Geç de olsa anladım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni çok iyi anlıyorum ailede olsa insan kullanmaya bayılan insanlar var bende nişanlandıktan sonra paramı bankaya yatırdım annem ne olur ne olmaz düğünde lazım olur diye ama annem bana hiç birşey almadı çeyiz olarak bende inadına bankadaki parayı çekmedim bu sebeple dımdızlak geldim koca evine

ha kocan tarafı ne yaptı dersen onun anneside bi kuruş bişi yapmadı hepsini kocam yaptı senağlama

anlıyacağın biz eşimle ben sokağa atılmış kedi eniği gibi birbirimizle kalakaldık benneyaptımki

sonuç itibariyle ben her iki tarafıda sevmem kocamda sevmez

belki tepki gösterecekler ama sonuçta annedir sevmiyorsnda saygı duy demelere boş bakıyorum sevmediğim birine saygı duyamam bana hayatımın en güzel gününü zehir eden bu iki aileye hiç saygı duymuyorum allah bildiği gibi yapsın herkesi

İnsan yaşamadan tam anlatamıyo sıkıntılarını canım ama dediğin gibi annemle bamama karşı saygıda kusur etmiyorum.Hissettirmiyorum pek.Ara sıra sitem ediyorum ama dayanamayıp..Ama ablamla ağbimi...aslaaaaaaaa affetmiycemmm

benim eşimin ailesininde bize kum tanesi kadar desteği yok hatta köstek oluyolar her seferinde.Daha benim yüzümü görmedi eşimin ailesinden tek kişi...Tanımazlar bile.Karnımdaki onların torunu,onların kanından ama birgün açıp soran olmadı..Ama eşim para yollıycam size dese işler değşir tabi..Eşim en ii evlat bende süper gelin olurdum..Sabır..sabır

evliliğinizi hem sizin aileniz,hemde eşinizin ailesi onayladı mı???

evliliğinizi hem sizin aileniz,hemde eşinizin ailesi onayladı mı???

benimkiler onayladı.evlenmeden öncede tanıyolardı zaten eşimi...ama eşimin ailesi burda değil memleketlerindeler.Beni hiç tanımıyolar ve evlenmesini istemediler oğullarının.onların düşüncesi kendi çevrelerinden kendi isteklerine göre çekip çevirebilcekleri bi gelin ayarlamaktı.Bu arada ben eşimin ikinci evliliğiyim.İlk eşinden 9 yaşında bi oğlu var.oda Alanyada annesiyle yaşıyo.Kesinlikle sorunumuız yok bu konuda allaha şükür

eh hayatımızı paylaşacağımız insana da güvenmeyeceksek ölelim o zaman..
tamam güven zdeleyecek bişey yapar tetikte olursun ama hiçbişey yokken aksine herşey güzelken neden kötü düşünceler besleyelim ki.. bu mantığı doğru bulmuyorum, bi kre hiç smimi değil.. aman şunu belli etmeyeyim bunu saklayayım diye hayat yaşnmaz.. sinir hastası olunur.. siz diyorsunuz ki bu arkadaşa; seni hiçe sayan seni kullanan aileni silme bugüne kadar seni mutlu etmiş sana ve ailene destek olmuş adama karşı dikkatli ol.. mantık hatası var bence bu işte..

yani istenmeyen gelinsin aynı benim gibi

biraz saftirik şaşkoloz sessiz olsak isterler bu erkek aileleri hep ezmek için gelin arıyorlar onlardan akıllı olmucak gelin boynuna yuları takıp istedikleri yere çekecekler tabi izin vermeyince istenmeyen oluyorsun kaydirigubbakcemile

çok ta umrumda istememleri uzak dursunlar kafiÇok üzgünüm çoook

bu dünyaya milletin nazını çekmeye gelmedim allah bana bu yaşamı bağışlamış kimseye göre yaşayamam ayrıca aklımda var on kullanırım bana yeter

kapris çekemem boşşşverrrrrrr üzülme sende yaşamaya bak geçmişi sil at geleceğe bebeğine bak önce sen unutma çünkü bende anladım ki bu dünyada herkes kendini düşünüyor annem ve kaynanam bu kadar bencil olursa daha kime nsıl inanayım CADIARZUbenbenneyaptımki

Newlife aynen annemin yaptığını yapıyorsun, yapma!
benimde annem, babamı istemedikleri, kötü davrandıkları için görüşmemiş.. istenmeyen bir evlilikmiş..
ben doğduğumdan beri anneannem ile dedemin yüzünü adam gibi hiç görmedim 1-2 kez sadece.
isimlerini bile 9-10 yaşında anca öğrendim. Dedem öldüğünde göğsünde torunlarının fotoğrafı varmış.
O anki aklımla anlayamadım, ama şimdiki aklımla anneme çok kızıyorum.
Ne hakkı var beni anneannemle, dedemden kaçırmış ya?!
ben onların yüzlerini bile hayal meyal hatırlarken.
yazık yani çoooook yanlış çooooook..
ablanla abin ne yapmışlarsa yapmışlar. anneni, babanı lütfen silme.
bir düşün ya benim yerimden bak olaylara.. Çok mu güzel birşey bu sence?
umarım bu küskünlük uzun sürmez.. illa araya ölüm girince birşeylerin farkına varılmaz.. UMARIM

Canım ne münasebet..benim kimseyi kimseden kaçırdığım yokki..İsterlerse gelirler de görürlerde..ama şimdiye kadar tık yok onların tarafından.Eşim çok denedi gönüllerini almak için kendi ailesinin ama olmadı....kendi anneme babama küs değilim ayrıca.Kırgınım ve geçmiycek o kırgınlığım...Ablamla ağbimde geri dönüşüm yok,olamaz....Amerika Iraka atmamıştır o kazıkları eminim.Yazdıklarımı geçmişe bakıp okursan çok sevinicem canım.

çok üzüldüm durumunuza.
zaman herşeyin ilacıdır.sadece allaha tevekkül edin.
o sizin her zaman yanınızdadır.
allah mutluluklar versin eşiniz ve bebişinizle
.

çok üzüldüm durumunuza.
zaman herşeyin ilacıdır.sadece allaha tevekkül edin.
o sizin her zaman yanınızdadır.
allah mutluluklar versin eşiniz ve bebişinizle
.

Teşekkürler arkadaşım..bende zamana bıraktım zaten..Yapabileceğim herşeyi yaptım ben..Gerisini Allah bilir.Onun adeletinden şüüphem yok..Allah hepimizi mutlu sağlıklı yaşatsın inşallah:Saruboceq:

yani bilmiyorum ilk sayfayı okudum hemen bişeyler yazma gereği duydum..
çünkü benim yaşadıklarıma birazda olsun benzettim sen orda hattımı değiştirdim, tek ailem var artık filan diyince..
canım inşallah herşey düzelir o zaman.
ablanla abinin yaptıkları çok hoş şeyler değilmiş gerçi katılıyorum sana haklısın
ama inşallah annenle, baban senin onlara duyduğun kırgınlığı telafi eder.
Hayat bu kimin ne olacağı belli olmuyor, yarınımızında öyle..
Eşinle, sana ve çocuğuna sağlıklı, mutlu hayat diliyorum. a.s.

İyi dileklerin için teşekkürler canım..Telefon hattımı değiştirdim evet ama ben arıyorum onları ara sıra..(annemle babamı)Çünkü onlar telefonumu bildiği zaman hergün arayıp moralimi bozucak ne kadar konu,olay varsa tek tek anlatıyolar duymak istemediğim halde.Benim huzura ihtiyacım var..Hergün bi gerilim filmine maceraya değil inanki...

umarım hayatta herşey yolunda gider eşin ve bebeğinle çok mutlu olursun canım benim işte her zaman yakınsandıklarımızdan çok da iyilik bulamayabiliyoruz boşver herkes ne yaparsa kendine yapar

Canımsın ;
Üzülme artık o kadar çok içine atıp geçmiş zaman seni yormuştu
Bunu foto albümüne bakınca daha çok anladım.
Gözlerindeki hüznü.
Ama geçmiş geçmişte kaldı boşver kim olusa olsun sana yapılanlara Allah'a havale et.
Takdirini yüce yaradan bilir.
Kulun kulu affetme yada affetmeme lüksü yok malesef.
Bildiğim tek şey, en büyük hayal kırıklıkları en yakınlardan gelir.
Sen güçlü bir kadınsın ( annesin )
Sık sıkı inandıklarına sarıl,
Bebeğinle ve eşinle ömür boyu huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum.
Ben inanıyorum sana " daha doğrusu şöyle diyebilirim ; kalbinin güzelliği yüzüne yansımış "
Mutlu ol " YENİHAYAT " ve hep gülümse olur mu????

iyi dileklerin ve düşüncelerin için çok ama çok teşekkür ederim..Benim için dilediğin herşey umarım seninde hayatının parçası olur.dediğin gibi Allaha havale ettim herkesi..a.s.

canım senin eşin ve bebeğinle bir ailen var eğer herşey seni böle üzücekse ailenden başkasını görme bebğini kucağına alınca tüm sıkıntılarını unutup bebeğğne sarılacaksın ve o an herşey bitecek sadece eşin bebeğin ve sen olacaksın canım

Haklısın canım.Teşekkürler..........

a.s.
Canım beniim gerçekten anlattıgın kadarıyla üzücü şeyler ama onları yok sayma bak ne diceeemİ
“. . . . .” Buraya Onun Adını Yazsana o seni çok üzen kişilerin annenin babanın abinin ablanın mesela ayse diyeliim annenin ismi;
"AYSE" öldü.Yok artıık.bir daha bulamıyacaksın onu çok uzaklardada olsa hiç görmesen bile sonucta o senin ailen o kadar üzmelerine ragmen gözünden yas gelmicekmi onun ölüm haberini aldıgında pişman olursun ama çok geç oluurr kin tutma o aramasada sen ara sen sorr
annen diyelim o ne kadar kötüde olsa ne kadar eziyette verse seni dogurdugu andaki hakkını nasıl ödersin belki seni dogurmaya bilirdi kürtajla aldırabilirdii veyaa ne biliyiim...
nesee canımm ailenin degerini biiil deyim baska bişey demeyim sana bak bana bi annem(annannem) ve benn kaldık kala kala Allah'a şükür dedemin şirketi vardı ordan geçiniyoruz para sıkıntısı çekmedik hiç ama sevdiklerinin hayatta olmamasıda en büyük sıkıntı oluoo ...nese basınızı agrıttıysam özür
Allah devamını erdirsin eşin ve çocugunla birlikte mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…