Benim regl tarihim geçmedi ama bende merak ediyorum bu geç döllenme olayınıArkadaşlar burada yeniyim lütfen bana fikir verin
Son adet tarihim 17 Eylül adetim 1 hafta geçti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptım 0.2 çıktı hamile değilim ama hiç bukadar da gecikme yaşamamıştım. Geç döllenme hakkında bir bilgim yok başına böyle bişey gelen varsa banada yardımcı olur mu. Çünkü artık psikolojik olarak yoruldum lütfen bilgisi olan benide aydınlatsın
Geç döllenme ancak geç bir tarihte yumurtlarsanız olur. Takip etmiş miydiniz bu ay ki yumurtlama gününüzüArkadaşlar burada yeniyim lütfen bana fikir verin
Son adet tarihim 17 Eylül adetim 1 hafta geçti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptım 0.2 çıktı hamile değilim ama hiç bukadar da gecikme yaşamamıştım. Geç döllenme hakkında bir bilgim yok başına böyle bişey gelen varsa banada yardımcı olur mu. Çünkü artık psikolojik olarak yoruldum lütfen bilgisi olan benide aydınlatsın
Uygulamaya göre evetGeç döllenme ancak geç bir tarihte yumurtlarsanız olur. Takip etmiş miydiniz bu ay ki yumurtlama gününüzü
Geç döllenme demek geç yumurtlama demek. Yani vaktinde değilde geç yumurtladığın zaman döllenirse buna geç döllenme deniliyor. Yumurtlama takibi yaptın mı? Yumurtlama gününü bilmeden geç döllenme var ya da yok diyemeyiz. Son ilişki tarihinden hesaplama yapabiliriz sadece. Son ilişki tarihin ne ?Arkadaşlar burada yeniyim lütfen bana fikir verin
Akıntı takibi yapmanızı tavsiye ederim uygulamalara aldanmayın.Uygulamaya göre evet
Konu sahibinin mnğne geçmek istemem ama ben de fikrinizi almak isterimGeç döllenme demek geç yumurtlama demek. Yani vaktinde değilde geç yumurtladığın zaman döllenirse buna geç döllenme deniliyor. Yumurtlama takibi yaptın mı? Yumurtlama gününü bilmeden geç döllenme var ya da yok diyemeyiz. Son ilişki tarihinden hesaplama yapabiliriz sadece. Son ilişki tarihin ne ?
Daha 9. Gündesin canım. Varsada cıkmaz daha.Konu sahibinin mnğne geçmek istemem ama ben de fikrinizi almak isterim
Sat:5 ekim
Regl düzeni:23-24 gün
Bat: 27-28 ekim
Son ilişki: 18 ekim
Ovulasyon: resme bakınca 18 ekim olabilir gibi
22 ekim: erken gebelik testi negatif
24 ekim: beta hcg kan tahlili 0,2 nin altında.
Regl olmadım henüz. Bugün bir kere daha erken gebelik testi aldım ( erkeni merkeni de kalmadı da neyse)
Ayın 18 inde olduysa yarın tam 11. Gün olmuş oluyor. Yarın sabah yapsam mı testi? Yoksa bekleyeyim mi biraz dahaDaha 9. Gündesin canım. Varsada cıkmaz daha.
Şöyle diyim. Tüpte döllenmenin süresi ortalama 3,4 gün.
Rahme iniş süresi ortalama 2 gün.
Yerleşmeyi tamamlama süresi de 4, 5 gün.
Yerleşme tamamlanınca beta salgılanmaya başlar. Beta İdrara daha sonra geçiyor.
Çatlamadan itibaren En net sonuç 11. Gün ve sonrası
Bekle canım epey gecikmişsin. İnşallah gebelik vardırAyın 18 inde olduysa yarın tam 11. Gün olmuş oluyor. Yarın sabah yapsam mı testi? Yoksa bekleyeyim mi biraz daha
Doğrudur. Ben 18 ekimden başlamıştım saymaya. Bekleyeyim o zaman iki gün daha. Dişimi sıkayım. Pazartesi yapayım o zamanBekle canım epey gecikmişsin. İnşallah gebelik vardırnet sonuç 13. Gün oluyor genelde
19 da çatlamış senin yumurtan. 19 dan başlayacaksın saymaya. Ben yanlış saymış olabilirim baş ağrım var
Çok çok geçmiş olsun. Hasta hasta cevap yazdınız. Çok teşekkür ederimBekle canım epey gecikmişsin. İnşallah gebelik vardırnet sonuç 13. Gün oluyor genelde
19 da çatlamış senin yumurtan. 19 dan başlayacaksın saymaya. Ben yanlış saymış olabilirim baş ağrım var
Rica ederim canım. Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Dikkatli okumaya çalıştım. Hesaplama yaparken ağrı kafayı durduruyorÇok çok geçmiş olsun. Hasta hasta cevap yazdınız. Çok teşekkür ederim
Sizin bat ne zamandı peki? Ne kadar bekleyeceksiniz test için?Rica ederim canım. Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Dikkatli okumaya çalıştım. Hesaplama yaparken ağrı kafayı durduruyor
Benimde 19. Gün çatlamam oldu bu arada. Aynı gün yumurtlamışızumutsuzca bende beklemedeyim
Benim bat ayın 3 ünde canım. Benim döngü 28 gün. Ben bu ay 2 gün erken yumurtladım. Ben 13. Günü beklerim. Adete daha 5 gün varSizin bat ne zamandı peki? Ne kadar bekleyeceksiniz test için?
Geç döllenme demek geç yumurtlama demek. Yani vaktinde değilde geç yumurtladığın zaman döllenirse buna geç döllenme deniliyor. Yumurtlama takibi yaptın mı? Yumurtlama gününü bilmeden geç döllenme var ya da yok diyemeyiz. Son ilişki tarihinden hesaplama yapabiliriz sadece.
18 yada 19 olması lazımGeç döllenme demek geç yumurtlama demek. Yani vaktinde değilde geç yumurtladığın zaman döllenirse buna geç döllenme deniliyor. Yumurtlama takibi yaptın mı? Yumurtlama gününü bilmeden geç döllenme var ya da yok diyemeyiz. Son ilişki tarihinden hesaplama yapabiliriz sadece. Son ilişki tarihin ne ?
19 dan sayarsak 12 gün oluyor bu şartlarda cıkması lazım. Ama son ilişkiden bi kaç gün sonra yumurtlayıp 19. Daki spremle döllendiyse daha cıkmaz18 yada 19 olması lazım
Ama adet gecikmesi dışında bir belirtim de yok19 dan sayarsak 12 gün oluyor bu şartlarda cıkması lazım. Ama son ilişkiden bi kaç gün sonra yumurtlayıp 19. Daki spremle döllendiyse daha cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?