Ayy ayni seyleri ben soyledim ikinci hamileligimde.Bende şuan aynı duyguları bize sürpriz olan 2. gebeliğim için yaşıyorum . İlk çocuğum 4,5 yaşında tam bitti artık kendi işini kendi görüyor annaneyle teyzeyle kalıyor arada kendimize vakit ayırıyoruz eşimle ( demek fazla vakit ayırmışız) , bide kreşe başlarsa derken ben şok 6 haftalık hamileyim ama bir yandan da içim kıpır kıpır hadi bakalım ruhum tam 35 yaşına gelmişken gene çocuklaşıcam
Böyle hissetmeniz çok normal. İlk seferde olduğu için şaşkınlık yaşamışsınızdır. Ben de ilk seferde isteyerek hamile kaldım. Ona rağmen hamile olduğumu öğrendiğimde bir canlı bedenimi ele geçirmiş gibi hissettimKızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.
Sorun şu ki çok garip hissediyorum . Mutlu olamadım sanki çok.. ben sağlık sektöründe olduğum için gebeliğin ne kadar zor elde edilen bi şey olduğunu da biliyorum . Ama çok çok modum düştü... benim gibi hisseden oldu mu? (Yaşım da genç değil çok. 30 üzeri)
İlk zaman öyle oluyorKızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.
Sorun şu ki çok garip hissediyorum . Mutlu olamadım sanki çok.. ben sağlık sektöründe olduğum için gebeliğin ne kadar zor elde edilen bi şey olduğunu da biliyorum . Ama çok çok modum düştü... benim gibi hisseden oldu mu? (Yaşım da genç değil çok. 30 üzeri)
Hikayemiz o kadar aynı ki :) Geçen sene tam da bu zamanlar gebelik haberi aldım. 9 yıllık evlilik ve 34 yaşa rağmen mutlu hissedemedim. Bu durum sürdükçe daha da üzüldüm. Hatta derim ki ben lohusalık depresyonunu hamilelikte yaşadım tükettim diye. Bence bunlar haklı kaygılar, sorumluluk büyük ama tünelin ucu güzel bir yere çıkıyor, merak etmeyin. Tadını çıkarın.Kızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.
Ben de gebe kalabilmek için 8 aydır uğraşıyorum ve bir bebeğe sahip olabilmenin mucize gibi birşey olduğuna inanıyorum. Kıymetini bilin bence ve heyecanla mucizenizi bekleyinKızlar iyi giden bi evliliğim var çok şükür. 6 yıllık evliyiz. Sadece 1 kez korunmasız ilişki yaşadık ve bugün gebe kaldığımı öğrendim. İnşallah sağlıkla gelir.
Size de nasip olsun inşallah . Ben bunu %100 sahiplenicem, içime düşer düşmez mutluluktan ölücem. Yoksa olmasın desek emin olun kimse doğurmaz. TeşekkürlerBen de gebe kalabilmek için 8 aydır uğraşıyorum ve bir bebeğe sahip olabilmenin mucize gibi birşey olduğuna inanıyorum. Kıymetini bilin bence ve heyecanla mucizenizi bekleyinyok yapamayacak, sevemeyecekseniz günahına da girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?