Geç döllenme

tucemsiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
11
4
1
26
Arkadaşlar burada yeniyim lütfen bana fikir verin
Son adet tarihim 17 Eylül adetim 1 hafta geçti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptım 0.2 çıktı hamile değilim ama hiç bukadar da gecikme yaşamamıştım. Geç döllenme hakkında bir bilgim yok başına böyle bişey gelen varsa banada yardımcı olur mu. Çünkü artık psikolojik olarak yoruldum lütfen bilgisi olan benide aydınlatsın

Son adet tarihim 17 Eylül adetim 1 hafta geçti idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi yaptım 0.2 çıktı hamile değilim ama hiç bukadar da gecikme yaşamamıştım. Geç döllenme hakkında bir bilgim yok başına böyle bişey gelen varsa banada yardımcı olur mu. Çünkü artık psikolojik olarak yoruldum lütfen bilgisi olan benide aydınlatsın
Benim regl tarihim geçmedi ama bende merak ediyorum bu geç döllenme olayını

Geç döllenme ancak geç bir tarihte yumurtlarsanız olur. Takip etmiş miydiniz bu ay ki yumurtlama gününüzü

Hormon değerlerinize baktırın ben de kesin hamileyim 10 gün geciktim diye gittim prolaktin yüksekliği nedeniyle regl olmamışım

Geç döllenme demek geç yumurtlama demek. Yani vaktinde değilde geç yumurtladığın zaman döllenirse buna geç döllenme deniliyor. Yumurtlama takibi yaptın mı? Yumurtlama gününü bilmeden geç döllenme var ya da yok diyemeyiz. Son ilişki tarihinden hesaplama yapabiliriz sadece. Son ilişki tarihin ne ?

Geç döllenme demek geç yumurtlama demek. Yani vaktinde değilde geç yumurtladığın zaman döllenirse buna geç döllenme deniliyor. Yumurtlama takibi yaptın mı? Yumurtlama gününü bilmeden geç döllenme var ya da yok diyemeyiz. Son ilişki tarihinden hesaplama yapabiliriz sadece. Son ilişki tarihin ne ?
Konu sahibinin mnğne geçmek istemem ama ben de fikrinizi almak isterim 🙈🙈

Sat:5 ekim
Regl düzeni:23-24 gün
Bat: 27-28 ekim
Son ilişki: 18 ekim
Ovulasyon: resme bakınca 18 ekim olabilir gibi

22 ekim: erken gebelik testi negatif
24 ekim: beta hcg kan tahlili 0,2 nin altında.

Regl olmadım henüz. Bugün bir kere daha erken gebelik testi aldım ( erkeni merkeni de kalmadı da neyse 🤦🏻‍♀️)

Eklentiler

• 07D74CDC-C383-4FFD-8165-C62DB84E9355.webp
    07D74CDC-C383-4FFD-8165-C62DB84E9355.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 231
Konu sahibinin mnğne geçmek istemem ama ben de fikrinizi almak isterim 🙈🙈

Sat:5 ekim
Regl düzeni:23-24 gün
Bat: 27-28 ekim
Son ilişki: 18 ekim
Ovulasyon: resme bakınca 18 ekim olabilir gibi

22 ekim: erken gebelik testi negatif
24 ekim: beta hcg kan tahlili 0,2 nin altında.

Regl olmadım henüz. Bugün bir kere daha erken gebelik testi aldım ( erkeni merkeni de kalmadı da neyse 🤦🏻‍♀️)
Daha 9. Gündesin canım. Varsada cıkmaz daha.

Şöyle diyim. Tüpte döllenmenin süresi ortalama 3,4 gün.
Rahme iniş süresi ortalama 2 gün.
Yerleşmeyi tamamlama süresi de 4, 5 gün.
Yerleşme tamamlanınca beta salgılanmaya başlar. Beta İdrara daha sonra geçiyor.

Çatlamadan itibaren En net sonuç 11. Gün ve sonrası

Daha 9. Gündesin canım. Varsada cıkmaz daha.

Şöyle diyim. Tüpte döllenmenin süresi ortalama 3,4 gün.
Rahme iniş süresi ortalama 2 gün.
Yerleşmeyi tamamlama süresi de 4, 5 gün.
Yerleşme tamamlanınca beta salgılanmaya başlar. Beta İdrara daha sonra geçiyor.

Çatlamadan itibaren En net sonuç 11. Gün ve sonrası
Ayın 18 inde olduysa yarın tam 11. Gün olmuş oluyor. Yarın sabah yapsam mı testi? Yoksa bekleyeyim mi biraz daha

Ayın 18 inde olduysa yarın tam 11. Gün olmuş oluyor. Yarın sabah yapsam mı testi? Yoksa bekleyeyim mi biraz daha
Bekle canım epey gecikmişsin. İnşallah gebelik vardır 🥰 net sonuç 13. Gün oluyor genelde
19 da çatlamış senin yumurtan. 19 dan başlayacaksın saymaya. Ben yanlış saymış olabilirim baş ağrım var 😌

Bekle canım epey gecikmişsin. İnşallah gebelik vardır 🥰 net sonuç 13. Gün oluyor genelde
19 da çatlamış senin yumurtan. 19 dan başlayacaksın saymaya. Ben yanlış saymış olabilirim baş ağrım var 😌
Doğrudur. Ben 18 ekimden başlamıştım saymaya. Bekleyeyim o zaman iki gün daha. Dişimi sıkayım. Pazartesi yapayım o zaman

Çok çok geçmiş olsun. Hasta hasta cevap yazdınız. Çok teşekkür ederim 🤎

Çok çok geçmiş olsun. Hasta hasta cevap yazdınız. Çok teşekkür ederim 🤎
Rica ederim canım. Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Dikkatli okumaya çalıştım. Hesaplama yaparken ağrı kafayı durduruyor 🤣

Benimde 19. Gün çatlamam oldu bu arada. Aynı gün yumurtlamışız 🤣 umutsuzca bende beklemedeyim 🤭

Rica ederim canım. Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Dikkatli okumaya çalıştım. Hesaplama yaparken ağrı kafayı durduruyor 🤣

Benimde 19. Gün çatlamam oldu bu arada. Aynı gün yumurtlamışız 🤣 umutsuzca bende beklemedeyim 🤭
Sizin bat ne zamandı peki? Ne kadar bekleyeceksiniz test için?

Geç döllenme demek geç yumurtlama demek. Yani vaktinde değilde geç yumurtladığın zaman döllenirse buna geç döllenme deniliyor. Yumurtlama takibi yaptın mı? Yumurtlama gününü bilmeden geç döllenme var ya da yok diyemeyiz. Son ilişki tarihinden hesaplama yapabiliriz sadece.

18 yada 19 olması lazım

Back
X