Test bozuk gibi görünüyo bebeğimAçaöadım kapağı
Ay inşallah o bozukturTest bozuk gibi görünüyo bebeğim
İki tane test yaptım bi kaç saat arayla iki testte de çizgi aktı teste ikiside mi bozukTest bozuk gibi görünüyo bebeğim
Aşkım çizgi ilk 5-10 dakika içerisinde çıkması lazımİki tane test yaptım bi kaç saat arayla iki testte de çizgi aktı teste ikiside mi bozuk
Kız şu kaset testin kenarında çizgi var tak tırnağını oraya çıt diye açılıyo zaten sjsjsjsj az aç öyle at yedin beni ha shshshshİki tane test yaptım bi kaç saat arayla iki testte de çizgi aktı teste ikiside mi bozuk
Beceriksizim galiba açılöıyoKız şu kaset testin kenarında çizgi var tak tırnağını oraya çıt diye açılıyo zaten sjsjsjsj az aç öyle at yedin beni ha shshshsh
Ayy inşallah geç dollenmedirKızlar bi bakın hele
Bence yeni olusmus ya çok sevindim inşallah sağlıkla ilerlerKızlar bi bakın hele
bence kesinlikle varrBenimkine de bakar misiniz ilk test, yarim saat sonra bu sekilde oldu dun sabah yapmistim, 2. Testi aksam yaptim 3. Test ise bu sabah
bence kesinlikle varrBenimkine de bakar misiniz ilk test, yarim saat sonra bu sekilde oldu dun sabah yapmistim, 2. Testi aksam yaptim 3. Test ise bu sabah
kızlar bide benimkine bakar mısınızİnşallah bekliyorum
Çok çok silik yada fotoğraf ın kalitesi düşmüştür adetiniz kaö gün geçtibence kesinlikle varr
kızlar bide benimkine bakar mısınız
ben az önce yaptım bunu adetime daha 9 gün var canım amaÇok çok silik yada fotoğraf ın kalitesi düşmüştür adetiniz kaö gün geçti
ayyyy çok sevindimmmm sağlıkla gelsin inşallahEvet hamile o
Aa hadi bakalım hayorlısı inşallahben az önce yaptım bunu adetime daha 9 gün var canım ama
benim delirmeme az kaldıAa hadi bakalım hayorlısı inşallahbenim adetime 2 gün var günler geçmek bilmiyor sana 9 gün boyunca kolaylıklad
Henüz göremedim bende çizgiyi ama daha zaman var olabilir belki adete yakınbence kesinlikle varr
kızlar bide benimkine bakar mısınız
Teşekkür ederim canımayyyy çok sevindimmmm sağlıkla gelsin inşallah
belkide hiç yoktur bende naplım cnm kısmet artık:))Henüz göremedim bende çizgiyi ama daha zaman var olabilir belki adete yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?