Ben bekarım daha o duyguyu tatmadım ama şunu söyleyebilirim ki bence öyle olmanız normal. Çünkü şuan bir bilinmeyenle karşı karşıyasınız. İlerde ne olur nasıl olur ne olcak hiçbirini bilmiyorsunuz o yüzden modunuz düşmüştür. Bence ilerleyen zamanlarda kalp atışlarını duyduğunuzda hareketlerini hissetmeye başladığınızda modunuz yükselcek ve bağ oluşucak aranızda. Şu an çok yeni bi durum bu sizin için. Arkadaş çevremden biliyorum. Bebişinizle birlikte evliliğinizin güzelliği daha da artsın inşallahKızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.
Sorun şu ki çok garip hissediyorum . Mutlu olamadım sanki çok.. ben sağlık sektöründe olduğum için gebeliğin ne kadar zor elde edilen bi şey olduğunu da biliyorum . Ama çok çok modum düştü... benim gibi hisseden oldu mu? (Yaşım da genç değil çok. 30 üzeri)
Bence tam zamanı hiç üzme kendiniKızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.
Sorun şu ki çok garip hissediyorum . Mutlu olamadım sanki çok.. ben sağlık sektöründe olduğum için gebeliğin ne kadar zor elde edilen bi şey olduğunu da biliyorum . Ama çok çok modum düştü... benim gibi hisseden oldu mu? (Yaşım da genç değil çok. 30 üzeri)
Plansız geldiği için böyle hissediyorsunuzdur. Zamanla fikriniz değişir umarımKızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.
Bende 4 yillik evli 35 yaşındayım ve bir çocuğumuz olsun öyle istiyoruz ki bu insanları anlamak çok zorUmarım bebeğinizi kabullenebilirsiniz ve güzel bir anne olursunuz. İstemiyorsanız elbette birşey diyemem ama umarım herşey istediğiniz gibi olur.
4 senelik evli, 35 yaşında bir insan olarak yerinizde olmak için can atan binlerce insan var. Lütfen daha etraflıca düşünün bu bebeği istediğinize dair.
Neden zor olsun?Bende 4 yillik evli 35 yaşındayım ve bir çocuğumuz olsun öyle istiyoruz ki bu insanları anlamak çok zor
Kimseye yüklendiğiniz yok niye hemen atar yaptın kiNeden zor olsun?
Herkes birebir aynı şeyleri hissetmez.
Senelerce istemesine rağmen olunca korkan kadınlar oluyor.
Konu sahibine bu şekilde yüklenmeye gerek yok diye düşünüyorum
Atar yapmadım asıl siz atar yapmissiniz bu insanları anlamak çok zor diyerek.Kimseye yüklendiğiniz yok niye hemen atar yaptın ki
Kızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.
Bende şuan aynı duyguları bize sürpriz olan 2. gebeliğim için yaşıyorum . İlk çocuğum 4,5 yaşında tam bitti artık kendi işini kendi görüyor annaneyle teyzeyle kalıyor arada kendimize vakit ayırıyoruz eşimle ( demek fazla vakit ayırmışız. Şimdi şöyle düşünüyorsun bütün hayatım eskisi gibi olmayacak, kafam rahat eşimle eskisi gibi çıkp gezemicem, izinli olduğum zaman istediğim gibi uyuyamıcağım.. Kendimi şuan hazır hissetmiyorum gibi ama bunların hepsi geçecek, kalp atışlarını duy, göbeğin çıkacak kıyafetler alırken heyecanlanacaksın, her kontrolü iple çekeceksin, tekmelerini hissedeceksin, sonra doğacak ve o cennetin mis kokusunu size getirecek... Ve keşke daha önce anne olsaymışım senden önce sanki yaşamamışım diyeceksiniz...
Çünkü aynı duyguları bende yaşadım ve 30lu yaşların yarısında... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... İsteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bak yazarken gözlerim doldu annelik böyle şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?