- 25 Ağustos 2015
- 111
- 34
- 18
- 35
- Konu Sahibi guldamla90
-
Bn bir buçuk senr sene bkledimhamile kalamamak hüzünlendiriyor insanı ama böyle gecikme oldumu ister istemez gerginlik bekleyiş zor oluyor
Bn bir buçuk senr sene bkledim
Amin canım bnde hergece dua edicem senin için söz veriyorumevliliğimin 3. yılı iki yıldır bende bekliyorum hakkımızda hayırlısı Rabbim en güzelini hayırlısını nasip etsin hepimize. sanada sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inş
Amin canım bnde hergece dua edicem senin için söz veriyorum
Amin canımAllahım razı olsun cümle isteyenler yüzü suyu hürmetine inş Allah gönül muradını versin seninde
ben geç dollenme ıle hamıle kaldım canım bebegım hep 1 hafta gerıden gelıyo başından berı bu yuzden doktorum bu hafta adet tarıhımı one aldı dollenme zamanına adet tarıhımde adet olmayınca 2 tane test aldım o kadar silik cıktıkı mıllet bana sen oyle goruyon cızgı yok felan dedı ama ben emındım goruyodum cızgıyı gece gıttım 2 farklı marka test aldım yıne onlar negatıf cıktı ıyıce supelenınce ertesı gun acıle gıttım kan tahlılı yaptırdım cok yenı gebelık dedı doktor 4 haftalık olması gerekırken 3 haftalık gebelık cıktıGeç dollenme yasayanlar lütfen yasadıklarınızı anlatırmısınız
Anladım canım bnmde kanda 5-6 haftalık hamile yazıo ama bn daha küçük old.düşünüyorum..haftaya muayene olucamben geç dollenme ıle hamıle kaldım canım bebegım hep 1 hafta gerıden gelıyo başından berı bu yuzden doktorum bu hafta adet tarıhımı one aldı dollenme zamanına adet tarıhımde adet olmayınca 2 tane test aldım o kadar silik cıktıkı mıllet bana sen oyle goruyon cızgı yok felan dedı ama ben emındım goruyodum cızgıyı gece gıttım 2 farklı marka test aldım yıne onlar negatıf cıktı ıyıce supelenınce ertesı gun acıle gıttım kan tahlılı yaptırdım cok yenı gebelık dedı doktor 4 haftalık olması gerekırken 3 haftalık gebelık cıktı
guzel sonuclarla donersın ınsallah canım daha kucuk oldugunu dusunuyosanda buyk cıkıyosa erken dollenmede olabılırAnladım canım bnmde kanda 5-6 haftalık hamile yazıo ama bn daha küçük old.düşünüyorum..haftaya muayene olucam
Pes etmek yok canım senden de guzel haberler alıcaz inşve ilk kırmızı göründü bu ayki umutlarım tükendi hakkımızda hayırlısı sizler güzel haberler alırsınız inş
Pes etmek yok canım senden de guzel haberler alıcaz inş
Kızlar bnden önce pespembe akıntı geldi hafif hafif snra kırmızıya dondu sizce dusukmu yapıyorum
Muayene oldum dün ultrasonda bebek görünmedi çok küçük daha görünmez dedi dr.düşükte olabişir yerleşme kanamasıda olabilir dedi.kan tahlili yaptrdm degerim yükselmiş o normal çıktı.progestan verdi düşük olasılığına karşı şmdi kesildihiç bir fikrim yok ama Allah korusun normal bir kanamadır belki bi kadın hastahanesinin aciline gitseydin güldamla yada doktorunu arasaydın. akşam üzeri yazmışsın ama bi gelişme oldumu haber ver bizede
Muayene oldum dün ultrasonda bebek görünmedi çok küçük daha görünmez dedi dr.düşükte olabişir yerleşme kanamasıda olabilir dedi.kan tahlili yaptrdm degerim yükselmiş o normal çıktı.progestan verdi düşük olasılığına karşı şmdi kesildi
inş cnm ya 80 iken 160 oşdu yne çok sükür kan vere vere kan klmadıGeçmişler olsun canım değerinin yükselmiş olması çok güzel bebiş henüz görülmediğine göre yerleşme kanamasıdır ilacada tepki vermiş biran önce hayırlısıyla keseyide görürsünüz inş
inş cnm ya 80 iken 160 oşdu yne çok sükür kan vere vere kan klmadı
Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bir sorum olacak Beta hcg değersin iki günde 2 katına çıkıyormuydu bende malesef yüzde Altmış Artış gözüküyor son adet tarihim 15 Eylül bugün çıkan degerım 1116 daben geç dollenme ıle hamıle kaldım canım bebegım hep 1 hafta gerıden gelıyo başından berı bu yuzden doktorum bu hafta adet tarıhımı one aldı dollenme zamanına adet tarıhımde adet olmayınca 2 tane test aldım o kadar silik cıktıkı mıllet bana sen oyle goruyon cızgı yok felan dedı ama ben emındım goruyodum cızgıyı gece gıttım 2 farklı marka test aldım yıne onlar negatıf cıktı ıyıce supelenınce ertesı gun acıle gıttım kan tahlılı yaptırdım cok yenı gebelık dedı doktor 4 haftalık olması gerekırken 3 haftalık gebelık cıktı
amin canım cumlemıze inş benım ıkı ölçum yapılmıştı 3 katına çıkmıştı ıkıncı ölçumde o artışı o kadar onemsememek lazım aslında geç gelişiyo olabılır rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ınsallahRabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bir sorum olacak Beta hcg değersin iki günde 2 katına çıkıyormuydu bende malesef yüzde Altmış Artış gözüküyor son adet tarihim 15 Eylül bugün çıkan degerım 1116 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?