Geç de olsa anladım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğumuma iki gün kaldı.......Salıyı saymassak 1 gün var....:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:
:nazar:Allah yardımcın olsun... heyecen doruk ta dır eminim...panik yapma sakın!çünkü hayatının en güzel ve anlamlı insanı ile tanıcaksın...ve bir ömür onun gözlerinde yaşlanacaksın ... sevgiler..sağlıkla.... a.s.:nazar:

Doğum yaptım...annem geldi bi zıbın almış.15 dk durdu gitti..bidahada gelmedi..ablam aramadı bile..banane demiş rezillll...ben o doğum yaptığında kaç gün uykusuz kaldım..ondan çok benim emeğim var küçük yiyenimin üstünde.babam desen hiç tınlamamış bile..keşke bi kabahat yapsaydım da bu kadar içime dert olmasaydı.bende şunu yaptım deseydim keşke bi kazık atsaydım keşkeeee...onlar senin ailen arayı açma diyen arkadaşlar bende diyorum ki onlardan ailem olucağına 10-15 kuduz köpeğim olsun daha iyi...benim tek bi ailem var...eşim ve kızım

Hayırlı olsun newlifecım
Allah analı babalı büyütsün..
Sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşayın inş...

Geçde olsa anlayan arkadaşlar...>Anladık ya sonunda..bunada bin şükür.. ya hiç anlamsaydık....????

Yok canım ya..Kesinlikle elin oğlu için değil..herkesin annesi babası kardeşi gibi yada ne biliyim onların yarısı kadar olsaydı keşke benimkilerde.Elin oğlu onlar için çok mücadele etti..Neler neler yaptı onlar için...ya ben 7 yıl ablamın evinde yaşadım..annem babam 22 yıldır ayrı zaten.7 yıl evini kendi evim çocuklarını kendi çocuğum gibi gördüm.Hatta ufak yiyenim bana anne dedi ilk,alın terimi getirdim eline verdim.Çeyizim için aldığım beyaz eşyalarım hala evinde kullanıyo.helali hoş olsun herşey.Ama ağırıma gidiyo işte.Hizmetçi gibi kullanmış beni.9 aydır evliyim 8 aydır hamileyim daha kapımı çalmadı 1 gün..1 bardak suı vermedi.elimde serum şişeleriyle gezdim ilk 4 ayımda.gelip bi tozunu almadı masamın.eşim 4 ay makarna haşladı yedi,1 tabak yemek getirmedi.hergün gezip tozdu alışveriş yaptı...daha neler var...Ağbim dersem hayatımın kazığını attı bana..eşime dünyanın kredi borcunu takıp yurtdışına evine gitti..10 ay oldu daha bi telefon açmadı..ne zorluklar yaşadık o kredi yüzünden...hala faizde.evlendim aramadı,hamile kaldım aramadı.annem zaten başka alemlerde.Babam desen ben kendi kendime yetiyorum diye umursamadı,uzaktan baktı hep.hiçbişeye değil de en çok eşime yaptıkları haksızlıklar zoruma gidiyo.Ya o ablam abim için neler yaptı yaaa...bi teşekkür bile etmediler..off yaa off..
Ya hamilelekten midir nedir çok duygusalım bu aralar..ağlama nöbetleri geliyo valla tutamıyorum.eşime belli etmiyorum ama.evden çıkınca başlıyorum ağlamaya.çok zor çokkkkk

şöyle biz göz attım kendi konuma..uzun zaman oldu açalı..ben ne yazmışım insanlar ne yazmış diye okudum..8 aylık hamileymişim o zaman..şimdi bebeğim 3 aylık..doğumumada gelen olmadı..merak edip sormadılar bile..yüzünü bile görmediler çocuğumun..hayırlı olsun bile demedi ablam dediğim insan..yada birine dediğini bile duymadım..onca yaşanmışlık varken..bi bilseniz hissettiklerimi..en büyük acıyı en yakını veriyomuş insana..el olsa bi yerden sonra azalır acısı,hafifler..ama kendi kanından biriyse,hergün artıyomuş,hergün katlanıyomuş ikiye,dörde...yazıklar olsun ya..yazıklar olsun...

allah esınden ve bebegınden ayırmasın seni ...

newlife fotagraf albümüne baktım maşallah kızın asya pek güzel babasına benziyor gibi...
üzülme canım herşeyde vardır bir hayır...
belki aranızı açan anlamasız gerçekte olmayan bir dedikodudur inşallah hatalarını anlarlar
ailenle mutluluklarr
a.s.:teselli:

newlife fotagraf albümüne baktım maşallah kızın asya pek güzel babasına benziyor gibi...
üzülme canım herşeyde vardır bir hayır...
belki aranızı açan anlamasız gerçekte olmayan bir dedikodudur inşallah hatalarını anlarlar
ailenle mutluluklarr
a.s.:teselli:

yok gülüm ya..ne dedikodusu..herşey ortada işte...vefasızlık,nankörlük,arsızlık,yoldan çıkmışlık..kokuşmuşluk..ne ararsan var..ablam,ağbim ve babam benim için bitmiştir..her geçen gün biraz daha uzaklaşıyorum o bağlardan..düşündükçe,kafa yordukça deliricek gibi oluyorum,beynim çatlıyo ağrıdan..bi neden olsa,bi hatam olsa,bi kabahatim olsa keşke..keşkee..ama umursamıycam artık bende..yavaş yavaş taşlaşıyorum sayelerinde..duyarsızlaşıyorum artık..vebali boyunlarına..benim gibi bi kardeşi ve evladı kaybettiler..geçmiş olsun

Ne bayram ama...................

şşşt, ne biçim laf o öyle:oklava: minik kızın ve eşin yanında mı, değil mi? sen ona bak, gerisini boş veeer!!!

kan bağı-akrabalık gibi kavramlara inanmayan ben bayramlarda diğer zamanlarda birbirinin kuyusunu kazan ya da kandan başka hiçbir ortak noktaları olmayab akrabaların bir araya gelip yapmacık sırıtmalarla resmen görev icabı bir arada zaman geçirmelerini çok itici bulmuşumdur hep.

bayramı mutlu geçirmekse önemli olan, sarıl kızına, sarıl eşine, ooohh daha güzeli var mı?sengözlerimebaksanab

Haklısın canım..öpücek el mi bıraktılar..Eşimle bebişim koskoca dünyam zaten..çok küçük ama dev gibi bi ailem var..eşim,ben ve bebiş ...

bugün 14 şubat ve kocama yeniden aşık oldum..Hiç beklemediğim bi anda bana hazırladığı sürprizle sabah sabah mutluluktan şaşırdım..Ne kadar doğru bi seçim yapmışım..ne kadar şanslıymışım..Tek ailem eşim ,ben ve Asyamız..Gerisi teferruat bile değil artık..

seni çok iyi anlıyorum canım
bende çok sorunlu bir ailedenim
hep üzüldüm sorunlar bitmedi
iş hayatım hep sorunluydu
ama evlenince birçok şeyi farkettim
ailemle aram kötü değil benim iyi seviyorum onları.
ama benim dışındaki sorunlar yüzünden çok yıprattım.
çok şükür buğüne

mutluluklar dilerim allah bir yastıkda kocatsıınn allah nazarlardan saklasın

canım benim rabbim sana gönlüne göre bir eş vermiş ...sana desek olacakkk biri varrr yanında üzülme kuzucum....hayatta herkes aslında tek tabanca önce can sonra canan misalii....herşeyde bir hayır vardır diyeceksin sorunlar eşinle sizi birbirinize daha çok bağlamıştır belki....abine diyecek sözüm yok teerbiyesizlik yaptığı keşke eşinin para vermesini önleseydin...ama temiz kalbin kötülük getirmemiş işte aklına...annen peki yani arasan annecim ben doğum yapıcam sana ihtiyacım var desen kıyamaz belki gelir.......hiç üzülme olmadı biz geliriz:)

a.s.

Canım beniim gerçekten anlattıgın kadarıyla üzücü şeyler ama onları yok sayma bak ne diceeemİ
“. . . . .” Buraya Onun Adını Yazsana o seni çok üzen kişilerin annenin babanın abinin ablanın mesela ayse diyeliim annenin ismi;
"AYSE" öldü.Yok artıık.bir daha bulamıyacaksın onu çok uzaklardada olsa hiç görmesen bile sonucta o senin ailen o kadar üzmelerine ragmen gözünden yas gelmicekmi onun ölüm haberini aldıgında pişman olursun ama çok geç oluurr kin tutma o aramasada sen ara sen sorr
annen diyelim o ne kadar kötüde olsa ne kadar eziyette verse seni dogurdugu andaki hakkını nasıl ödersin belki seni dogurmaya bilirdi kürtajla aldırabilirdii veyaa ne biliyiim...
nesee canımm ailenin degerini biiil deyim baska bişey demeyim sana bak bana bi annem(annannem) ve benn kaldık kala kala Allah'a şükür dedemin şirketi vardı ordan geçiniyoruz para sıkıntısı çekmedik hiç ama sevdiklerinin hayatta olmamasıda en büyük sıkıntı oluoo ...nese basınızı agrıttıysam özür
Allah devamını erdirsin eşin ve çocugunla birlikte mutluluklar dilerim:nazar:

(konuyu açtığımda 8 aylık hamileydim.şimdi bebeğim doğdu ve 5 aylık çok şükür..)doğum yaptığım gün elinde bi zıbınla gelip hastanede 15 dk durup gitmesine ve bidaha hiç gelmemesine rağmen annemi ararım.telefonda konuşuyoruz.halini hatrını soruyorum..ama diğerleriyle asla konuşmam.ölürlerse ,ölmeden önce keşke yapsaydım diyeceğim herşeyi fazla fazla yaptım zaten.öpüyorum canım..sende kendine iyi bak..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim rabbim sana gönlüne göre bir eş vermiş ...sana desek olacakkk biri varrr yanında üzülme kuzucum....hayatta herkes aslında tek tabanca önce can sonra canan misalii....herşeyde bir hayır vardır diyeceksin sorunlar eşinle sizi birbirinize daha çok bağlamıştır belki....abine diyecek sözüm yok teerbiyesizlik yaptığı keşke eşinin para vermesini önleseydin...ama temiz kalbin kötülük getirmemiş işte aklına...annen peki yani arasan annecim ben doğum yapıcam sana ihtiyacım var desen kıyamaz belki gelir.......hiç üzülme olmadı biz geliriz:)

hayatım şimdi doğdu bebeğim 5 aylık oldu..doğum yapıcağımıda biliyodu herkes.hangi hastanede saat kaçlda yapıcağımı bile biliyolardı..annem geldi 15 dk durdu gitti..başka şehirde yaşıyo.gidiş o gidiş..ama ben arıyorum yinede annemi...annem gibi hissetmiyorum ama yinede arıyorum işte. şimdi işi varmış Alanyada.gelicekmiş bikaç gün kalıcakmış.benim ev pansiyon ya..tabi ablam taşındı alanyadan..benim eve kaldı..işi olmasa hayatta gelmezdi..neyse..sabır..sen de ezdirme kendini güzelim..kendine iyi bak

new life herkesin bir imtihanı varmış hayatta!eski yazılarını okdum da..aynı yaştayız ama erken büyümüşşün...sabahın en karanlık vaktinden sonra aydınlık gelirmiş ya..anladığım kadarıyla eşin o aydınlık...allah 3ünüzü birbirinizden ayırmasın :nazar: çok zaman önce eşinin ilk eşinin sana iftira attığını duydum..tam hatırlayamadım ama şöyle bir hadis var;eğer bi insan başka birine taşımadığı sıfat yüzünden iftira atarsa iftirayı atanın başına aynısı gelmeden ölmez diye...a.s

new life herkesin bir imtihanı varmış hayatta!eski yazılarını okdum da..aynı yaştayız ama erken büyümüşşün...sabahın en karanlık vaktinden sonra aydınlık gelirmiş ya..anladığım kadarıyla eşin o aydınlık...allah 3ünüzü birbirinizden ayırmasın :nazar: çok zaman önce eşinin ilk eşinin sana iftira attığını duydum..tam hatırlayamadım ama şöyle bir hadis var;eğer bi insan başka birine taşımadığı sıfat yüzünden iftira atarsa iftirayı atanın başına aynısı gelmeden ölmez diye...a.s

aynen öyle oldu hayatım..bana attığı iftiranın çamurunda kendi boğuluyo şimdi..işinden bile kovuldu o sebepten..hep diyorum ya en güçlü yanım sabrım..:Saruboceq:

Back
X