Evet malesef kafam çok karışık adet olmayı bekliyoruz başlamak için cromozone Antalyalısı istediler onu yaptırdık. Senin sorunun neydi Mavi sevdaMerhaba Luna,
3.denemeyi Asm de yaptirdim ama maalesef sonuc negatif.Ebru hanim yapti tüm işlemleri. Aydin bey ile başlamıştım ama yurtdışında olduğu icin Ebru hanimla devam ettik.Aydin bey ile ortak calisiyorlar.Kafanda soru isaretleri vardir eminim ama bu yetenek işi degil.Cok iyi isinde uzman dr lar gördük ama bi yere kadar dr un etkisi.Trasnfer yapildiktan sonrasini kimse bilemez.Rahim kapali bi kutu..Gerisi takdir ilahi..
Benimde 3. Denemem olacakEvet malesef kafam çok karışık adet olmayı bekliyoruz başlamak için cromozone Antalyalısı istediler onu yaptırdık. Senin sorunun neydi Mavi sevda
Benim yaşıma göre yumurta rezervim az, sag tüpüm tıkaliydi taki aralik ayında rahim filmi çektirene kadar o en son filmde inanılmaz agrı olmuştu ama tüpüm açilmiş , eşimin spermde hareketlilik %38.5 ayrıca şekil bozuklugu var.Sebepsiz infertilite ile basladim
2 kez laparaskopi oldum ve 2 tupum alındı. 2.lap Aydin bey yapti hidroselfeks oldugu icin tupu bagladi.2.tup bebekten sonra Aydin bey e gittik.Hsg istedi ve hidroselfeks oldugu icin kesinlikle ameliyat dedi.Ameliyat oldum 2 ay sonra tüp bebek yapildi.Ama demek ki sorun tupteki sivida degilmis.Baska bi sorun var ama nedir bilmiyoruz. Randevu alip gorusecegiz Aydin bey ile ne dicek bakalim..
Senin sorunun neydi
Bir cesit dna testi gibi bu test sayesinde kalitesiz emriyoyu daha rahat ayirt edebiliyorlarmis. Ustune basa basa istedi Ebru hanim.'Cromozone Antalyalisi' nedir anlamadim
Cok sevindim ne guzel bu haberler I duymak cesaretlendiriyormerhaba arkadaşlar bende anadolu sağlık merkezinde tedaviye başladım geçen sene martta ebru hanımın hastasıydım kızım 2 aylık çok şükür bebeğimiz oldu
ben ekipten doktorumdan çok memnun kaldım ilk denememiz dış gebelik oldu ikinci denemede oldu çok şükür darısı sizeCok sevindim ne guzel bu haberler I duymak cesaretlendiriyor
Maşallah allah bagislasin bebeginizi..merhaba arkadaşlar bende anadolu sağlık merkezinde tedaviye başladım geçen sene martta ebru hanımın hastasıydım kızım 2 aylık çok şükür bebeğimiz oldu
bizim ilk tedavide embriyoların kalitesi düşük olduğu için şansımız düşük diye 3 tane transfer ettiler o yüzden dış gebelik geçirdim 6 ay ara verip tabi o süre zarfında problem eşimde olduğu için sperm sayısı azdı keçi boynuzu kaynattım sabah akşam 1 bardak içirdim birde doktorumuz bi toz gibi ilaç verdi onu içirdim sabah akşam 6 ay sonra test yaptılar sayı ve hareketlilik çoğalmış çok şükürMaşallah allah bagislasin bebeginizi..
Peki ilk denemede mi oldu.
Ben merkez degsitirmeyi düşünmüyorum. Memnunum hastaneden ellerinden geleni yaptilarini dusunuyorum..
Nasıl yapiliyor bu test bilgin var mi?Bir cesit dna testi gibi bu test sayesinde kalitesiz emriyoyu daha rahat ayirt edebiliyorlarmis. Ustune basa basa istedi Ebru hanim.
Sebepsiz infertilite ile basladim
2 kez laparaskopi oldum ve 2 tupum alındı. 2.lap Aydin bey yapti hidroselfeks oldugu icin tupu bagladi.2.tup bebekten sonra Aydin bey e gittik.Hsg istedi ve hidroselfeks oldugu icin kesinlikle ameliyat dedi.Ameliyat oldum 2 ay sonra tüp bebek yapildi.Ama demek ki sorun tupteki sivida degilmis.Baska bi sorun var ama nedir bilmiyoruz. Randevu alip gorusecegiz Aydin bey ile ne dicek bakalim..
Senin sorunun neydi
ben ekipten doktorumdan çok memnun kaldım ilk denememiz dış gebelik oldu ikinci denemede oldu çok şükür darısı size
Senin problemin neydi Zeynep 35436ben ekipten doktorumdan çok memnun kaldım ilk denememiz dış gebelik oldu ikinci denemede oldu çok şükür darısı size
e tabi embriyoların kalitesi hakkında zaten transferden önce arayıp bilgi veriyorlarNasıl yapiliyor bu test bilgin var mi?
Asm yapiyor mu bizden boyle bişey istemediler
eşimden kaynaklıydıSenin problemin neydi Zeynep 35436
Maşallah cok sevindim inaninembriyolarda 1. kaliteydi tek 1 tane transfer ettiler oda tuttu çok şükür rabbime kızım 2 aylık
Kandan yapiliyor, evet orda kani aliyorlar ama test yapilan lab. Disardaymis.Ebru hanim 2. Denemede %50/55 demisti tutmayinca ozellikle istedi.Nasıl yapiliyor bu test bilgin var mi?
Asm yapiyor mu bizden boyle bişey istemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?