- 12 Mart 2024
- 190
- 52
- 18
- 32
Sen buraya yorum yapmamız için yazmadin mi onu yalan bişey mi deseydim düşük olduğunu ve takip istedigini biliyorsun madem yazmayacak yada yorumlara açık olacaksın.Ayyy yanlış anlama aşkım da bu tarz yorumşar insanların en mıtlu en şaşkın ve en gergin anlarında sinirlerini aşırı bozuyır. Bana yazdın. Bir daha bence kimseye yazma. Ben bu tarz durumlarda sessiz kalıyorum üzülmesinler diye. Bende farkındayım düşük bi değer olduğunun. Sağol teşekkür ederm.
Güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var hepimizin. Ve inanki herkes herşeyin farkında. İyi günler.Sen buraya yorum yapmamız için yazmadin mi onu yalan bişey mi deseydim düşük olduğunu ve takip istedigini biliyorsun madem yazmayacak yada yorumlara açık olacaksın.
Güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var hepimizin. Ve inanki herkes herşeyin farkında. İyi günler.
Kötü yorum yazmamışsskn doğruları söylemişsin sen zaten ablaYorumlara bakarsan herkes mükemmel yazmamış ve olanı söyledim beyan düşük takipte kal dedim bunda kötü yorum nerede sen kendi kendine paranoyak olmuşsun ve yoruma açık değilsen bu sayafaya atma degerini.
Çok sevindimmBende vajinal yolla keseyi gördüm az önce 4 mm 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor folik asit ihmal etme dedi umarım sağlıkli olur
Tamam canımda ben bişey desem haklı bişey demedim ki takip et dedim insanlar tuhaf :) neyse salla canım boşverKötü yorum yazmamışsskn doğruları söylemişsin sen zaten ablaama ona anlayış göster gerçekten insan iyi şeyler duymak istiyor sonucu kötü bilse de
İçine ferah tut stres yapma herşey olacağına varır seninleyse zaten kalır ve kavuşursun canimÇok sevindimminşallah bende haftaya güzel şeyler duyarım
Ay inşallah günler geçmek bilmiyor nasip olsun inşallah bu defaİçine ferah tut stres yapma herşey olacağına varır seninleyse zaten kalır ve kavuşursun canim
Umarım canim sağlıkla alırız kucağımızaAy inşallah günler geçmek bilmiyor nasip olsun inşallah bu defa
Aşkım başka var mı ? Şuan ne durumda ? Kaç dakikada çıktıŞeyyy hayalet bi çizgi görüyormusun yoksa ben görmek mi istiyorum
Var elimde başka testler başka marka, daha doğrusu bugün sipariş ettim gelir, adetime2 gün varAşkım başka var mı ? Şuan ne durumda ? Kaç dakikada çıktı
Şuan testin durumu ne bir daha daha güzel çekip paylaşır mısınVar elimde başka testler başka marka, daha doğrusu bugün sipariş ettim gelir, adetime2 gün varhala umudum ü kaybetmemeye çalışıyorum
Ekrana yayılmış bütün kurmızılık T ye dayanan üstten minik çizgi görüyorum şuan 3 dkka geçti sayılır hemen hemenAşkım başka var mı ? Şuan ne durumda ? Kaç dakikada çıktı
Şuan testin durumu ne bir daha daha güzel çekip paylaşır mısın
Yok ben direk çok ince bi çizgi görüyorumama çok ince. Onu anlayamıyorum yani az dur bir iki dakika daha bakalımEkrana yayılmış bütün kurmızılık T ye dayanan üstten minik çizgi görüyorum şuan 3 dkka geçti sayılır hemen hemen
Bulaşıkları dizim o da otursun iyiceAz şunun üzerindeki kapağı açsana kuzu
TamamBulaşıkları dizim o da otursun iyiceaçıp atayım resmini
Bozukmu acaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?