gerçekten zor bir durum. CADIARZU
anne baba bir evlada bu kadar istemeyecek ne yapabilir ki. :uhm:
yine de anneniz babanız ne yaparsa yapsın sevmiyorsanız dahi saygı duymalısınız.
Allah eşinizle ve bebeğinizle mutluluğunuzu daim etsin.a.s.
seni çok iyi anlıyorum ailede olsa insan kullanmaya bayılan insanlar var bende nişanlandıktan sonra paramı bankaya yatırdım annem ne olur ne olmaz düğünde lazım olur diye ama annem bana hiç birşey almadı çeyiz olarak bende inadına bankadaki parayı çekmedim bu sebeple dımdızlak geldim koca evine
ha kocan tarafı ne yaptı dersen onun anneside bi kuruş bişi yapmadı hepsini kocam yaptı senağlama
anlıyacağın biz eşimle ben sokağa atılmış kedi eniği gibi birbirimizle kalakaldık benneyaptımki
sonuç itibariyle ben her iki tarafıda sevmem kocamda sevmez
belki tepki gösterecekler ama sonuçta annedir sevmiyorsnda saygı duy demelere boş bakıyorum sevmediğim birine saygı duyamam bana hayatımın en güzel gününü zehir eden bu iki aileye hiç saygı duymuyorum allah bildiği gibi yapsın herkesi
evliliğinizi hem sizin aileniz,hemde eşinizin ailesi onayladı mı???
tamam ailen le aran çok ii olmayabilir
eşinde senin için çok mücadele etmiş olabilir
ama insan oğlu çiğ süt emmiştir
sen eşine bu kadar güvendiğini belli edersen ona şimdiden hata yaparsın
ana gibi yar olmaz diyen ben şimdide bu devird babana bile güvenmeyeceksin diyorum
daha çok yenisin bide bebek mutluluğu olduğu için
ayakların yerden kesilmiş olabilir
ama bu kadar güvenme derim
güvensen bile belli etme bu kadar
özür dileyerek söylüyorum ki sonra eşekten düşmüşe dönersin
benimkiler onayladı.evlenmeden öncede tanıyolardı zaten eşimi...ama eşimin ailesi burda değil memleketlerindeler.Beni hiç tanımıyolar ve evlenmesini istemediler oğullarının.onların düşüncesi kendi çevrelerinden kendi isteklerine göre çekip çevirebilcekleri bi gelin ayarlamaktı.Bu arada ben eşimin ikinci evliliğiyim.İlk eşinden 9 yaşında bi oğlu var.oda Alanyada annesiyle yaşıyo.Kesinlikle sorunumuız yok bu konuda allaha şükür
Newlife aynen annemin yaptığını yapıyorsun, yapma!
benimde annem, babamı istemedikleri, kötü davrandıkları için görüşmemiş.. istenmeyen bir evlilikmiş..
ben doğduğumdan beri anneannem ile dedemin yüzünü adam gibi hiç görmedim 1-2 kez sadece.
isimlerini bile 9-10 yaşında anca öğrendim. Dedem öldüğünde göğsünde torunlarının fotoğrafı varmış.
O anki aklımla anlayamadım, ama şimdiki aklımla anneme çok kızıyorum.
Ne hakkı var beni anneannemle, dedemden kaçırmış ya?!
ben onların yüzlerini bile hayal meyal hatırlarken.
yazık yani çoooook yanlış çooooook..
ablanla abin ne yapmışlarsa yapmışlar. anneni, babanı lütfen silme.
bir düşün ya benim yerimden bak olaylara.. Çok mu güzel birşey bu sence?
umarım bu küskünlük uzun sürmez.. illa araya ölüm girince birşeylerin farkına varılmaz.. UMARIM
çok üzüldüm durumunuza.
zaman herşeyin ilacıdır.sadece allaha tevekkül edin.
o sizin her zaman yanınızdadır.
allah mutluluklar versin eşiniz ve bebişinizle.
yani bilmiyorum ilk sayfayı okudum hemen bişeyler yazma gereği duydum..
çünkü benim yaşadıklarıma birazda olsun benzettim sen orda hattımı değiştirdim, tek ailem var artık filan diyince..
canım inşallah herşey düzelir o zaman.
ablanla abinin yaptıkları çok hoş şeyler değilmiş gerçi katılıyorum sana haklısın
ama inşallah annenle, baban senin onlara duyduğun kırgınlığı telafi eder.
Hayat bu kimin ne olacağı belli olmuyor, yarınımızında öyle..
Eşinle, sana ve çocuğuna sağlıklı, mutlu hayat diliyorum. a.s.
Canımsın ;
Üzülme artık o kadar çok içine atıp geçmiş zaman seni yormuştu
Bunu foto albümüne bakınca daha çok anladım.
Gözlerindeki hüznü.
Ama geçmiş geçmişte kaldı boşver kim olusa olsun sana yapılanlara Allah'a havale et.
Takdirini yüce yaradan bilir.
Kulun kulu affetme yada affetmeme lüksü yok malesef.
Bildiğim tek şey, en büyük hayal kırıklıkları en yakınlardan gelir.
Sen güçlü bir kadınsın ( annesin )
Sık sıkı inandıklarına sarıl,
Bebeğinle ve eşinle ömür boyu huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum.
Ben inanıyorum sana " daha doğrusu şöyle diyebilirim ; kalbinin güzelliği yüzüne yansımış "
Mutlu ol " YENİHAYAT " ve hep gülümse olur mu????
canım senin eşin ve bebeğinle bir ailen var eğer herşey seni böle üzücekse ailenden başkasını görme bebğini kucağına alınca tüm sıkıntılarını unutup bebeğğne sarılacaksın ve o an herşey bitecek sadece eşin bebeğin ve sen olacaksın canım
Evlenene kadar o kadar yalnızmışım ki,,o kadar kullanılmışımki en yakınlarım tarafından;ancak evlenince anlayabildiğim o kadar kalabalıkta yapayalnız olduğumu...Allahın bana verdiği en büyük hediye eşim...Kimsem yok artık ondan başka..zaten hiç yokmuş...Bebişimde geliyo 15-20 güne kadar....Telefon numaralarımı da değiştirdim..Başka kimseyi istemiyorum Aile olarak..Biz bize yeteriz Allaha şükür..
Elbet Devran Dönücek.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?