Geç döllenme varsa adet gecikir ve testte hemen çıkmaz zaten. Herkeste belirti olacak diye birşey yok. Benim gebeliğimde hiç bir belirti olmamıştı. Hamileliğimde rahat geçmişti.Ama adet gecikmesi dışında bir belirtim de yok
Uygulamaya göre bebek yapmaya çalışıyorsanız daha çok çalışırsınız maalesefUygulamaya göre evet
Geç döllenme varsa adet gecikir ve testte hemen çıkmaz zaten. Herkeste belirti olacak diye birşey yok. Benim gebeliğimde hiç bir belirti olmamıştı. Hamileliğimde rahat geçmişti.
Ama adetin gecikti diye bebek vardır da diyemeyiz. Hormonal bir gecikme olmuş olabilir. Biraz daha beklemelisin
Şöyle söyleyeyim bir hamilelik daha geçirdim düşükle sonuçlandı. Ve denedik olmadı yapıyoruz olmuyor şeklinde değildi denedik ve oldu. 1 sene oldu düşük yapalı şuan yeniden düşünüyoruz. Kilolu değilim, düzensiz adetim yok, düzenli ilişkiye giriyoruz gebelik olması için bir engel yok açıkcası daha yeni denemeye başladık. Bu süre uzar sıkıntım olur tabiki bir doktora giderim. Sizin böyle söylemenize biraz üzüldüm açıkcası neyse yinede teşekkür ederimUygulamaya göre bebek yapmaya çalışıyorsanız daha çok çalışırsınız maalesef
Geç döllenme varsa adet gecikir ve testte hemen çıkmaz zaten. Herkeste belirti olacak diye birşey yok. Benim gebeliğimde hiç bir belirti olmamıştı. Hamileliğimde rahat geçmişti.
Ama adetin gecikti diye bebek vardır da diyemeyiz. Hormonal bir gecikme olmuş olabilir. Biraz daha beklemelisin canım
Öyle yapacağım teşekkür ederimGeç döllenme varsa adet gecikir ve testte hemen çıkmaz zaten. Herkeste belirti olacak diye birşey yok. Benim gebeliğimde hiç bir belirti olmamıştı. Hamileliğimde rahat geçmişti.
Ama adetin gecikti diye bebek vardır da diyemeyiz. Hormonal bir gecikme olmuş olabilir. Biraz daha beklemelisin canım
Canım bu ay gebelik yok ise regl olduğunda internetten ovülasyon testi al. Hem yumurtlamayı kaçırmazsın. Hem ne zaman yumurtladığını bildiğin için kolay hesap yapabilirsin. Tlf daki takvimler standart yumurtlamayı gösteriyor. Her zaman standart yumurtlama olmuyor. Mesela benim uygulamaya göre 14. Gün olması lazım ama bu ay 11. Günde yumurtlama gördüm.Öyle yapacağım teşekkür ederim
Eğer gebelik yoksa öyle yaparım. Ama adet bitiminden hemen sonra düzenli ilişkiye giriyoruz yani 2 günde bir bazen sabah ve akşam da ilişki oluyorCanım bu ay gebelik yok ise regl olduğunda internetten ovülasyon testi al. Hem yumurtlamayı kaçırmazsın. Hem ne zaman yumurtladığını bildiğin için kolay hesap yapabilirsin. Tlf daki takvimler standart yumurtlamayı gösteriyor. Her zaman standart yumurtlama olmuyor. Mesela benim uygulamaya göre 14. Gün olması lazım ama bu ay 11. Günde yumurtlama gördüm.
Benimde bat 25 eyluldu 5 gün geçti ve adet belirtim dahi yok gecen sene geç döllenme yasadim ve tam adetin ilk gününden itibaren 45.ci günde çift çizgi görmüştüm ama o zamanlar adetim duzensizdi ve hamile kalmıştım ve 16 haftalikken tansiyon sebebiyle kaybettim ondan sonra adetlerim hep 30 günde 1 olmaya başladı ve hic sasmadi eylül ayinda 2 kere yumurtladim birisi adetten 2 gün sonra digeride adetten 4 gün önce yumurtlama yaşadım bende senin gibi merak içindeyim umarım bu ay içimizdeki umut bize mucize getirir sagliklica gebelik yaşarız ve kucaklarimiz dolar Allah'ın izniyle bu ay defalarca gebelik testi yaptim ayin 18.de gebelik testi pozitif gosterdi sonra yine yaptim çıkmadı bi kaç gün sonra ovulasyon testi yaptım pikti bi kac gun sonra tekrar yaptım silikti umarım gebeyizdir en iyisi beklemek benceŞöyle söyleyeyim bir hamilelik daha geçirdim düşükle sonuçlandı. Ve denedik olmadı yapıyoruz olmuyor şeklinde değildi denedik ve oldu. 1 sene oldu düşük yapalı şuan yeniden düşünüyoruz. Kilolu değilim, düzensiz adetim yok, düzenli ilişkiye giriyoruz gebelik olması için bir engel yok açıkcası daha yeni denemeye başladık. Bu süre uzar sıkıntım olur tabiki bir doktora giderim. Sizin böyle söylemenize biraz üzüldüm açıkcası neyse yinede teşekkür ederim
Yerleşme kanamasından şüpheleniyorsan, bu kanamalar regliden önce olur diye biliyorum. Regliden sonra lekelenme adet öncesi lekelenmesi olabilirAdvil_ merhaba regl gunu gecmisken bir kere kahverengi leke gelmesi ne demek sonra birsey gelmedi reglim gecikti ancak idrar testi negatif cikti ne yapmam gerekir
Öyle düşündüm ancak üzerinden 5 gün geçti hala gelmedi o nedenle anlam veremedimYerleşme kanamasından şüpheleniyorsan, bu kanamalar regliden önce olur diye biliyorum. Regliden sonra lekelenme adet öncesi lekelenmesi olabilir
Yani sadece uygulamayı baz alıp deniyorsanız zor diyeyim. Ben de öyle bi hata yaptım ama benim yumurtlamam daha sonra oluyormuş mesela. En azından 1-2 kez ovulasyon testi ile takibini yapıp sonrasında belirtilere göre yumurtlama olup olmadığını anlayabilirsiniz. Olur yine inşallahŞöyle söyleyeyim bir hamilelik daha geçirdim düşükle sonuçlandı. Ve denedik olmadı yapıyoruz olmuyor şeklinde değildi denedik ve oldu. 1 sene oldu düşük yapalı şuan yeniden düşünüyoruz. Kilolu değilim, düzensiz adetim yok, düzenli ilişkiye giriyoruz gebelik olması için bir engel yok açıkcası daha yeni denemeye başladık. Bu süre uzar sıkıntım olur tabiki bir doktora giderim. Sizin böyle söylemenize biraz üzüldüm açıkcası neyse yinede teşekkür ederim
Hayır uygulamaya göre değil düzenli şekilde yapıyoruz. Teşekkür ederim inşallahYani sadece uygulamayı baz alıp deniyorsanız zor diyeyim. Ben de öyle bi hata yaptım ama benim yumurtlamam daha sonra oluyormuş mesela. En azından 1-2 kez ovulasyon testi ile takibini yapıp sonrasında belirtilere göre yumurtlama olup olmadığını anlayabilirsiniz. Olur yine inşallah
Kuzum stresten de gecikmiş olabilirsin bende zamanın da geçirdim 1 ay adet olmamıştım 10 gün olur test veririm 20 olur 7 olur test verirdim ama yoktu en son ilaç kullanıp adet oldum bi kadın doğuma görünmeni tavsiye ederim bi gebelik varsa ihtimal varsa ultrason da anlarlar rahim duvarının kalınlığına bakıyolar geneldeArkadaşlar burada yeniyim lütfen bana fikir verin
Son adet tarihim 17 Eylül adetim 1 hafta geçti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptım 0.2 çıktı hamile değilim ama hiç bukadar da gecikme yaşamamıştım. Geç döllenme hakkında bir bilgim yok başına böyle bişey gelen varsa banada yardımcı olur mu. Çünkü artık psikolojik olarak yoruldum lütfen bilgisi olan benide aydınlatsın
Merhabalar yazdığınız yorumu okudum da bende bisey sormak istiyorum size ben 1 kasımda evde test yaptım çift çizgi çıktı geri hastaneye gidip kan verdim değerim 516 çıktı doktoruma söyledim 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı dayanamayıp 4 kasım cuma günü bidaha kan verdim 1221 çıktı değerim cumartesi gelmemi söyledi doktorum gittim vajinal de karında da görünmedi kese dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan verip gelmemi söyledi bugün 7 kasımda tekrar gittim yine kese görünmedi tüplerde sıkıntı yok değerim de 3672 çıktı rahimde sol tarafta yuvarlak bisey görünüyor ama kese yok olsa bile sağlıklı büyümeyebilir dedi sizin dediğiniz gibi geç döllenme olabilir mi yada dış gebelik mıdır kaç gündür moralim çok bozuk strese girdim cevaplarsanız sevinirim kaç haftalık olduğunu da tam bilmiyorum doktor son adetten hesaplıyor ama ilaçla adet oldum 29 da oldum 3 ekimde bitti letu ilaç verdi yumurta olgunlaşması için gun aşırı iliski dedi öyle gebe oldum ama bana göre 3 4 hafta arasıGeç döllenme ancak geç bir tarihte yumurtlarsanız olur. Takip etmiş miydiniz bu ay ki yumurtlama gününüzü
Merhabalar yazdığınız yorumu okudum da bende bisey sormak istiyorum size ben 1 kasımda evde test yaptım çift çizgi çıktı geri hastaneye gidip kan verdim değerim 516 çıktı doktoruma söyledim 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı dayanamayıp 4 kasım cuma günü bidaha kan verdim 1221 çıktı değerim cumartesi gelmemi söyledi doktorum gittim vajinal de karında da görünmedi kese dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan verip gelmemi söyledi bugün 7 kasımda tekrar gittim yine kese görünmedi tüplerde sıkıntı yok değerim de 3672 çıktı rahimde sol tarafta yuvarlak bisey görünüyor ama kese yok olsa bile sağlıklı büyümeyebilir dedi sizin dediğiniz gibi geç döllenme olabilir mi yada dış gebelik mıdır kaç gündür moralim çok bozuk strese girdim cevaplarsanız sevinirim kaç haftalık olduğunu da tam bilmiyorum doktor son adetten hesaplıyor ama ilaçla adet oldum 29 da oldum 3 ekimde bitti letu ilaç verdi yumurta olgunlaşması için gun aşırı iliski dedi öyle gebe oldum ama bana göre 3 4 hafta arası dış gebelik belirtisi de yok karın ağrısı baş dönmesi lekelenme kanama gayet sağlıklıyım
Son adetiniz 29 eylülde mi başladı yaniMerhabalar yazdığınız yorumu okudum da bende bisey sormak istiyorum size ben 1 kasımda evde test yaptım çift çizgi çıktı geri hastaneye gidip kan verdim değerim 516 çıktı doktoruma söyledim 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı dayanamayıp 4 kasım cuma günü bidaha kan verdim 1221 çıktı değerim cumartesi gelmemi söyledi doktorum gittim vajinal de karında da görünmedi kese dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan verip gelmemi söyledi bugün 7 kasımda tekrar gittim yine kese görünmedi tüplerde sıkıntı yok değerim de 3672 çıktı rahimde sol tarafta yuvarlak bisey görünüyor ama kese yok olsa bile sağlıklı büyümeyebilir dedi sizin dediğiniz gibi geç döllenme olabilir mi yada dış gebelik mıdır kaç gündür moralim çok bozuk strese girdim cevaplarsanız sevinirim kaç haftalık olduğunu da tam bilmiyorum doktor son adetten hesaplıyor ama ilaçla adet oldum 29 da oldum 3 ekimde bitti letu ilaç verdi yumurta olgunlaşması için gun aşırı iliski dedi öyle gebe oldum ama bana göre 3 4 hafta arası
Eğer doğru anladıysam son adetiniz 29 eylülde başlamış dimi? Yazdıklarınızın geç döllenme ile alakası yok sanırım çünkü değerlerinizin artışı öyle demiyor. Düşük değerden başlardı geç döllenseydi. Daha önce bi gebelik yaşamadım ama bildiklerimden,okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum bu Cuma’ya kadar kese belli olur Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoksaMerhabalar yazdığınız yorumu okudum da bende bisey sormak istiyorum size ben 1 kasımda evde test yaptım çift çizgi çıktı geri hastaneye gidip kan verdim değerim 516 çıktı doktoruma söyledim 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi 3 kasımda tekrar verdim 814 çıktı dayanamayıp 4 kasım cuma günü bidaha kan verdim 1221 çıktı değerim cumartesi gelmemi söyledi doktorum gittim vajinal de karında da görünmedi kese dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan verip gelmemi söyledi bugün 7 kasımda tekrar gittim yine kese görünmedi tüplerde sıkıntı yok değerim de 3672 çıktı rahimde sol tarafta yuvarlak bisey görünüyor ama kese yok olsa bile sağlıklı büyümeyebilir dedi sizin dediğiniz gibi geç döllenme olabilir mi yada dış gebelik mıdır kaç gündür moralim çok bozuk strese girdim cevaplarsanız sevinirim kaç haftalık olduğunu da tam bilmiyorum doktor son adetten hesaplıyor ama ilaçla adet oldum 29 da oldum 3 ekimde bitti letu ilaç verdi yumurta olgunlaşması için gun aşırı iliski dedi öyle gebe oldum ama bana göre 3 4 hafta arası
Evet 29 Eylül de başladı 3 ekimde bitti ama bende pcos var adet olamıyorum kendiliğinden yumurtlama oluyor ama olgunlasmiyordu doktorum yumurta olgunlasmasi için ilaç verdi 5 gün kullandıktan sonra gittim yumurtam olgunlasmisti gün aşırı iliski dedi ama son adete baktiklarinda 5 hafta diye düşünüyorlar bence bilmiyorum ama bana da yanlış düşünüyorlar gibi geliyor çünkü 11 ekimde gittiğimde yumurta olgunlasmisti ondan sonrasını düşünürsek yerleşmesi dollenmesi vs 3 -4 haftalık bence bir ümit küçüktür diye görmemiştir diyorum kendi kendimeSon adetiniz 29 eylülde mi başladı yani
Teşekkür ederim tavsiyeniz için iyi düşünmeye çalışıyorum ama işte neden olduğunu da bilmiyorum dış gebelikle alakalı hiçbir belirtim yok değerlerim de güzel bugün progesteron da baktı doktor oda normal çıktı tuplerde de sorun yok niye görünmüyor bilmiyorum çarşamba gidicem tekrar iyi şeyler söyler inşallahEğer doğru anladıysam son adetiniz 29 eylülde başlamış dimi? Yazdıklarınızın geç döllenme ile alakası yok sanırım çünkü değerlerinizin artışı öyle demiyor. Düşük değerden başlardı geç döllenseydi. Daha önce bi gebelik yaşamadım ama bildiklerimden,okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum bu Cuma’ya kadar kese belli olur Allah’ın izniyle bir sıkıntı yoksaŞuan 5 buçuk haftalık hamilesiniz son adetinizden bugüne 40 gün olmuş 5 hafta 5 gün yapar o da. Normalde 5. Haftada gözükür diyorlar ama belli olmaz solda birşeyler görmüş doktor. Stres yapıp üzülmeyin daha çok size zarar. İyi düşün iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?