GEÇ DÖLLENME

mrb esaskız43. Evet olabilir ama yumurtan gec catladıysa adetinde bu yüzden gecikmişde olabilir ama bildiğim kadarıyla kan pıhtılaşması olanların hamileliği erken öğrenip hemen iğneye başlaması gerekiyor o yüzden bence test yapmalısın

Kızlar merhaba birşey sorucam size. Şimdi benm 28ekimde adet olmam gerekiyordu olmayınca test yaptm silik çıktı. ertesi gün kan testi yaptırdım herzaman 0,1 falan olan değerlerim 1,26 cıktı. Ve o gece adet oldum ve adrtimde normalde 5gun sürerken 2gün sürdü. Kızlar ne demek bu sizce gec döllenme olabilir mi lütfen bişey diyin

Muhtemelen hamile olabilirsin ve kanama da yerleşme kanaması olabilir bence acilen bir kan testi bir indrar testi birşey yapın :)

Muhtemelen hamile olabilirsin ve kanama da yerleşme kanaması olabilir bence acilen bir kan testi bir indrar testi birşey yapın :)
Ama canım normal adet gibiydi kan az değildi sadece kısa sürdü. Cuma gununu cumartesiye baglayan gece 11de adet oldum dün geceden beri cok az geliyor. Yerleşme kanaması daha farklı değil mi?? Bir de hiç belirtim yok. Adetten önce gogus acısı vardı oda gecti. Ne demek acaba bu ya

Kızlar kötü haber 19 ekim 18,
21ekim 27,
25 ekim 88,
28 ekim 160,
2kasım 288 dr kmyasal gebelik olabilir dedi.çrşmba yine gel bakalım dedi..sizce ne

Sekiz gun oldu iliskiden sonra cikar mi acaba

merhaba ben 6aylık evliyim ve korunmuyorum.normalde adetlerim düzenlidir 3 ağustos.1eylül ve sat:30 eylül daha adet olmadım normalde 29 ekimde olmam gerekirken adete göre 30 ekim desek bile gecikti kanda beta hcg yaptırdım 0.81 çıktı hiç adet belirtim yok bugün hafif çok hafif bir karın ağrm var önceden kıvranırdım hafif midem bulanırmış gibi oluyor başım dönermiş gibi hssediyorum midem bulanıyormu bulanmıyormu tam istifra etcekmiş gibi oluyorum ama geç döllenme olmuş olabilirmi sizce doktora gitmelimiyim.

Hayırlısı olsun canım bazı bayanlarda olabiliyor bu tür kanamalar mesela benim bi yakınımda hamilelik sürecinde hep ara kanamaları olmuştu belki seninkide öyle birşeydir yinede dikkat et kendine doktor kontrollerini aksatma ve bizede haber ver yine gelişmeleri

Yaa iyiki varsınız arkadaşlar

Geç dollenme yasayanlar lütfen yasadıklarınızı anlatırmısınız

merhaba bende de geç döllenme oldu.

yani şöyleki; ben doktora gittiğimde 4 haftalıktı. adet gnünden hesaplayınca o zamanlar 6 hftalık olmaıs gerekiyordu. haliyle 6 haftalık diye söyleyip ne kese ne de bebeği doktor göremedi. sonra 5 gün snra gel tekrar bakalım dedi. gebelik estinde değerlerim 5 hafralık olarak gösterdi ve yine kese görünmedi. karnmdan göremeyince alttan baktılar öyle göründü kese.. derkesn 1 hafta sonra gel dediler. gittim bu sefer kese boş bu boş gebelik olabilir 3 gün snra gel renkli ultrasonda bakalım yine görünmezse o gün aç gel kürtaja alabilirz dediler... çok korktum.

snra aynı gün başka hastaneye gittim karnımdan baktı baya inceledi. kese büyümüş ama içi boş bu geç döllenme olabilir 2 gün snra tekrar gel 6+5 haftalık bu dedi. neyse gittik 2 gün snra bebeği gördük.. doktor geç dölllenme olmuş dedi. bu da bi sonraki adet yakın olduğu anlamına geliyor.

şuan nasıl göründü mü senin yorumlara bakmadım gerçi merak ettim ??

Canım ben
Canım bnm son adet tarihim 15 eylül aşağı yukarı 10 veya12 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım.4 gün geçince idrar testi yaptım çok silik ışıkta görünen beyaz bi çizgi çıktı kan tahlili yaptırdım 15 ekimde 0.100 çıktı yani negatif.sonra bekledim 19 ekimde yine gelmeyince yine idrar testi yaptım çok silik pembe çıktı.yine gidip kan verdim 18cikti.5_6 haftalık hamile yazıyordu saçma geldi.2 günde bir kan istediler.21 ekimde 27 çıktı.26 sında hafif bi kanama geldi dr a ctrl ultrasonda baktı bişey göremedi doğal olarak.kan verdim 88 çıktı.progestan verdi.içtim kanamam kesildi.28 ekimde kan verdim 160 çıktı.1 kasımda gel keseyi görelim dedi.gttm kese falan yoktu.kan verdim 288 çıktı..3 kasımda hafif bi kanama geldi gttm kan verdim 326 çıktı dusucek ilacı bırak artık kanamani beklicez dedi.ilacı bıraktım adet oldum..eğer geçen ay adet olsaydım 2.adetimde kanamam başladığı günlerde gelicekti.kafam inanılmaz karışık..bildiğin adet oluyorum hafif ağrılı.dr lara hiç güvenmiyorum.ayrıca 326 ciktgi gün 1200 lerde olmalıydı.sanırım dusucek.ama herkes belli olma z diyo.biraz uzun oldu ama çok sıkıldım artik

canım inşallah olumlu gelişmeler olur ama olmazsada sıkma kendini ama dr neden progestan verdi çok saçma henüz keseyi bile görememişken bende eylülde düşük yaptım ki benim kese gözükmüştü ve değerim 1800lerdeydi kahve kanamayla başlayıp kırmızıya döndü dr a dedim ilaç vermiyecekmisiniz düşük olmasın diye hayır dedi eğer bebeğin kalp aışlarını duymuş olsaydık ozaman mudahale ederdik ama demekki sağlıklı bir gebelik oluşmayacak oyüzden mudahale etmemiz sağlıksız olur ilerisi için dedi bana çok mantıklı geldi hakkına nasıl hayılıysa öyle olsun canım

Dün pedimde princ büyüklüğünde ve sertliginde resmen bebek şekilli bişey gördüm sanırım düştü kanamam arttı ve başım dönüyor

Dün pedimde princ büyüklüğünde ve sertliginde resmen bebek şekilli bişey gördüm sanırım düştü kanamam arttı ve başım dönüyor
canım yaşadığın psikolojiyi tahmin edebiliyorum parçalı geliyorsa et parçası gibiyse kan pıhtısı değil yani muhtemelen düşük yapıyorsun sana önerim hemen acile gitmen orada hcgne ve idrara bakacaklar ve muayene edecekler kürtaja gerek varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…