- 25 Ağustos 2015
- 111
- 34
- 18
- 35
- Konu Sahibi guldamla90
-
Yine silik yine silik
Aynen açtım :) siz hamilemisinizSanırım siz de içini açmışsınız:) Ben de açtım içini. Bende pembelik vardı hafif. Nasıl yorumlayacağımı bilemiyorum ben de.
Sanırım değilim. Bugün kan testi yaptıracağım emin olmak için. Alla nasip etsin size inşallah...Aynen açtım :) siz hamilemisiniz
Kızlar hamileyim :)Sanırım değilim. Bugün kan testi yaptıracağım emin olmak için. Alla nasip etsin size inşallah...
Amin rabbim nerde isteyen varsa onada yaşatsın inşallahYaaa Allah nazarlardan korusun insallah hayirli olsun gözün aydinn:)
Hiç bsey kullanmadım kendiliğinden oldu.hatta hamile kalamıyorum dıe dr a gıttım adetinin 5.günü klomene başla dedi ben bi türlü adet olmadım.adetim 5gün geçince kan testi yaptım 0.100 çıktı 8gün olunca idrar testi yaptım pozitif çıkınca kanda baktırdım 18 çıktı bugun tekrar ettm 27olmuşguldamla90 merak ettim çatlatma iğnesimi olmuştunuz silik pembe yi iğneden kaç gün sonra yapılan testte gördünüz
Adetim 5 gun geçince erkn grbelik testi yaptım ışığın altında gorunuyodu silik çizgiHiç bsey kullanmadım kendiliğinden oldu.hatta hamile kalamıyorum dıe dr a gıttım adetinin 5.günü klomene başla dedi ben bi türlü adet olmadım.adetim 5gün geçince kan testi yaptım 0.100 çıktı 8gün olunca idrar testi yaptım pozitif çıkınca kanda baktırdım 18 çıktı bugun tekrar ettm 27olmuş
Adetim 5 gun geçince erkn grbelik testi yaptım ışığın altında gorunuyodu silik çizgi
Sabret bıtanem allaha olan inancını kaybetmeanladım canım çok tşk ederim yumurtan geç çatlamış demekki. benim adet günüm geçmedi daha ama test negatif
Cnm sabret seni çok iyi anlıyorum ama nolur sabredin biliorum konuşması kolay oluyo ama onun bi günü varmış ve ölsekte o gunden önce olmuyomuşbende pko var ama çatlatma iğnesi oldugum için gecikme olmaması lazım aslında hatta iğneden bi gün önce yumurtanın biri çatlamış bile diyorumki çatlama olduysa niye hala adet olmuyorunki
Cnm sabret seni çok iyi anlıyorum ama nolur sabredin biliorum konuşması kolay oluyo ama onun bi günü varmış ve ölsekte o gunden önce olmuyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?