu benımle uğraştığınız kadar eşınızle ılgılenırsenız belkı sızın de olur
maşallah yani.bu tür konulara nedense çok talep oluyor.
buradaki bayan bir anne adayi konumunda ve oldukca hassa durumdadir bence kirmamaya çalisin.
buradaki bayan bir anne adayi konumunda ve oldukca hassa durumdadir bence kirmamaya çalisin.
konu sahibi böyle bir açıklama yapmışşş niye üstüne gidiliyor kiii :44: yok iki erkek arasında kalmış bilmem ne. konuların kız kardeşine ait olduğunu söylemiş.ne var yanii bnm hesabımıda kız kardeşim açmıştı şuan kendisi kullanmıyor ben kullanıyorum.
O değil de her konuda fake misin ? erkek misin? sahte konu mu falan çok oluyor yani bu aralar..Zaten böyle bir durum varsa yönetim bunu bulur çıkarır üyeler niye hafiyelik peşinde onu anlayamıyorum.Bu yönetimin işi arkadaşlar
haha bune ekşınlı bi gece diğer tasraftada erkek üye var
kk ya bu gece bişeyler oluyo haydi hayırlısı iyiki adam buraya gelipte okumadı yazılanları 3 kere 5 kere abowwww
Dışarıya açık bir forum değil mi bu bölüm ? Buraya gelmelerine gerek yok.
Genel okuyucuların bir çoğu erkek olabilir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?