Geç döllenme en fazla ne kadar olur

pcoslubusra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
21
2
1
24
Merhaba kızlar 9 günüm gecikti adetim düzenliydi çok belirti yaşadım bu ay ama dün kanda da negatif çıktı belirtilerim de hala devam ediyor asla adet olcakmış gibi hissetmiyorum böyle bi durumla karşılaşıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı umut fakirin ekmeğidir :/

Merhaba kızlar 9 günüm gecikti adetim düzenliydi çok belirti yaşadım bu ay ama dün kanda da negatif çıktı belirtilerim de hala devam ediyor asla adet olcakmış gibi hissetmiyorum böyle bi durumla karşılaşıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı umut fakirin ekmeğidir :/
Sonuç ne oldu canım ben de aynı durumdayım yaklaşık

Bende benzer durum yaşıyorum şuan doktor test yaptı negatif. Adet söktürücü verdi dün ilacım bitti. Hala regli olmadım

Kuzum ben de hayatımda en fazla 9 gün gecikme yaşadım negatifti ama kimyasal gibi bir şey geçirdiğimi düşünüyorum. Bu forumda pcoslu birinin 40 gün geciktipini okumuştum ve bütün testler negatifti adet söktürücü kullanıp bırakmış hatta ve 40 gün sonra hamile olduğu ortaya çıkmış. Ama ben şöyle düşünüyorum zaten pcos ya da regl düzensizliği gibi hastalıklar varsa sat ve bat tarihleri doğruyu göstermiyor çünkü yumurta kist olasıya büyüyor. Yani ben adet gününden 14 gün geçtikten sonra hamilelik belirtisi göstermiyorsam ve pozitif değilsem gebe olmadığımı düşünürüm en çok 15 gün beklerim yani

Back
X