Benimde bel ağrım göğüs hassasiyetim var canım birde alıntı miktarı arttı bu ara inşallah hamişizdir:)dün çok şiddetli sancım vardı belki yerleşmedir diye ümit ediyorum. Hafif sancıdan ve sivilcelrden başka bir şey yok. Sende?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bel ağrım göğüs hassasiyetim var canım birde alıntı miktarı arttı bu ara inşallah hamişizdir:)dün çok şiddetli sancım vardı belki yerleşmedir diye ümit ediyorum. Hafif sancıdan ve sivilcelrden başka bir şey yok. Sende?
Benim bir hamileligimde gec dollenme olmus yumurtlamami ovu testi ile takip ettigimden gec yumrtlamadigimi bliordum ama buna ragmen adete ikigun kala evdeki idrar testiyle ogrenmstm fakar bir haftadan fazla geriden geliordu dr gec tutunmus yolclk uzun surmus gec dollenme demistiKızlar sat 20 aralık yumurtlama 10.11.12.gün gördüm 13.gün silikleşmeye başladı döngüm 27-28 gün arasında değişiyor bata 4 gün kala kan testim negatif size sorum yumutlama zamanında olsada geç döllenme olma ihtimali varmı acaba çatlamanın 3.günü döllenmeye başlamış yada döllenme süreci uzun sürmüş hamiş annelerimiz varmı ben çok anlamadım geç döllenmeyi açıklayabilirmisiniz
Yanlış yazmışım 3. Hamileliğimdi. O hamileliğim devam etmedi fakat benim adet döngüm 25 gün Ve ona göre yumurtlama tarihimi de biliyordum ama yine de çıkmamıştı. Düşünün ki ağzıma demir tadı gelmişti ve kokular farklı gelmeye başlamıştı ama kanda çıkmadı.Ciddimisin canım yumurtlama tarihini biliyomuydun peki tahmini yumurtlama tarihinle tutuyor muydu heyecanla cevabını bekliyorum valla:)
Çok güzel canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin❤ yani seninde normal yumurtlama döneminde tuttu o zaman sadece döllenme uzun sürdü inşallahBenim bir hamileligimde gec dollenme olmus yumurtlamami ovu testi ile takip ettigimden gec yumrtlamadigimi bliordum ama buna ragmen adete ikigun kala evdeki idrar testiyle ogrenmstm fakar bir haftadan fazla geriden geliordu dr gec tutunmus yolclk uzun surmus gec dollenme demisti
Bilgilerin için çok teşekkür ederim canım benim duaların içinde içime su serptin inan çok teşekkürlerYanlış yazmışım 3. Hamileliğimdi. O hamileliğim devam etmedi fakat benim adet döngüm 25 gün Ve ona göre yumurtlama tarihimi de biliyordum ama yine de çıkmamıştı. Düşünün ki ağzıma demir tadı gelmişti ve kokular farklı gelmeye başlamıştı ama kanda çıkmadı.
4 gün gerçekten çok erken. Bat'tan 1 gün sonra yapın. Tabi ki hamile de olmayabilirsiniz ama olsanız bile şu an kanda çıkması zor. İnşallah hayırlısı olur sizin için![]()
İnsallah Rabbim hayrlisini nasip etsin cnm maalesef erken dogmla kaybettm bebegimiÇok güzel canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin❤ yani seninde normal yumurtlama döneminde tuttu o zaman sadece döllenme uzun sürdü inşallahairy-fairy ve benimde öyledir
Çok üzüldüm canım ya Allah rahmet eylesinİnsallah Rabbim hayrlisini nasip etsin cnm maalesef erken dogmla kaybettm bebegimi
Saol cnm Allah razi olsunÇok üzüldüm canım ya Allah rahmet eylesin![]()
Bende dün kan verdim bat 17 Ocak ama 0.4 çıktı değer gebelik yok demekmiş. O kadar emindim ki belirtileri bariz bı şekilde goruyodum. Senin son durumun ne tekrar test yaptın mı veya belirtilerin var miBat günüm 20 aralık 27 27 gün döngü arasında değişiyor yumurtlama 10-11-12 si idi 13.çatlama oldu 13.değerlendirdik başka ilişkim olmadı canım pek ihtimal yok gibi ama kanıda dün yani 4 gün kala verdim bat tarihim 16 ocak