- Emoji Skoru
- 3.755
- Puanlar
- 88
galib ba bende bi yarin test yapiyim de sonrasi Allah kerimBu ay gecikmeler normal sanırım bakalım haftasonunu bir atlatalım bakarız hal çaresine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galib ba bende bi yarin test yapiyim de sonrasi Allah kerimBu ay gecikmeler normal sanırım bakalım haftasonunu bir atlatalım bakarız hal çaresine![]()
Aynen öyle canım hayırlısı olsun hakkımızda rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayıgalib ba bende bi yarin test yapiyim de sonrasi Allah kerim
Ay ne biliyim arada ağrı giriyo geçiyo. İlk kez gecikti bi deGeç döllenme ise olabilir belirtileriniz varmı kasık ağrısı vs
Hamileliğe çok kafayı taktığımız için belirti yaşıyor olabiliriz benim hiç bir belirtim yok adete 3 gün kala bütün belirtilerim yok olmuştu önceki günlerde kasık ağrısı bel ağrısı vs olmuştu şuan 0 anlamadım sizde haftasonunu geçirip kan verin olmadıAy ne biliyim arada ağrı giriyo geçiyo. İlk kez gecikti bi deben de bi umut geç döllenme diye avutuyorum kendimi
evet olursa eger ilkAynen öyle canım hayırlısı olsun hakkımızda rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayısizin de ilk mi olacak
Anladım canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsinevet olursa eger ilk
Mecbur bekleyeceğim canım. Sen de 10 gün olana kadar bekle öyle söktürücü içme. Gerçekten geç döllenme olabilir sonuçtaHamileliğe çok kafayı taktığımız için belirti yaşıyor olabiliriz benim hiç bir belirtim yok adete 3 gün kala bütün belirtilerim yok olmuştu önceki günlerde kasık ağrısı bel ağrısı vs olmuştu şuan 0 anlamadım sizde haftasonunu geçirip kan verin olmadı
Geç döllenme dahi olsa az çok belirti olmaz mı kasık ağrısı vs çözemedim gerçekten hiç bişey yokMecbur bekleyeceğim canım. Sen de 10 gün olana kadar bekle öyle söktürücü içme. Gerçekten geç döllenme olabilir sonuçta
Valla ben de hiç anlamadım. Benim de öyle. Arada ağrı giriyo geçiyo. Sivilce falan olurdu regl öncesi. O da yok. Göğüs hassasiyeti de çok minicik. Belli belirsiz şeyler yani. Beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok. Pazartesi test vercek misin sen?Geç döllenme dahi olsa az çok belirti olmaz mı kasık ağrısı vs çözemedim gerçekten hiç bişey yok
Bilmiyorum canım veririm büyük ihtimalle yada gebelik varsa önce idrarla teyit edip öyle veririm diye de düşünüyorum kararsızım benim bugün biraz belirtilerim var psikolojik de olabilir mütiş bir bacak ağrım var bide göğüs ucum biraz acıyor sivilce desen heryerimde biraz da şeffaf akıntım var düne kadar kupkuruydum beklemedeyim şuanlıkValla ben de hiç anlamadım. Benim de öyle. Arada ağrı giriyo geçiyo. Sivilce falan olurdu regl öncesi. O da yok. Göğüs hassasiyeti de çok minicik. Belli belirsiz şeyler yani. Beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok. Pazartesi test vercek misin sen?
Merhaba benimde 8 gün gecikti adetim 3. Gününde kan verdim sıfır çıktı ama testler silik çizgi pazartesi tekrar kan vericem ciddi anlamda kasık ağrım var ve miğde yanması sizce varmıdır 5 günde yükselmişmidirGeç döllenme ise olabilir belirtileriniz varmı kasık ağrısı vs
Belli olmaz canım adet gecikmesinin 18. Gününde bile çıkmayan varmış buralarda okuduğum bilgilere göre söylüyorum ama pazartesi ilk idrarla test yapın hayalet çizgi veyahut silik çizgi çıkarsa kanla netleştirirsiniz benimde haftasonu gelmezse sabah test yapacağım pazartesi hala olmazsam kan verip adet söktürücü kullanacağımMerhaba benimde 8 gün gecikti adetim 3. Gününde kan verdim sıfır çıktı ama testler silik çizgi pazartesi tekrar kan vericem ciddi anlamda kasık ağrım var ve miğde yanması sizce varmıdır 5 günde yükselmişmidir
Bilmiyorum canım veririm büyük ihtimalle yada gebelik varsa önce idrarla teyit edip öyle veririm diye de düşünüyorum kararsızım benim bugün biraz belirtilerim var psikolojik de olabilir mütiş bir bacak ağrım var bide göğüs ucum biraz acıyor sivilce desen heryerimde biraz da şeffaf akıntım var düne kadar kupkuruydum beklemedeyim şuanlık
Ya hepimizin gecikmesi var. Belirtilerimiz aynı nerdeyse. Benim de gece ağrım oluyo. Sabah hiçbi şey yok devam. İnşallah hepimizin hayırlı güzel sonuçları olur. Ben de yarın tekrarlıycam testi. Evde test yok direkt kan veririm herhaldeMerhaba benimde 8 gün gecikti adetim 3. Gününde kan verdim sıfır çıktı ama testler silik çizgi pazartesi tekrar kan vericem ciddi anlamda kasık ağrım var ve miğde yanması sizce varmıdır 5 günde yükselmişmidir
Ben eşime aldırttım az önce yaptım negatif maalesef umut bitti bendeYa hepimizin gecikmesi var. Belirtilerimiz aynı nerdeyse. Benim de gece ağrım oluyo. Sabah hiçbi şey yok devam. İnşallah hepimizin hayırlı güzel sonuçları olur. Ben de yarın tekrarlıycam testi. Evde test yok direkt kan veririm herhalde
Olsun canım benim. Yeni ay için kendini hazırlamaya başla o zaman. Pes etmek yok. Ben 1,5 senedir uğraşıyorum. 2 kimyasal 1 de kürtajım var. Her şeye rağmen kesinlikle sağlıklı evlatlarımız olacağına inanıyorum. Tedbiri bizden takdiri AllahtanBen eşime aldırttım az önce yaptım negatif maalesef umut bitti bende
Öyle canım öyle bende 1 yıldır deniyorum çoğu kimyasal oldu genetik teste gitmek istiyorum aslında eşimle bakalım adet olayım bi gideceğim rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkeseOlsun canım benim. Yeni ay için kendini hazırlamaya başla o zaman. Pes etmek yok. Ben 1,5 senedir uğraşıyorum. 2 kimyasal 1 de kürtajım var. Her şeye rağmen kesinlikle sağlıklı evlatlarımız olacağına inanıyorum. Tedbiri bizden takdiri Allahtan
Bakın bu 3 testtede silik çizgi var ama yapay zekaya atınca gebeliki çizgisi gibi değil dedi yarın kan vericem ama merak ediyorum yinedeBelli olmaz canım adet gecikmesinin 18. Gününde bile çıkmayan varmış buralarda okuduğum bilgilere göre söylüyorum ama pazartesi ilk idrarla test yapın hayalet çizgi veyahut silik çizgi çıkarsa kanla netleştirirsiniz benimde haftasonu gelmezse sabah test yapacağım pazartesi hala olmazsam kan verip adet söktürücü kullanacağım
Ortadakinde daha belirgin canım. Yarın kan ver belli olurBakın bu 3 testtede silik çizgi var ama yapay zekaya atınca gebeliki çizgisi gibi değil dedi yarın kan vericem ama merak ediyorum yinedeEki Görüntüle 3692668
Amin inşallah canım. Biz gittik genetik çok şükür temiz çıktı. Bi sonraki aşama aşılama diyoruz biz de. Bakalım nasipÖyle canım öyle bende 1 yıldır deniyorum çoğu kimyasal oldu genetik teste gitmek istiyorum aslında eşimle bakalım adet olayım bi gideceğim rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese![]()
Aynn canım ya inşallah vardır 8 gün oldu adetim geçeliOrtadakinde daha belirgin canım. Yarın kan ver belli olur