Amin inşallahOlabilir canım bu ay çoğumuz böyleyiz birdahaki ay güzel haberlerle buluşalım inşAllah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahOlabilir canım bu ay çoğumuz böyleyiz birdahaki ay güzel haberlerle buluşalım inşAllah![]()
Ben 4 gün geciktim test yaptım negatifti sulu beyaz akıntım var ara ara Kasık ağrılarım var sol tarafta daha yoğun oluyor bugün 7.gun ilk idrarla değil ama gün içinde test yaptım çok silik çizgi çıktıGeç döllenme ise olabilir belirtileriniz varmı kasık ağrısı vs
benim de bat bugun ya da yarin. Test yaptim negatif henuz. Birkac gun daha gecikmeyi beklicem. Uzayan mukus gibi akinti, sonrasinda pembe su, sonrasinda minicik kahvemsi pempemsi bir akinti yasadim ama bunlar boyle peceteye silerken geldi.Ben 4 gün geciktim test yaptım negatifti sulu beyaz akıntım var ara ara Kasık ağrılarım var sol tarafta daha yoğun oluyor bugün 7.gun ilk idrarla değil ama gün içinde test yaptım çok silik çizgi çıktı
Birkaç gün sonra testi tekrarlayınBen 4 gün geciktim test yaptım negatifti sulu beyaz akıntım var ara ara Kasık ağrılarım var sol tarafta daha yoğun oluyor bugün 7.gun ilk idrarla değil ama gün içinde test yaptım çok silik çizgi çıktı
Evet adetinizin geçmesini bekleyin en güzel sonucu o zaman alırsınızbenim de bat bugun ya da yarin. Test yaptim negatif henuz. Birkac gun daha gecikmeyi beklicem. Uzayan mukus gibi akinti, sonrasinda pembe su, sonrasinda minicik kahvemsi pempemsi bir akinti yasadim ama bunlar boyle peceteye silerken geldi.
Hep bir siskiligim var ve eksimsi bir seyler yemek istiyorum surekli ki ben tatli insaniyimdir.
Tabi insan vucudu o kadar garip ki bu belirtelerin hepsi stress kaynakli, usutme kaynakli vs de olabilir. Bekleyip gorucez
10 gün dolmasını bekleyeceğim ay inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsinBirkaç gün sonra testi tekrarlayın
Beklemek çok zor sonucu güzel olacaksa beklemek de güzel rabbim nasip etsin inşAllah10 gün dolmasını bekleyeceğim ay inşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin
Valla şu mübarek gün hürmetine isteyen herkese dua edeceğim inşallah boşa umutlanmiyorumdur hayal kırıklığına uğramamBeklemek çok zor sonucu güzel olacaksa beklemek de güzel rabbim nasip etsin inşAllah![]()
Aminnn çok teşekkür ederim dualarıniza talibimBeklemek çok zor sonucu güzel olacaksa beklemek de güzel rabbim nasip etsin inşAllah![]()
İnşAllah canım benimValla şu mübarek gün hürmetine isteyen herkese dua edeceğim inşallah boşa umutlanmiyorumdur hayal kırıklığına uğramam![]()
Merhaba son durumunuz nedirGeç döllenme ise olabilir belirtileriniz varmı kasık ağrısı vs
Gecikmeli adet olmuştum bu ay yine beklemedeyim adetime 3 gün var test yapmıyorum negatif görmekten çok yoruldumMerhaba son durumunuz nedir
Days doctor ise yalancı pozitif ihtimali çok yüksek 0.6 nın bu kadar çizgi çıksrmsması lazım bu çizgi için en az 10-20 olmalı kandaki değer. bir de yumurtlamadan sonra 10 günü geçtiyse olsa çıkardı Bu nedenle yalancı pozitif olduğunu düşünüyorum tabi inşallah dilediğiniz gibi olurKızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım varpazartesi günü test yaptım pozitif gördüm salı sabah test verdim 0.6 çıktı şimdi bugün tekrar erken genlik testi yaptım pozitif testi atacağım buraya yorumlarsanız sevinirim adetim 3-4 gün gecikti
Pardon iki gün varmış diğer testinizle arasında yükselmiş de olabilir ama başka marka testle yaparsanız daha iyi olur artı med ve days doctor haricindeDays doctor ise yalancı pozitif ihtimali çok yüksek 0.6 nın bu kadar çizgi çıksrmsması lazım bu çizgi için en az 10-20 olmalı kandaki değer. bir de yumurtlamadan sonra 10 günü geçtiyse olsa çıkardı Bu nedenle yalancı pozitif olduğunu düşünüyorum tabi inşallah dilediğiniz gibi olur
Çok teşekkür ederim yarın tekrarlayacağım awox ile bakalım umarım yine pozitif olur birde benim döngüm hem uzun hem yumurtlamam geç regl yada gebelik belirtimde hiç yok hayırlısıyla yarın kesinleştiricemPardon iki gün varmış diğer testinizle arasında yükselmiş de olabilir ama başka marka testle yaparsanız daha iyi olur artı med ve days doctor haricinde
Merhabalar son durum nedirÇok teşekkür ederim yarın tekrarlayacağım awox ile bakalım umarım yine pozitif olur birde benim döngüm hem uzun hem yumurtlamam geç regl yada gebelik belirtimde hiç yok hayırlısıyla yarın kesinleştiricem![]()
Malesef negatif sonuç hala hastada olmadımMerhabalar son durum nedir