Geç çıkan ikinci silik çizgi

Kızlar bende kanamam var adet gibi değil düşük gibi de değil 9 saatte ped yarım regl kanaması aynı ama regl gibi yoğun değil çözemedim ya test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• chatgpt-1755726625345.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 23
  • chatgpt-1755726598746.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 12
  • chatgpt-1755724475264.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 20
Bat 26 Ağustos çatlama 12 Ağustos dikkatli bakıldığında çizgi görünüyor hemen çıktı bu arada sonradan değil. Belki de erken yaptım test prodector

Eklentiler

• IMG_3482.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 21
Daha testi tam pozitif görmeden nasıl kan vereyim pozitifse verilir daha 5 gün var adetime
Keşke herkes senin gibi deseben vermemek için zor duruyorum
Ovulasyon testi bu biyerde okumuştum sizce?

Eklentiler

• 1000018345.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000018346.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 24
benim dr 2 saat sonra ikinci cizgi cok cok silik cıkmışti. hamileydim ama kimyasal olmuştu. inşallah sizinde pozitiftir

Arkadaşlar ben hamile değilmişim önümüzdeki ay güEl haber vermek umuduyla

Merhaba benim sat 17.7.25ti 28 günde bir oluyorum normalde 14.8 olmadim gecikmemin bugun 9 günü test yaptim ikinci cizgi cok hafif görünüyo fotoraf cektim ama belli olmuyor gibi tam normalde olsa cikmazmiydi bu zamana kadar adetim gectiginden beri yapiyorum hic bugunku gibi cizgi cikmadi bembeyazdi acaba gec döllenme olabilirmi kizlar
Sizde görebiliyormussunuz acaba...

Eklentiler

• 20250823_094757.webp
    95,7 KB · Görüntüleme: 12
Böyle durumu yasayan gec ögrenen birileri varmi kizlar bi yardimci olun lütfen

Nadiren yaşayanlar olduğunı okumuştum ama en doğrusu kan vermek fazlasıyla geçmiş günün

Nadiren yaşayanlar olduğunı okumuştum ama en doğrusu kan vermek fazlasıyla geçmiş günün
öylede tam positivi görmeden yaptirmak istemiyorum 9 gün boyunca 2 günde bir hic bisey yoktu bugun hafif görünce sasirdim ve bikac yerde okudum gec döllenme olabiliyormus cok gec ögrenenler varmis acaba öylemidir diye yasayanlar anlatabilirdi belki diye yazdim

Evet dediğiniz gibi olabiliyor 2 hafta sonra betası yeni yükseleni de gördüm yumurtlama takibi yaptınızmı

Evet dediğiniz gibi olabiliyor 2 hafta sonra betası yeni yükseleni de gördüm yumurtlama takibi yaptınızmı
Yumurtlama takibi yapamadim bu ay öyüzden zaten emin olamadim döllenme olduktan kac gün sonra idrarda cikiyor acaba gecmi yumurtlama olduda böyle oldu bilemedimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…