Kan ver canım kesin olsunBakın bu 3 testtede silik çizgi var ama yapay zekaya atınca gebeliki çizgisi gibi değil dedi yarın kan vericem ama merak ediyorum yinedeEki Görüntüle 3692668
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ver canım kesin olsunBakın bu 3 testtede silik çizgi var ama yapay zekaya atınca gebeliki çizgisi gibi değil dedi yarın kan vericem ama merak ediyorum yinedeEki Görüntüle 3692668
Hayırlısı olsun ne diyelim vardır rabbimin bir bildiği geciktiriyorsa güzelleştiriyordurAmin inşallah canım. Biz gittik genetik çok şükür temiz çıktı. Bi sonraki aşama aşılama diyoruz biz de. Bakalım nasip
Benim de 6 gün gecikti ya inşallah hamileyizdirAynn canım ya inşallah vardır 8 gün oldu adetim geçeli
Gittiği yere kadar gitsin bakalım gecikmeler sonucu güzel olsun da bekleriz bizBenim de 6 gün gecikti ya inşallah hamileyizdir
Sonucu bizede haber verir misin umut olur belkiAynn canım ya inşallah vardır 8 gün oldu adetim geçeli
Tabi yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem canım yazarım buraya daSonucu bizede haber verir misin umut olur belki![]()
canım ne yaptın kan verebildin miTabi yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem canım yazarım buraya da
Evet şimdi geldim canım kan verdim sonuç 2 saate çıkar heyecanlı ve hüzünlü bi bekleyişKızlar
canım ne yaptın kan verebildin mi
İnşAllah güzel sonuç çıkar canımEvet şimdi geldim canım kan verdim sonuç 2 saate çıkar heyecanlı ve hüzünlü bi bekleyiş![]()
Benim sonucumda 0 çıktı çok yoruldum artık ya 4 yıldır hep hayal kırıklığı yaşıyorum tam 9 gün geçti ya testlerde silik o zaman neden silik kafayı yemelikKızlar ben adet oldum![]()
Genel bir gecikme var sanırım hakkımızda hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği hayırlı vakitte nasip edecek inşAllah bende çok üzülüyorum daha yaşlarımız küçük geç kalmadık tez zamanda olur inşAllah dua edelim bol bolBenim sonucumda 0 çıktı çok yoruldum artık ya 4 yıldır hep hayal kırıklığı yaşıyorum tam 9 gün geçti ya testlerde silik o zaman neden silik kafayı yemelik![]()
İnşallah canım ne diyim yarın kadın doğuma gidicem bende madem gebelik yok büyük ihtimalle miyim yada kist vardır tami bu kadar gecikme normal değilGenel bir gecikme var sanırım hakkımızda hayırlısı olsun vardır rabbimin bir bildiği hayırlı vakitte nasip edecek inşAllah bende çok üzülüyorum daha yaşlarımız küçük geç kalmadık tez zamanda olur inşAllah dua edelim bol bol![]()
Evet canım git bende düşünüyorum aslında ağrım var ve adetim sökülemiyor sabah beri daha 1 ped bile değişmedim yani hijyen açısından değiştim ama asla dolmadı ped ama felaket bel ve alt karın ağrım varİnşallah canım ne diyim yarın kadın doğuma gidicem bende madem gebelik yok büyük ihtimalle miyim yada kist vardır tami bu kadar gecikme normal değil
Hayırlısı buymuş inşAllah birdahaki ay güzel geliriz buralaraBen de regl oldum kızlar. Gelecek ay inşallah güzel haberlerimiz olsun
Sıra vermediler ya benimde çok kasık ağrım var çok halsizim bu ay çok tuhaf bi ay oldu benim için havalardanmıdır nedirEvet canım git bende düşünüyorum aslında ağrım var ve adetim sökülemiyor sabah beri daha 1 ped bile değişmedim yani hijyen açısından değiştim ama asla dolmadı ped ama felaket bel ve alt karın ağrım var
Olabilir canım bu ay çoğumuz böyleyiz birdahaki ay güzel haberlerle buluşalım inşAllahSıra vermediler ya benimde çok kasık ağrım var çok halsizim bu ay çok tuhaf bi ay oldu benim için havalardanmıdır nedir