- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi buse242424
-
Hem pcos var hem de yumurtlama zamanını bilmediğin için kesin konuşmak zor ama ilişki tarihini biliyorsun . Eğer yumurtlama gününse ortalama 14-15 gün sonra idrar testinde çıkar ama 5 gün sperm yaşıyor vajina içinde diye düşünülürse en kesin sonuç 21 gün sonra olur, ilişki üzerinden . Ya da daha erken kan testi verebilirsin.Hanımlar merhabalar, ben geçen hafta pcos tanısı aldım. Adet döngüm düzensizdir ama en fazla 10 gün gecikir daha sonra belim, bacaklarım ağrır ve afedersiniz çocuk emziriyormuşum gibi göğüslerim şişer ve acırdı. En son 15 Ocak tarihinde adet oldum daha sonra 19 Şubatta genital bölgede siğil yaktırma operasyonu geçirdim. Bu süre içerisinde adet olmadım 25 Şubat günü korunmasız ilişkide bulundum nasıl olsa adet olacağım diye. Yumurtlama günlerimi bugüne kadar hiç takip etmedim. Gecikti nasıl olsa 25 Şubattan sonra adet olurum dedim ama hâla olmadım. 25 Şubat üzerinde 3-4 gün şeffaf akıntım oldu ve sonrasında ara sıra adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti hariç bacak ve bel ağrısı ara sıra kasık batmaları. Ama belirtiler olup sonrasında geçiyor mesela şu an yok gibi. Yani bugün 10 Mart ve hâla adet olamadım erken gebelik testi yaptım korunmasız ilişkiden 11 gün sonra bir kaç kez tekrarladım testi fakat negatif. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Geç döllenme olabilir mi?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Benim kafamı karıştıran hiç bu kadar gecikme yaşamadığım için şüphelendim. Testlerde de negatif olup buradaki sohbetlerde de geç göllenme konusunu görünce acaba olabilir mi dedim ve adet gecikme süresinde ilişkide bulunduğum için ihtimalde vermedim ilk başta ama bugün adet gecikmemin 24.günü yani resmen 2.aya yaklaştı döngüm korunmasızlığın üstüne 14.günümHem pcos var hem de yumurtlama zamanını bilmediğin için kesin konuşmak zor ama ilişki tarihini biliyorsun . Eğer yumurtlama gününse ortalama 14-15 gün sonra idrar testinde çıkar ama 5 gün sperm yaşıyor vajina içinde diye düşünülürse en kesin sonuç 21 gün sonra olur, ilişki üzerinden . Ya da daha erken kan testi verebilirsin.
sen yine de eğer regli olmazsan 21. Gün tekrar test yap canımTeşekkür ederim yorumunuz için. Benim kafamı karıştıran hiç bu kadar gecikme yaşamadığım için şüphelendim. Testlerde de negatif olup buradaki sohbetlerde de geç göllenme konusunu görünce acaba olabilir mi dedim ve adet gecikme süresinde ilişkide bulunduğum için ihtimalde vermedim ilk başta ama bugün adet gecikmemin 24.günü yani resmen 2.aya yaklaştı döngüm korunmasızlığın üstüne 14.günüm
Sonucunuz ne olduHanımlar merhabalar, ben geçen hafta pcos tanısı aldım. Adet döngüm düzensizdir ama en fazla 10 gün gecikir daha sonra belim, bacaklarım ağrır ve afedersiniz çocuk emziriyormuşum gibi göğüslerim şişer ve acırdı. En son 15 Ocak tarihinde adet oldum daha sonra 19 Şubatta genital bölgede siğil yaktırma operasyonu geçirdim. Bu süre içerisinde adet olmadım 25 Şubat günü korunmasız ilişkide bulundum nasıl olsa adet olacağım diye. Yumurtlama günlerimi bugüne kadar hiç takip etmedim. Gecikti nasıl olsa 25 Şubattan sonra adet olurum dedim ama hâla olmadım. 25 Şubat üzerinde 3-4 gün şeffaf akıntım oldu ve sonrasında ara sıra adet belirtilerim başladı göğüs hassasiyeti hariç bacak ve bel ağrısı ara sıra kasık batmaları. Ama belirtiler olup sonrasında geçiyor mesela şu an yok gibi. Yani bugün 10 Mart ve hâla adet olamadım erken gebelik testi yaptım korunmasız ilişkiden 11 gün sonra bir kaç kez tekrarladım testi fakat negatif. Böyle bir durum yaşayanınız var mı? Varsa yardımcı olabilir misiniz? Geç döllenme olabilir mi?
Bugün tekrar test yaptım yine negatif. Gebelik düşündüğüm bir dönem değil zaten hâla adet belirtilerim gelip geçiyor. 21 günü bekleyeceğim artık eğer olmazsam bu sefer kan vereceğimSonucunuz ne oldu
Diğer döngünüz gelmiş neredeyse galiba bu ay atlamış vücut bence bir kadın doğum doktoruna muayene olunBugün tekrar test yaptım yine negatif. Gebelik düşündüğüm bir dönem değil zaten hâla adet belirtilerim gelip geçiyor. 21 günü bekleyeceğim artık eğer olmazsam bu sefer kan vereceğim
Evet doğru söylüyor olabilirsiniz ama zaten muayeneden sonra olmadım öncesinde hep söylediğim gibi en fazla 10 gün gecikirdi ya da gününde olurdum 1.5 senelik evliyim ilk 6 ay da günümden önce olurdum bu sebeple kafam karışıkDiğer döngünüz gelmiş neredeyse galiba bu ay atlamış vücut bence bir kadın doğum doktoruna muayene olun
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınızEvet doğru söylüyor olabilirsiniz ama zaten muayeneden sonra olmadım öncesinde hep söylediğim gibi en fazla 10 gün gecikirdi ya da gününde olurdum 1.5 senelik evliyim ilk 6 ay da günümden önce olurdum bu sebeple kafam karışık
Bende de Pcos vardı adetim gecikirdi en son 25 gün gecikti 25 gün içinde 3 kere test yaptım iki kere kan verdim hepsi negatif çıktı en son tekrar kan verdim ve yeni hamile olduğumu öğrendim geç döllenme oldu yani bilginiz olsun bende hep geç olan biriydimEvet doğru söylüyor olabilirsiniz ama zaten muayeneden sonra olmadım öncesinde hep söylediğim gibi en fazla 10 gün gecikirdi ya da gününde olurdum 1.5 senelik evliyim ilk 6 ay da günümden önce olurdum bu sebeple kafam karışık
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı gelsin inşallahBende de Pcos vardı adetim gecikirdi en son 25 gün gecikti 25 gün içinde 3 kere test yaptım iki kere kan verdim hepsi negatif çıktı en son tekrar kan verdim ve yeni hamile olduğumu öğrendim geç döllenme oldu yani bilginiz olsun bende hep geç olan biriydim
2.ayım geldi artık fakat korunmasız ilişkimin 20.günüBende de Pcos vardı adetim gecikirdi en son 25 gün gecikti 25 gün içinde 3 kere test yaptım iki kere kan verdim hepsi negatif çıktı en son tekrar kan verdim ve yeni hamile olduğumu öğrendim geç döllenme oldu yani bilginiz olsun bende hep geç olan biriydim
Benim adetim tam 25 gün gecikti 10. 15. 20. Günlerde hem evde test yaptım negatif çıktı hemde hastanede kan verdim negatif çıktı ama 25. Günde pozitife döndü beta hcg 57 falandı daha yeni döllenme olmuştu o yüzden herşey olabilir geç döllenme de olabilir normal anormal bir gecikme de olabilir bilemiyorum kan verdiniz mi? Sonuç nedirÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı gelsin inşallahTam olarak ne kadar süre sonra öğrendiniz? Ben hâla adet olamadım bazen öyle bir kasıklarım ağrıyorki tamam artık oldum herhalde diyorum bakıyorum olmamışım. Adet belirtim var neredeyse 10 gündür göğüs hassasiyetim yoktu ki normalde olurdu 2 gündür göğüs hassasiyetimde başladı 2 gün evvel erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı sanırım artık hamilelik yok diye düşünüyorum ama yarın kan vereceğim artık
Ve ben gebelik düşünen biri değildim 1 buçuk yaşında kızım var kazayla oldu hastaneye de en son adet söktürücü yazdırmak için gitmiştim ama sonuçlarda hamile olduğumu öğrendim şuan bebeğim doğdu iki aylık oğlum var Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenim adetim tam 25 gün gecikti 10. 15. 20. Günlerde hem evde test yaptım negatif çıktı hemde hastanede kan verdim negatif çıktı ama 25. Günde pozitife döndü beta hcg 57 falandı daha yeni döllenme olmuştu o yüzden herşey olabilir geç döllenme de olabilir normal anormal bir gecikme de olabilir bilemiyorum kan verdiniz mi? Sonuç nedir
Geçmiş olsun, aynı şeyleri yaşıyoruz siz ne yaptınız.2.ayım geldi artık fakat korunmasız ilişkimin 20.günü
benim çok düzenliydi dediğiniz gibi bugüne kadarki tüm testler negatif ilk kez 24 gün gecikmem oldu yarın 25. günüm tekrar kan vereceğim bebek yoksa söktürücü yazarım dedi. Hayırlısını diliyorum ben de :)Benim adetim tam 25 gün gecikti 10. 15. 20. Günlerde hem evde test yaptım negatif çıktı hemde hastanede kan verdim negatif çıktı ama 25. Günde pozitife döndü beta hcg 57 falandı daha yeni döllenme olmuştu o yüzden herşey olabilir geç döllenme de olabilir normal anormal bir gecikme de olabilir bilemiyorum kan verdiniz mi? Sonuç nedir
Merhabalar, sonucunuz nedir? Bende 19 gün geciktim testler negatif.benim çok düzenliydi dediğiniz gibi bugüne kadarki tüm testler negatif ilk kez 24 gün gecikmem oldu yarın 25. günüm tekrar kan vereceğim bebek yoksa söktürücü yazarım dedi. Hayırlısını diliyorum ben de :)
Hala olmadım doktora gittim, bebek yokmuş, gebelerin de içebildiği bir hap verdi 10 gün içtikten sonra adet olacaksın dedi ona devam ediyorum. Önceki gittiğim doktor direkt söktürücü yazmıştı içime sinmemişti daha çok kimyasal bir şeydi. Bebek düşündüğüm için içmek istememiştim.Merhabalar, sonucunuz nedir? Bende 19 gün geciktim testler negatif
Ev doktoruma gittim kan verdiğim gün sordum dahada gelmezse adet söktürücü yazar mısınız diye, kendiliğinden gelmediği sürece yumurtlama olmaz dedi sadece kanama olur söktürücü ile dedi pcos olduğun için bu durum normal dedi.. yurt dışında ilaç yazdırmak kolay olmuyor malesefHala olmadım doktora gittim, bebek yokmuş, gebelerin de içebildiği bir hap verdi 10 gün içtikten sonra adet olacaksın dedi ona devam ediyorum. Önceki gittiğim doktor direkt söktürücü yazmıştı içime sinmemişti daha çok kimyasal bir şeydi. Bebek düşündüğüm için içmek istememiştim.
Özele gittim ben en son güzelce bakıp anlattı. Şükür sorun yok, âdetten sonra tekrar gideceğim duruma göre bakacağız. Yumurtlamam kendiliğinden eski düzenine girer inşallah, bazen böyle olabiliyormuş. Ben ilk kez yaşadım ümit ediyorum stresten olmuştur bu ay da geçer diye…