- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
Gebze merkezdeyim, cuma pazarı civarı :)
hoşgeldin canım ben de gebzedeyim ama mevlana mahallesinde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel ben cuma pazarına çok geliyorum bu aralar inşallah buluşma olursa senide bekleriz tanışırız o zaman![]()
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır uğrayamıyordum bu topiğe. arada bakınıyordum buluşma var mı varsa sürpriz yapar giderim diye ama olamayacak galiba bu buluşma.. kocişleriniz niye izin vermiyor onu anlamadım...
bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.. gdmt epey yakınız sanırım... ben de o civarlarda oturuyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır uğrayamıyordum bu topiğe. arada bakınıyordum buluşma var mı varsa sürpriz yapar giderim diye ama olamayacak galiba bu buluşma.. kocişleriniz niye izin vermiyor onu anlamadım...
bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.. gdmt epey yakınız sanırım... ben de o civarlarda oturuyorum.
evet aynen maalesef yok ama buluşuruz bi yerde tanışma, sohbet vs onunla yetiniriz dimii :)sende benim gibi gebzede yapılacak bişey olmadığını düşünenlerdenmisiiiiiiin kaydirigubbakcemile2