- Konu Sahibi newlife
Doğumuma iki gün kaldı.......Salıyı saymassak 1 gün var....:ecrin_bebek::CüvCüv:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumuma iki gün kaldı.......Salıyı saymassak 1 gün var....:ecrin_bebek::CüvCüv:
Yok canım ya..Kesinlikle elin oğlu için değil..herkesin annesi babası kardeşi gibi yada ne biliyim onların yarısı kadar olsaydı keşke benimkilerde.Elin oğlu onlar için çok mücadele etti..Neler neler yaptı onlar için...ya ben 7 yıl ablamın evinde yaşadım..annem babam 22 yıldır ayrı zaten.7 yıl evini kendi evim çocuklarını kendi çocuğum gibi gördüm.Hatta ufak yiyenim bana anne dedi ilk,alın terimi getirdim eline verdim.Çeyizim için aldığım beyaz eşyalarım hala evinde kullanıyo.helali hoş olsun herşey.Ama ağırıma gidiyo işte.Hizmetçi gibi kullanmış beni.9 aydır evliyim 8 aydır hamileyim daha kapımı çalmadı 1 gün..1 bardak suı vermedi.elimde serum şişeleriyle gezdim ilk 4 ayımda.gelip bi tozunu almadı masamın.eşim 4 ay makarna haşladı yedi,1 tabak yemek getirmedi.hergün gezip tozdu alışveriş yaptı...daha neler var...Ağbim dersem hayatımın kazığını attı bana..eşime dünyanın kredi borcunu takıp yurtdışına evine gitti..10 ay oldu daha bi telefon açmadı..ne zorluklar yaşadık o kredi yüzünden...hala faizde.evlendim aramadı,hamile kaldım aramadı.annem zaten başka alemlerde.Babam desen ben kendi kendime yetiyorum diye umursamadı,uzaktan baktı hep.hiçbişeye değil de en çok eşime yaptıkları haksızlıklar zoruma gidiyo.Ya o ablam abim için neler yaptı yaaa...bi teşekkür bile etmediler..off yaa off..
Ya hamilelekten midir nedir çok duygusalım bu aralar..ağlama nöbetleri geliyo valla tutamıyorum.eşime belli etmiyorum ama.evden çıkınca başlıyorum ağlamaya.çok zor çokkkkk
newlife fotagraf albümüne baktım maşallah kızın asya pek güzel babasına benziyor gibi...
üzülme canım herşeyde vardır bir hayır...
belki aranızı açan anlamasız gerçekte olmayan bir dedikodudur inşallah hatalarını anlarlar
ailenle mutluluklarra.s.:teselli:
Ne bayram ama...................
a.s.
Canım beniim gerçekten anlattıgın kadarıyla üzücü şeyler ama onları yok sayma bak ne diceeemİ
“. . . . .” Buraya Onun Adını Yazsana o seni çok üzen kişilerin annenin babanın abinin ablanın mesela ayse diyeliim annenin ismi;
"AYSE" öldü.Yok artıık.bir daha bulamıyacaksın onu çok uzaklardada olsa hiç görmesen bile sonucta o senin ailen o kadar üzmelerine ragmen gözünden yas gelmicekmi onun ölüm haberini aldıgında pişman olursun ama çok geç oluurr kin tutma o aramasada sen ara sen sorr
annen diyelim o ne kadar kötüde olsa ne kadar eziyette verse seni dogurdugu andaki hakkını nasıl ödersin belki seni dogurmaya bilirdi kürtajla aldırabilirdii veyaa ne biliyiim...
nesee canımm ailenin degerini biiil deyim baska bişey demeyim sana bak bana bi annem(annannem) ve benn kaldık kala kala Allah'a şükür dedemin şirketi vardı ordan geçiniyoruz para sıkıntısı çekmedik hiç ama sevdiklerinin hayatta olmamasıda en büyük sıkıntı oluoo ...nese basınızı agrıttıysam özür
Allah devamını erdirsin eşin ve çocugunla birlikte mutluluklar dilerim![]()
canım benim rabbim sana gönlüne göre bir eş vermiş ...sana desek olacakkk biri varrr yanında üzülme kuzucum....hayatta herkes aslında tek tabanca önce can sonra canan misalii....herşeyde bir hayır vardır diyeceksin sorunlar eşinle sizi birbirinize daha çok bağlamıştır belki....abine diyecek sözüm yok teerbiyesizlik yaptığı keşke eşinin para vermesini önleseydin...ama temiz kalbin kötülük getirmemiş işte aklına...annen peki yani arasan annecim ben doğum yapıcam sana ihtiyacım var desen kıyamaz belki gelir.......hiç üzülme olmadı biz geliriz:)
new life herkesin bir imtihanı varmış hayatta!eski yazılarını okdum da..aynı yaştayız ama erken büyümüşşün...sabahın en karanlık vaktinden sonra aydınlık gelirmiş ya..anladığım kadarıyla eşin o aydınlık...allah 3ünüzü birbirinizden ayırmasınçok zaman önce eşinin ilk eşinin sana iftira attığını duydum..tam hatırlayamadım ama şöyle bir hadis var;eğer bi insan başka birine taşımadığı sıfat yüzünden iftira atarsa iftirayı atanın başına aynısı gelmeden ölmez diye...a.s