Gebeyim. Duygular karışık..

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.158
11.064
248
Kızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.

Sorun şu ki çok garip hissediyorum . Mutlu olamadım sanki çok.. ben sağlık sektöründe olduğum için gebeliğin ne kadar zor elde edilen bi şey olduğunu da biliyorum . Ama çok çok modum düştü... benim gibi hisseden oldu mu? (Yaşım da genç değil çok. 30 üzeri)

Son düzenleme:
Ben bekarım daha o duyguyu tatmadım ama şunu söyleyebilirim ki bence öyle olmanız normal. Çünkü şuan bir bilinmeyenle karşı karşıyasınız. İlerde ne olur nasıl olur ne olcak hiçbirini bilmiyorsunuz o yüzden modunuz düşmüştür. Bence ilerleyen zamanlarda kalp atışlarını duyduğunuzda hareketlerini hissetmeye başladığınızda modunuz yükselcek ve bağ oluşucak aranızda. Şu an çok yeni bi durum bu sizin için. Arkadaş çevremden biliyorum. Bebişinizle birlikte evliliğinizin güzelliği daha da artsın inşallah

Bence tam zamanı hiç üzme kendini

Aldırmak gibi bir planınız yok anladığım kadarı ile. Sağlıkla kucağınıza alın o zaman.

31 yaşındayım 10 yıllık evliyim yeni gebe kaldım.. Eşim 36 yaşında... Çok istedik olmadı evlatlık almaya karar verdiğimde gebe olduğumu öğrendim.. Bende senin gibiydim bebeğimin tekmelerini hissettikce Aşırı duygusallaşıyorum içimde sevgi selleri oluşuyor... Rabbim İsteyen herkese Salih Saliha evlatlar nasip etsin Kendine zaman var sen çok iyi bir anne olacaksın

Umarım bebeğinizi kabullenebilirsiniz ve güzel bir anne olursunuz. İstemiyorsanız elbette birşey diyemem ama umarım herşey istediğiniz gibi olur.
4 senelik evli, 35 yaşında bir insan olarak yerinizde olmak için can atan binlerce insan var. Lütfen daha etraflıca düşünün bu bebeği istediğinize dair.

Plansız geldiği için böyle hissediyorsunuzdur. Zamanla fikriniz değişir umarım çünkü içeride istenmediğini hissediyor

. Şimdi şöyle düşünüyorsun bütün hayatım eskisi gibi olmayacak, kafam rahat eşimle eskisi gibi çıkp gezemicem, izinli olduğum zaman istediğim gibi uyuyamıcağım.. Kendimi şuan hazır hissetmiyorum gibi ama bunların hepsi geçecek, kalp atışlarını duy, göbeğin çıkacak kıyafetler alırken heyecanlanacaksın, her kontrolü iple çekeceksin, tekmelerini hissedeceksin, sonra doğacak ve o cennetin mis kokusunu size getirecek... Ve keşke daha önce anne olsaymışım senden önce sanki yaşamamışım diyeceksiniz...

Çünkü aynı duyguları bende yaşadım ve 30lu yaşların yarısında... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... İsteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bak yazarken gözlerim doldu annelik böyle şey

Yerinizde olmak için senelerdir bekleyen insanlar var. Allah size bir hediye bahşetmiş. Sağ sağlim kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Aynı duyguları hissetmiştim ilk öğrendiğimde. Çok ağlamıştım, ne hissedeceğimi şaşmıştım. Doğum yapalı 5 ay oldu ve iyi ki diyorum her gün. Şükürler olsun sağlıklı , şükürler olsun ki evladım oldu. Zaman geçtikçe , size cilveli şekilde güldükçe aşık olacaksınız Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende 4 yillik evli 35 yaşındayım ve bir çocuğumuz olsun öyle istiyoruz ki bu insanları anlamak çok zor

Hiç beklemediğiniz bir anda olduğu için bence çok normal.

Ben istiyor olmama rağmen olmayacağına neden o kadar emin olduysam öğrendiğimde eşime ağlayarak söyledim. Ki dediğim gibi istiyorduk ve deniyorduk.
Korktum, hazır olmadığımı düşündüm.
Bir an gelip keyifle göbeğimle konuşurken bir an geliyor ben nasıl bir bebeğe bakacağım diyorum.
Böyle hissetmek çok çok normal.
Zamanla benimsersiniz bence.

Ben hep deniyor olsam da bana sürpriz olsun, beklemediğim bir anda öğreneyim diyordum.
Adet zamanı gelene kadar neredeyse hiç şüphelenmedim.
Sonra 3 4 gün geçince ve çift çizgiyi de görünce haliyle gerçekten sürpriz oldu.

Bende 4 yillik evli 35 yaşındayım ve bir çocuğumuz olsun öyle istiyoruz ki bu insanları anlamak çok zor
Neden zor olsun?
Herkes birebir aynı şeyleri hissetmez.
Senelerce istemesine rağmen olunca korkan kadınlar oluyor.
Konu sahibine bu şekilde yüklenmeye gerek yok diye düşünüyorum

canım her kadın ceninine tapacak diye bir kaide yok. ben doğurana kadar pek bi duygu hissetmemiştim mesela.. yani öyle eli karnında gezen, en ufak bi değişime günlerce çıldıran, ruh hali sürekli değişen, canı bir şeyler çeken kadınlardan olamadım..
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. çok iyi bir anne olacağınızdan şüphem yok.. kendinizi başka şeylere şartlamayın..

Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Hislerinin gayet normal. Ben bekarken kemoterapi aldigim icin doktorlar evlenince cocugun olmayabilir demislerdi ona rağmen ilk hamileliğimi oğrenince sevinçten havalara uçmadım icimde garip bir his olustu hatta oturdum ağladım.

Şimdi hamile olma düsüncesi garip geliyor ama zamanla alışacaksınız merak etmeyin.

Bende şuan aynı duyguları bize sürpriz olan 2. gebeliğim için yaşıyorum . İlk çocuğum 4,5 yaşında tam bitti artık kendi işini kendi görüyor annaneyle teyzeyle kalıyor arada kendimize vakit ayırıyoruz eşimle ( demek fazla vakit ayırmışız ) , bide kreşe başlarsa derken ben şok 6 haftalık hamileyim ama bir yandan da içim kıpır kıpır hadi bakalım ruhum tam 35 yaşına gelmişken gene çocuklaşıcam

Boyle hissetmen cok normal ben iki hamileligimde de cok korkmustum bakamazsam diye.
Of diyordum nasil olacak hayat tarzima uygun degil diyordum.
Ama kucagina alinca cok baska ya asık oluyorsun hayatta onlardan daha degerli hicbir sey olamaz.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…