Gebzede Anadolu saglik merkezinde Dr Ebru Öztürk'e tedavi olanlar

Luna28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
368
267
53
40
Ebru hanım hakkında ne düşünüyorsunuz, tedavi olan varmı??

Merhaba Luna,
3.denemeyi Asm de yaptirdim ama maalesef sonuc negatif.Ebru hanim yapti tüm işlemleri. Aydin bey ile başlamıştım ama yurtdışında olduğu icin Ebru hanimla devam ettik.Aydin bey ile ortak calisiyorlar.Kafanda soru isaretleri vardir eminim ama bu yetenek işi degil.Cok iyi isinde uzman dr lar gördük ama bi yere kadar dr un etkisi.Trasnfer yapildiktan sonrasini kimse bilemez.Rahim kapali bi kutu..Gerisi takdir ilahi..

Evet malesef kafam çok karışık adet olmayı bekliyoruz başlamak için cromozone Antalyalısı istediler onu yaptırdık. Senin sorunun neydi Mavi sevda

Sebepsiz infertilite ile basladim
2 kez laparaskopi oldum ve 2 tupum alındı. 2.lap Aydin bey yapti hidroselfeks oldugu icin tupu bagladi.2.tup bebekten sonra Aydin bey e gittik.Hsg istedi ve hidroselfeks oldugu icin kesinlikle ameliyat dedi.Ameliyat oldum 2 ay sonra tüp bebek yapildi.Ama demek ki sorun tupteki sivida degilmis.Baska bi sorun var ama nedir bilmiyoruz. Randevu alip gorusecegiz Aydin bey ile ne dicek bakalim..
Senin sorunun neydi

merhaba arkadaşlar bende anadolu sağlık merkezinde tedaviye başladım geçen sene martta ebru hanımın hastasıydım kızım 2 aylık çok şükür bebeğimiz oldu

Benim yaşıma göre yumurta rezervim az, sag tüpüm tıkaliydi taki aralik ayında rahim filmi çektirene kadar o en son filmde inanılmaz agrı olmuştu ama tüpüm açilmiş , eşimin spermde hareketlilik %38.5 ayrıca şekil bozuklugu var.

merhaba arkadaşlar bende anadolu sağlık merkezinde tedaviye başladım geçen sene martta ebru hanımın hastasıydım kızım 2 aylık çok şükür bebeğimiz oldu
Maşallah allah bagislasin bebeginizi..
Peki ilk denemede mi oldu.
Ben merkez degsitirmeyi düşünmüyorum. Memnunum hastaneden ellerinden geleni yaptilarini dusunuyorum..

Maşallah allah bagislasin bebeginizi..
Peki ilk denemede mi oldu.
Ben merkez degsitirmeyi düşünmüyorum. Memnunum hastaneden ellerinden geleni yaptilarini dusunuyorum..
bizim ilk tedavide embriyoların kalitesi düşük olduğu için şansımız düşük diye 3 tane transfer ettiler o yüzden dış gebelik geçirdim 6 ay ara verip tabi o süre zarfında problem eşimde olduğu için sperm sayısı azdı keçi boynuzu kaynattım sabah akşam 1 bardak içirdim birde doktorumuz bi toz gibi ilaç verdi onu içirdim sabah akşam 6 ay sonra test yaptılar sayı ve hareketlilik çoğalmış çok şükür

embriyolarda 1. kaliteydi tek 1 tane transfer ettiler oda tuttu çok şükür rabbime kızım 2 aylık

ben ekipten doktorumdan çok memnun kaldım ilk denememiz dış gebelik oldu ikinci denemede oldu çok şükür darısı size
ben ekipten doktorumdan çok memnun kaldım ilk denememiz dış gebelik oldu ikinci denemede oldu çok şükür darısı size
Senin problemin neydi Zeynep 35436

Mas
embriyolarda 1. kaliteydi tek 1 tane transfer ettiler oda tuttu çok şükür rabbime kızım 2 aylık
Maşallah cok sevindim inanin
bazen insan umutsuzluga düşüyor neden olmadi onlarin bi hatasi mi var diye..Daha önce Yedi tepe de yaptirdimistim ve hidroselpenks oldugu halde yapmislar ne hsg ne baska bisey istemden baslamislardi.Ama Asm daha emin adimlarla gidiyor...
Hayırlı si artik geri kismet

Nasıl yapiliyor bu test bilgin var mi?
Asm yapiyor mu bizden boyle bişey istemediler
Kandan yapiliyor, evet orda kani aliyorlar ama test yapilan lab. Disardaymis.Ebru hanim 2. Denemede %50/55 demisti tutmayinca ozellikle istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…