Hayırlısı insallah gönlünden geçtiği gibi olurbelkide hiç yoktur bende naplım cnm kısmet artık:))
inşallah seninde canımHayırlısı insallah gönlünden geçtiği gibi olur
Üstüne mi görüyorsun acaba, adete ne kadar kalmıştıKızlar bende kanamam var adet gibi değil düşük gibi de değil 9 saatte ped yarım regl kanaması aynı ama regl gibi yoğun değil çözemedim ya test yaptım böyle çıktı
Ne zaman kan vereceksinizBat 26 Ağustos çatlama 12 Ağustos dikkatli bakıldığında çizgi görünüyor hemen çıktı bu arada sonradan değil. Belki de erken yaptım test prodector
Daha testi tam pozitif görmeden nasıl kan vereyim pozitifse verilir daha 5 gün var adetimeNe zaman kan vereceksiniz
Keşke herkes senin gibi deseDaha testi tam pozitif görmeden nasıl kan vereyim pozitifse verilir daha 5 gün var adetime
Lh ayrı beta hcg ayrı onlar şans eseri yani kesinliği yok siz benimkinde çizgi gördünüz müKeşke herkes senin gibi deseben vermemek için zor duruyorum
Ovulasyon testi bu biyerde okumuştum sizce?
Adetim 17siydi dünden beri var hiç gecikmezdi kiÜstüne mi görüyorsun acaba, adete ne kadar kalmıştı
GözükmüyorLh ayrı beta hcg ayrı onlar şans eseri yani kesinliği yok siz benimkinde çizgi gördünüz mü
İnşallah hamiledir ya, bende daha önce kimyasal geçirdimbenim dr 2 saat sonra ikinci cizgi cok cok silik cıkmışti. hamileydim ama kimyasal olmuştu. inşallah sizinde pozitiftir
Böyle durumu yasayan gec ögrenen birileri varmi kizlar bi yardimci olun lütfenMerhaba benim sat 17.7.25ti 28 günde bir oluyorum normalde 14.8 olmadim gecikmemin bugun 9 günü test yaptim ikinci cizgi cok hafif görünüyo fotoraf cektim ama belli olmuyor gibi tam normalde olsa cikmazmiydi bu zamana kadar adetim gectiginden beri yapiyorum hic bugunku gibi cizgi cikmadi bembeyazdi acaba gec döllenme olabilirmi kizlar
Sizde görebiliyormussunuz acaba...
Nadiren yaşayanlar olduğunı okumuştum ama en doğrusu kan vermek fazlasıyla geçmiş gününMerhaba benim sat 17.7.25ti 28 günde bir oluyorum normalde 14.8 olmadim gecikmemin bugun 9 günü test yaptim ikinci cizgi cok hafif görünüyo fotoraf cektim ama belli olmuyor gibi tam normalde olsa cikmazmiydi bu zamana kadar adetim gectiginden beri yapiyorum hic bugunku gibi cizgi cikmadi bembeyazdi acaba gec döllenme olabilirmi kizlar
Sizde görebiliyormussunuz acaba...
öylede tam positivi görmeden yaptirmak istemiyorum 9 gün boyunca 2 günde bir hic bisey yoktu bugun hafif görünce sasirdim ve bikac yerde okudum gec döllenme olabiliyormus cok gec ögrenenler varmis acaba öylemidir diye yasayanlar anlatabilirdi belki diye yazdimNadiren yaşayanlar olduğunı okumuştum ama en doğrusu kan vermek fazlasıyla geçmiş günün
Evet dediğiniz gibi olabiliyor 2 hafta sonra betası yeni yükseleni de gördüm yumurtlama takibi yaptınızmıöylede tam positivi görmeden yaptirmak istemiyorum 9 gün boyunca 2 günde bir hic bisey yoktu bugun hafif görünce sasirdim ve bikac yerde okudum gec döllenme olabiliyormus cok gec ögrenenler varmis acaba öylemidir diye yasayanlar anlatabilirdi belki diye yazdim
Yumurtlama takibi yapamadim bu ay öyüzden zaten emin olamadim döllenme olduktan kac gün sonra idrarda cikiyor acaba gecmi yumurtlama olduda böyle oldu bilemedimkiEvet dediğiniz gibi olabiliyor 2 hafta sonra betası yeni yükseleni de gördüm yumurtlama takibi yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?