Geç de olsa anladım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

newlife

Ziyaretçi
Evlenene kadar o kadar yalnızmışım ki,,o kadar kullanılmışımki en yakınlarım tarafından;ancak evlenince anlayabildiğim o kadar kalabalıkta yapayalnız olduğumu...Allahın bana verdiği en büyük hediye eşim...Kimsem yok artık ondan başka..zaten hiç yokmuş...Bebişimde geliyo 15-20 güne kadar....Telefon numaralarımı da değiştirdim..Başka kimseyi istemiyorum Aile olarak..Biz bize yeteriz Allaha şükür..

Elbet Devran Dönücek.......

kullanildim derken.annen baban tarafindanda mi?niye bu kadar kindar oldun.elbet bildigin vardir.insalah esinle omur boyu mutlu olursun insallah.Allah bozmasin

ana gibi yar olmaz
elin oğlu için herkesi silme
kimi silersen sil aileni silme
erkek milleti belli olmaz en ii si bile neler yapıyo

kullanildim derken.annen baban tarafindanda mi?niye bu kadar kindar oldun.elbet bildigin vardir.insalah esinle omur boyu mutlu olursun insallah.Allah bozmasin

Kindarlık değil benimki..Onu hiç beceremedim zaten..Ama hafızamı kaybetmediğim sürece affedip hazmedemiyeceğim bi kırgınlık var içimde...Anneme,babama,özellikle ablam ve ağbime...O kadar çok şey varki buraya yazıp sığdırmam çok zor...Kimseye yaşatmasın böyle vefasızlıkları Allahım...Cümlemizin mutluluğunu bozmasın...

Eşiniz ve gelecek olan bebeğinizle mutluluklara.s.

ana gibi yar olmaz
elin oğlu için herkesi silme
kimi silersen sil aileni silme
erkek milleti belli olmaz en ii si bile neler yapıyo

Yok canım ya..Kesinlikle elin oğlu için değil..herkesin annesi babası kardeşi gibi yada ne biliyim onların yarısı kadar olsaydı keşke benimkilerde.Elin oğlu onlar için çok mücadele etti..Neler neler yaptı onlar için...ya ben 7 yıl ablamın evinde yaşadım..annem babam 22 yıldır ayrı zaten.7 yıl evini kendi evim çocuklarını kendi çocuğum gibi gördüm.Hatta ufak yiyenim bana anne dedi ilk,alın terimi getirdim eline verdim.Çeyizim için aldığım beyaz eşyalarım hala evinde kullanıyo.helali hoş olsun herşey.Ama ağırıma gidiyo işte.Hizmetçi gibi kullanmış beni.9 aydır evliyim 8 aydır hamileyim daha kapımı çalmadı 1 gün..1 bardak suı vermedi.elimde serum şişeleriyle gezdim ilk 4 ayımda.gelip bi tozunu almadı masamın.eşim 4 ay makarna haşladı yedi,1 tabak yemek getirmedi.hergün gezip tozdu alışveriş yaptı...daha neler var...Ağbim dersem hayatımın kazığını attı bana..eşime dünyanın kredi borcunu takıp yurtdışına evine gitti..10 ay oldu daha bi telefon açmadı..ne zorluklar yaşadık o kredi yüzünden...hala faizde.evlendim aramadı,hamile kaldım aramadı.annem zaten başka alemlerde.Babam desen ben kendi kendime yetiyorum diye umursamadı,uzaktan baktı hep.hiçbişeye değil de en çok eşime yaptıkları haksızlıklar zoruma gidiyo.Ya o ablam abim için neler yaptı yaaa...bi teşekkür bile etmediler..off yaa off..
Ya hamilelekten midir nedir çok duygusalım bu aralar..ağlama nöbetleri geliyo valla tutamıyorum.eşime belli etmiyorum ama.evden çıkınca başlıyorum ağlamaya.çok zor çokkkkk

böyle mutlusunuz madem Allah devamını getirsin bozmasın huzurunuzu

huzurunuz hiç bozulmaz umarım, ağız tadı, can sağlığı diliyorum size güzel yuvanızda.

üzücü ve cidden zor bir durum.
En yakınların bildiklerinden darbe yemek.
Ama yüce Allah büyük,güzel günler göstericektir sana...
Eşine ve bebeğine sıkı sıkı sarıl.
Allah eşinle bebeğinle huzur,mutluluk,sağlık dolu günler nasip etsin sana.
:Saruboceq:

Çok sağol canım.bundan sonra benimde dünyam eşim ve çocuğum..Elbet herşey mükafatını yada cezasını alıcaktır.allahın adaletinden hiç şüphem yok çok şükür.Hepimize herşeyin en hyaırlısını nasip etsin inşallah

senin yerinde olsam asla bende aramma beni aramayanı hiç işim olmaz
asla gereğinden fazla değer vermeyecen kimseye bi yaparsın baktınki anlamıyolar iyilikten bi daha adını bile anmazsın asla bakmam arkaya önümdeki yoldan devam ederim baktımki eşim de yanımda allah onalrı basımızdan eksik etmesin bebklerimizede sağlık sıhhat versin rabbim tek avazda doğurmayı nasip etsin

Amin canım çok teşekkürler

tamam ailen le aran çok ii olmayabilir
eşinde senin için çok mücadele etmiş olabilir
ama insan oğlu çiğ süt emmiştir
sen eşine bu kadar güvendiğini belli edersen ona şimdiden hata yaparsın
ana gibi yar olmaz diyen ben şimdide bu devird babana bile güvenmeyeceksin diyorum
daha çok yenisin bide bebek mutluluğu olduğu için
ayakların yerden kesilmiş olabilir
ama bu kadar güvenme derim
güvensen bile belli etme bu kadar
özür dileyerek söylüyorum ki sonra eşekten düşmüşe dönersin

gerçekten zor bir durum. CADIARZU
anne baba bir evlada bu kadar istemeyecek ne yapabilir ki. :uhm:
yine de anneniz babanız ne yaparsa yapsın sevmiyorsanız dahi saygı duymalısınız.

Allah eşinizle ve bebeğinizle mutluluğunuzu daim etsin. a.s.

Allah her daim böyle mutlu etsin sizleri..bebeğiniz de inşallah bereket getirir de borçlarınızdan da kurtulursunuz.. eşinizle hep böyle güvenle huzurla bir ömür yaşamanız dileği ile..

canım ısallah gelecek olan bebegıne sen aılenın sana yaptıgını yapmazsın ve bır omur boyu mutlu mesut olursunuz...bazen aılleler ıyı yaptıklarnın sanıp yada buyuk olmalarına sıgınıp kırıcı oluyorlar ve adım adım kendılerınden sogutuyorlar senı anlıyorum guzelım...hayat sana hep guzelı sunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…