- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
inşallah... bu arada ben küçükmü kaldım aranızda ya yaşım 19:))
yok canım küçük değilsin benimde 22 bakma evli ve çocuklu olduğuma daha genciz erken evlendik...ohaoldumsmile
hı siz genc annesiniz yani ne güzel opuyorumnanaktan
evet canım öyle sen neler yapıosun galiba öğrencisin ne okuyorsun kaydirigubbakcemile5
yarı öğrenci yarı işszim önlisans bitirdim şimdi açıköğretimden devam ediyorum aynı zamanda iş arıyorum böyle işte:1rolleyes:
HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH İYİ BİR İŞ BULURSUN opuyorumnanaktan
arkadaşlar benim sizden bir ricam var bana Gebzede eğitimi iyi olan bir ilköğretim okulu söylermisiniz. Bu yaz nasip olursa Gebzeye taşınacağız. Birde semt olarak neresi iyi.
hangi bölgeye taşınacağını bilmiyorum ama..
merkezde osmangazi ve eşrefbey iğlköğretim iyi..
onun dışında gebze genelinde en iyi i.ö.yu soruyosan. koç ilköğretim..derim.
huzurkent tarafında..
Canım teşekkür ederim cevabın için ben Gebzeyi hiç görmedim ama netten Koç iöo nu duydum ama eşim huzurkentin servisine ters olduğunu söylüyor biz galiba Darıca tarafında ev tutucaz. Aslında benim gönlümdeki de orasıydı eşimle bir daha konuşayım bakalım.
canım, darıca semt olarak gebze den daha güzeldir, darıcada Faik Şahenk i.ö. yu tavsiye ederim.
aynenn bende 3 aydır ona gidiyorum ve çok memnunum ilaçlarıda iyi geliyo zaten verdiği ilaç iyiyse o drda iyi demektir çok ilgili bi dr daha önce özeline gitmiştik ama şimdi burda olduğunu öğrenince hemen gittik iyikide gitmişiz tavsiye ederimaşkitom bende gebze tıp'tan Bülent Özkamer derim, çok iyi bir doktor.giden bir daha vazgeçmiyor.en beğendiğim tarafı mümkün olduğunca çocuklara ilaç vermemeye çalışıyor..diğer doktorlar hemen reçeteyi dolduruyor çocuklarımız ilaç kutusu olup çıkıyorlar.
bende geldim terk etmem sizi korkmayın yahuukaydirigubbakcemile3valla canım ben buralardayım ama arkadaşlar buraları terk eyledi yahuuu bilmiyorumkismile neyse canım sen nasılsın neler yapıorsun?
yoo aramızda çok yaş farkı yok cnm takıl bize sen sengözlerimebaksanabinşallah... bu arada ben küçükmü kaldım aranızda ya yaşım 19:))
aynennn senin kızın kocaman cnm sen kaç yaşında evlendin acep:lepi:yok canım küçük değilsin benimde 22 bakma evli ve çocuklu olduğuma daha genciz erken evlendik...ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?