• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gec döllenme olabilirmi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar merhaba 13 şubat son adetim 6 mart korunmasız ilişki. İlişkiden 6 gün sonra benden açık.pembe 3 4 damla kan geldi 18 35 gün arasında olur adetim.2 gün önce. Kan verdim.beta hcg 0.100 dü erken mi verdim kanı acaba . Birde belim.de falan adet sancısı var böyle.olup hamile.olan varmi

Kizlar merhaba 13 şubat son adetim 6 mart korunmasız ilişki. İlişkiden 6 gün sonra benden açık.pembe 3 4 damla kan geldi 18 35 gün arasında olur adetim.2 gün önce. Kan verdim.beta hcg 0.100 dü erken mi verdim kanı acaba . Birde belim.de falan adet sancısı var böyle.olup hamile.olan va

Inşallah vardır benimde adetimden 13 gün önce falan pembe lekenlenmem olmuştu ve hamileydim

Kizlar merhaba 13 şubat son adetim 6 mart korunmasız ilişki. İlişkiden 6 gün sonra benden açık.pembe 3 4 damla kan geldi 18 35 gün arasında olur adetim.2 gün önce. Kan verdim.beta hcg 0.100 dü erken mi verdim kanı acaba . Birde belim.de falan adet sancısı var böyle.olup hamile.olan varmi
Birliktelikten kaç gün sonra kan verdiniz

Cnm merak ettim varmı bir gelişme ?
Birde vücudumda çok değişiklik olmayacak başladı anlamadım. Sık idrara çıkıyorum halsizim adet gibi sancim vardı o geçti baya baya hafifledi suyun tadı acı geliyo ama sürekli içiyorum çok susuyorum. Birde üşüyorum sürekli ne.oluyo anlamadım 😏

Back
X