GEÇ DÖLLENME

Geç dollenme yasayanlar lütfen yasadıklarınızı anlatırmısınız
ben geç dollenme ıle hamıle kaldım canım bebegım hep 1 hafta gerıden gelıyo başından berı bu yuzden doktorum bu hafta adet tarıhımı one aldı dollenme zamanına adet tarıhımde adet olmayınca 2 tane test aldım o kadar silik cıktıkı mıllet bana sen oyle goruyon cızgı yok felan dedı ama ben emındım goruyodum cızgıyı gece gıttım 2 farklı marka test aldım yıne onlar negatıf cıktı ıyıce supelenınce ertesı gun acıle gıttım kan tahlılı yaptırdım cok yenı gebelık dedı doktor 4 haftalık olması gerekırken 3 haftalık gebelık cıktı

Anladım canım bnmde kanda 5-6 haftalık hamile yazıo ama bn daha küçük old.düşünüyorum..haftaya muayene olucam

Anladım canım bnmde kanda 5-6 haftalık hamile yazıo ama bn daha küçük old.düşünüyorum..haftaya muayene olucam
guzel sonuclarla donersın ınsallah canım daha kucuk oldugunu dusunuyosanda buyk cıkıyosa erken dollenmede olabılır

ve ilk kırmızı göründü bu ayki umutlarım tükendi hakkımızda hayırlısı sizler güzel haberler alırsınız inş

Kızlar bnden önce pespembe akıntı geldi hafif hafif snra kırmızıya dondu sizce dusukmu yapıyorum

Kızlar bnden önce pespembe akıntı geldi hafif hafif snra kırmızıya dondu sizce dusukmu yapıyorum

hiç bir fikrim yok ama Allah korusun normal bir kanamadır belki bi kadın hastahanesinin aciline gitseydin güldamla yada doktorunu arasaydın. akşam üzeri yazmışsın ama bi gelişme oldumu haber ver bizede

hiç bir fikrim yok ama Allah korusun normal bir kanamadır belki bi kadın hastahanesinin aciline gitseydin güldamla yada doktorunu arasaydın. akşam üzeri yazmışsın ama bi gelişme oldumu haber ver bizede
Muayene oldum dün ultrasonda bebek görünmedi çok küçük daha görünmez dedi dr.düşükte olabişir yerleşme kanamasıda olabilir dedi.kan tahlili yaptrdm degerim yükselmiş o normal çıktı.progestan verdi düşük olasılığına karşı şmdi kesildi

Geçmişler olsun canım değerinin yükselmiş olması çok güzel bebiş henüz görülmediğine göre yerleşme kanamasıdır ilacada tepki vermiş biran önce hayırlısıyla keseyide görürsünüz inş

Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bir sorum olacak Beta hcg değersin iki günde 2 katına çıkıyormuydu bende malesef yüzde Altmış Artış gözüküyor son adet tarihim 15 Eylül bugün çıkan degerım 1116 da

amin canım cumlemıze inş benım ıkı ölçum yapılmıştı 3 katına çıkmıştı ıkıncı ölçumde o artışı o kadar onemsememek lazım aslında geç gelişiyo olabılır rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Merhabalar arkadaslar. Iki bucuk yillik evliyim iki duaugum oldu kan pihtilasmasindan dolayi. Iki aydir adetlerimde duzenaizlik oluyordu gecikmeler. Doktora gttim yumurtlaman duzensizlesmis dedi. Gecici bi durum falan dedi. beklenen adet gunume bir gun kala korunmasiz iliski oldu. Yumurtlama duzensiz oldugundan dolayi hamile kalma ihtimalim varmidir sizCe 7 gun gecikti cunku.yani iliskiden sekiz gun gecmis oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…