Geç döllenme nedir ?

meralteym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
71
12
3
27
Merhaba kızlar geç döllenme nedir geç döllenme yaşayan hamilelik diye bilir miyiz kaç gün geçmesi lazım nasıl oluyor bilgisi olan paylaşa bilir mi örnek vererek konuda yetersizim

merhaba. ben geç döllenme yasladım.9 ay önce 6+3 bir dushuk yapdim. ilk bashlarda hormon değerleriguzeldi ve ultrasonda da normal bir gebelikti amma bebek haftasına Gore kucukdu. doktorum bunu geç döllenme oldugunu ve sebeb de gece yumurtlama oldugunu söyledi... amma fakat ben yumurtlama günümü ovulyasyon testi ile her ay takib ediyorum ve bunu kadin olarak da hissediyorum. akıntım coook artıyor. ve normal olarak takipteyim 2yildir .ve benim 28 günlük standart bir dongum var.

merhaba. ben geç döllenme yasladım.9 ay önce 6+3 bir dushuk yapdim. ilk bashlarda hormon değerleriguzeldi ve ultrasonda da normal bir gebelikti amma bebek haftasına Gore kucukdu. doktorum bunu geç döllenme oldugunu ve sebeb de gece yumurtlama oldugunu söyledi... amma fakat ben yumurtlama günümü ovulyasyon testi ile her ay takib ediyorum ve bunu kadin olarak da hissediyorum. akıntım coook artıyor. ve normal olarak takipteyim 2yildir .ve benim 28 günlük standart bir dongum var.
Çok sağol canım bende 25 yaşındayım 15 yaşlarında adet gördüm kendimi bildim bileli 60 günde bir oluyorum ve evliyim fakat ilk defa 17 gündür bir gecikme yaşıyorum çok fazla doktora gitim birşeyin yok değerler iyi diyor ama 7 aydır çocuk istiyorum çocuk olmuyor acaba dedim bu ay olabilir mi 17 gün bir gecikme var en son 16.06.2023 adet gördüm daha da görmedim normal döngüm 60

Back