• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebze- Darca civar oturan kzlar....

hayirlicumalarislamcokgld5.gif

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır uğrayamıyordum bu topiğe. arada bakınıyordum buluşma var mı varsa sürpriz yapar giderim diye ama olamayacak galiba bu buluşma.. kocişleriniz niye izin vermiyor onu anlamadım...

bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.. gdmt epey yakınız sanırım... ben de o civarlarda oturuyorum.

ne güzel ben cuma pazarına çok geliyorum bu aralar inşallah buluşma olursa senide bekleriz tanışırız o zaman kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır uğrayamıyordum bu topiğe. arada bakınıyordum buluşma var mı varsa sürpriz yapar giderim diye ama olamayacak galiba bu buluşma.. kocişleriniz niye izin vermiyor onu anlamadım...

bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.. gdmt epey yakınız sanırım... ben de o civarlarda oturuyorum.

aaa ne güzel :)

Merhaba arkadaşlar,

canım yaa onlarda endişeleniyor işte biliyorsun zaman kötü ama buluşma yapalımda gelen gelir gelemeyenlerinde canı sağolsun kaydirigubbakcemile5

yeni gelenler hoşgeldi ne güzel günden güne çoğalıyoruz
off keşke bulaşabilsek yaa diyelimki buluştuk kimler gelir
ben eşime bida dicem bakalım yaa aslında şöyle doğru düzgün konuşacak vakti bile olmadı adamcazın işten çok yoğun 2 gündür hiç aramadı arayamadı o kadar yoğun
şöyle güzelce konuşsak ikna edicem ama konuşamıyoruz aha yazın bitmesine 2 ay kaldı ağustosda zaten ramazan olursa temmuzda olur buluşma

Ya arkadaşlar oldumu şimdi ben geldim yerleştim. Nette sorun olduğu için net im yoktu ancak bugün geldi ve bir hevesle burayı açtım ama henüz buluşma olmamış dahası uzun zamandır kimse uğramamış buraya valla ben çok sıkıldım burada hadi hiç değilse Ramazan sonu buluşalım.

kızlar merhaba bende bekarken gebzede daha dogrusu darıcada oturuyodum.ama sorsanız cuma pazarına kac kez gittin die 1 kez boshayallersmile okulum işim hep istanbul tarafındaydı okurken anneannemde kalırdım ist. calısırkende gidip geldim eve ama darıca yı gebzeden cok severim... haklısınız kızlar sıkılmakta orda annemler hala darıcada gidip geliyoruz duyduguma göre gebzede bi alısveriş merkezimi ne acılmıs güzelmiş herkes öle dio gittinizmi hiç sizin için iyi olmustur kolay alısveriş yapabilirsiniz sengözlerimebaksanab
nese eski komsularımm öpüyorum sizii..şimdi darıcada sahil de oturup bi cay içmek vardı beee :delphin:

alışveriş mkesi henüz rahat rahabuluşulacak durumda değil arkadaşlar, bana sorarsanız merkezde fatma hanım parkı veya eskihisarda sakızağacı parkı en uygun..
ben 3 ay önce izmite taşındım ama her gün gebzeye işe gidip geliyorum..
buluşma olursa ben de katılırım muhakkak..

merhaba kızlar bende gebzede oturuyorum 2 yıldır vala gısı bulamıyorum falan demıs arkadaslar oncelıkle gebze carsıda oyle markalar varkı superler kapılar ıcın acık baynlar ıcın wenıce wıkıkı ozlem bebe caner bebe gıbı cok ıyıde bebek mazaları var sarsıda ama evet artık gebze center var ıcınde aradıgın herseyın otesı var super vala

Back
X