3dk da çıktıysa vardır heralde yaaBugun olmasi gerekiyor normalde goruntulerde belli olmuyor ama dun aksam yaptigim ve bu sabah yaptigim testte ilk 3 dkda silik cizgi cikti
Yarım saatten fazla oldu ve yine çizgi çıktoYarım saat sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi olarak biliyorum ama inşallah vardır
Bu test kaç dk sonrasıArkadaşlar görünüyor mu bilmiyorum ama yine aynısı oldu çizgi çıkıyor dua edin lütfen adetten bi kaç gün geçsin kan vereceğim inşallah pozitiftir
Köyde yaşıyoeum eşimin ailesiyle yaşıyoruz yoksa çoktan gitmiştim hastaneye 40 defaAy kan vermeye gitsene iyi dayanıyosunuz valla kan vermeden böyle arafta kalmak daha kötü
Ben de öyle düşündüm ama aksam ve bu sabah yağtığım testlerde de silik çizgi çıkınca şüphelendim açıkçası, yarın sabah tekrar test yapıp eğer aynı sonucla karşılaşırsam kan vermeyi düşünüyorum:)Yarım saat sonra çıkan çizgi kuruma çizgisi olarak biliyorum ama inşallah vardır
yarın sabah tekrar test yapacağım artık eğer yine silik çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum3dk da çıktıysa vardır heralde yaa
Tabii kiEğer öyleyse vardır inşallahkan testi verin sonucunuzu bizimle de paylaşırmısınız
İnşallah bizde güEl sonuçlar alırız2 çocuğumdada hissettim hamile olduğumu reglime 1 gün vardı test yapmıştım aşırı silikti ikinci cizgi ama pozitiff
Adetime 5 gün varken yaptım bu testi anında tek çizgi görünce bıraktım sonra geri dödüğümde böyle kırmızı olmayan bi çizgi vardı gebelik varmı sizce yoksa kuruma çizgisi diye birşey duymuştum onukan vermek için adetimi bekliyorum tahmini 21 ağustos
Bende böyle bişi yaşadım benimde taetime bakarmısınızAdetime 5 gün varken yaptım bu testi anında tek çizgi görünce bıraktım sonra geri dödüğümde böyle kırmızı olmayan bi çizgi vardı gebelik varmı sizce yoksa kuruma çizgisi diye birşey duymuştum onukan vermek için adetimi bekliyorum tahmini 21 ağustos
Adetime 5 gün varken yaptım bu testi anında tek çizgi görünce bıraktım sonra geri dödüğümde böyle kırmızı olmayan bi çizgi vardı gebelik varmı sizce yoksa kuruma çizgisi diye birşey duymuştum onukan vermek için adetimi bekliyorum tahmini 21 ağustos
Adete bir gün kala yaptım böyle bu sabah adet günüm yaptım ikinci çizgi görünmedi softec diye bi markaydı bugün yaptığım anlamadım bişi pembe leke gördüm az önce
Ne kadar süre sonra gördün çizgiyiAdete bir gün kala yaptım böyle bu sabah adet günüm yaptım ikinci çizgi görünmedi softec diye bi markaydı bugün yaptığım anlamadım bişi pembe leke gördüm az önce
*kanNe kadar süre sonra gördün çizgiyi
Kaset teste çıktıysa vardır diyebiliyor
Lan ver inşallah güzel sonuçlarınla bizi de müjdelesin
Kan vermeye korkuyorum inşallah vardır 1,5 yıldır istiyorum olmuyor bugün adet günüm pembe leke gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?