Geç düşük

dilek5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
10
1
36
İzmir
maalesef bebeğimin kalbi durdu 16 haftalık iken. tabi ki zor ama doktorumun dediğine göre büyük ihtmlalle kromozom anomali olması büyük ihtimalmiş.şimdi düşük yaptırılacağını söylendi. ama bazı kişler bunun doğum kadar zor olduğu söyleniyor. yaşayan anneler varsa lütven yaşadıklarını anlatabilir mi?
yani ağrı kesici falan veriyorlar mı?
çünkü zaten manen kötüsünüz birde böyle bişey yaşamak iyice yıprattı beni
şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım çok geçmiş olsun.ben de 20 haftalıkken gebeliği son bulan bir kadın olarak çok üzgüldüğümü belirtmek istedim.evet çok zor oluyor.sunni sancı ile normal doğum yaptırıyorlar.ama çektiğin sancı yaşadığın üzüntünün yanın da hiç kalıyor.Allah aynı acıyı tekrar yaşatmaz inşallah.ben bebeğimi kaybedeli 22 ay oldu.22 ay sonra anca hamile kalabildim.travmaya strese bağlı dediler.umarım benden çok daha kısa sürede hamile kalırsın.Allah sabırlar versin sana ve eşine.dualarım seninle.gerçekten çok üzgünüm.......

bu arada yazmayı unutmuşum ağrı kesici istersen yapıyorlar.bebek yaşamadığı için sorun yok diyorlar.ama hiç faydası olmuyor....

ay canım Rabbim en yakın zamanda zihnen bedenen ruhen sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasib etsin inşaallah.....

çok geçmiş olsun canım acını çok iyi anlıyorum çünkü 43 gün önce bende 4.5 aylık hamileyken suyum geldi ve bebeğimi kaybettim.hala bugün olmuş üzüntümü tarif edemem o şok geçmedi henüz...ama hayırlısı böyleymiş diyeceğiz canım.suni sancı vereceğiz dediklerinde ya iki gün aralıksız sancı çektim yapmayın ne olur dediysemde o acıları bende çektim.psikoljik olarak yeni yeni kendimi zorluyorum iyi olmak için.sende sakın kendini filan suçlama yüce Rabbim en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin sana...şimdi ben rahmin toparlanması için gün sayıyorum.Annnelik duygusu yarım kaldı yeniden tattırsın hepimize Allahım...tekrar geçmiş olsun başın sağolsun canım (((

Ben yasadım tatlım, cok gecmıs olsun......oncelıkle kaybın ıcın en az senın kadar uzgun oldugumu bılmenı ısterım.
Benımse ıkı kez 6 ay arayla oldu. ıkıncı gebelıgım 17 haftanın ıcerısındeyken , benım haberım dahı yokken ( 19 haftanın sonunda kalb atıslarını kontrolde duymadıgımız ıcın farkettıler) sonlanmıs. Hastaneye kaldırdılar, (her ıkısındede)
tabletle sunı sancı verdıler(kı bu 4 gun sürdü, ılac manyagı olmustum) rahmın acılıp, bebegın dogması ıcın...tmm sancıyı hıssedıyorsun, aynı dogum sancısı gıbı, tabıkı normal boyutta bır bebegı dogurur gıbı degıl, uzuncada hıssetmıyorsun ,,10 dakıka falan, ve bebek cıkıyor (doguyor tabı) .
Tekrar cok ama cok gecmıs olsun, hormonlarından yana sıkıntı cekebılırsın, ben epey bır muddet sulugoz oldum, sacmaladım, herseyden aglar oldum...fakat esımın sevgısı ılgısı benı toparladı..rabbıme sukurkı oglum ve kocam var.
Cok gecmıs olsun canımm

hepinize çok teşekkür ederim.düşüğüm gerçekleşti. Ama Allah yardım etti çok zor olmadı. ama psikolojik olarak yıpranıryorsunuz. Tek tesellim ise cennette anne babalarına şefaatçi olmaları ve cennette olmaları.bu dünya meyvesi değil öbür dünya meyvesi oldular.
umarım bundan sonra hepiniz bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

çok ama çok teşekkür ederim hepinize

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun cok üzüldüm peki nedenini ögrenebildiniz mi

Cok gecmis olsun canim. Ben de 15 gun once 32 haftalikken kaybettim bebegimi. Seni cok iyi anliyorum. Allah bundan sonrasi icin sabir versin. İnsallah gecmis olsuna gelenler canini daha cok sıkmazlar. Cunku ben kordon dolanmasindan kaybettim kizimi. Artik insanlara onu ben bogdum rahatlayin diye haykirmak istiyorum. Tak ettirdiler acimi yasayamadim.

Bende toparlanmaya calisiyorum fakat bir türlü olmuyor ben de iki defa 15. haftada kontrole gittigimde kalp atisini duyamadim gercekten ondan sonrasi cok daha aciydi dogum yaptim her ikisinde öyle aldilar ikinci düsügümde igne kullandim bu arada yine 15. hafta Öldü artik bilmiyorum taliksizlilmi yoksa hadtalilli bilmiyorum buy pudern cok üzülüyorum . Peki sen ne gibi tedavi oldun pihtilasma varmiymiydi anlatirmisin ondan sonra nezaman hamile kaldin

tedavi olmadim canim, jinekologlar bunun olabilecegini soylediler. hic bir sebep bulamadiklarindan oyle koydular teshisi. bende ondan sonra cok dusmedim ustune, olursa olur , olmazsada Rabbim bilir dedim . Hatta ara verdik bebek niyetine. Moralini bozma, teslimiyet en guzeli gercekten. Dogal yoldan tekrar hamile kaldim, hamileligim boyuncada calistim, elhamdulillah evladimda saglikli sihhatli dogdu, sakin umitsizlige dusme canim. simdi 3 yasinda pasacigim.

Yorum yazarken konunun tarihine bakmamistim. Simdi bu yorumu okuyunca bana moral oldu. İnsallah Allah bunu yasayan herkese seninkisi gibi hayirli evlatlar nasip eder.

Yorum yazarken konunun tarihine bakmamistim. Simdi bu yorumu okuyunca bana moral oldu. İnsallah Allah bunu yasayan herkese seninkisi gibi hayirli evlatlar nasip eder.
insallah canim, hepimizin evlatlari yuzlerimizi guldursun, hayirli olsun ben simdi biraz karistirdim, siz suan bekliyorsunuz ? hamileligi?

simdi okudum ..... niye oyle diosun canim ya, yeterince uzuluyorsun zaten. Nolur cok takma, Rabbimin bi bildigi var . benim ilk kaybettigim bebegimde kiz di bilionmu, ve onunda kordonu dolanmisti boynuna, fakat ben hic ihtimal bile vermiyorum sebebinin o olduguna. Takdiri ilahi. Insallah gonlunce olur canim

cok sagol gercekten cok moral oluyor böyle güzel haberleri almak benimde saglikli iki cocugum var Allah bagislarsa bu düsükler onlardan sonra oldu bu yüzden anlam veremiyorum kendimde .bir hastalik ariyorum sürekli acaba ne oldu banada artik bebeklerim yasamiyor hep kendimi sucluyorum sürekli bu yüzden sürekli bakiyorum Benim gibi gec düsük yapmis olan varmi diye ama düsükler hep ilk haftalarda olmus genelde Bizim gibi Az yani msj okuyan ve benimle ayni durumda olanlar yazsin lütfen artik hamileliklerime sevinemiyorum bile ne kadar aci Allah herkesin gönlüne göre versin cok sükür her halimize

Ben 32 haftalik bebegimi 15 gun once kaybettim ne yazik ki (
cokk cookk gecmis olsun ,inan cok uzuldum , ahhh, herkesin kendine gore derdi var . Ne desem bilemiyorum, basimda gecmesine ragmen , tikandim. Canim...sabirli ol, hersey duzelir bak, ben sözünü verebilirim ..Rabbim ihmal etmez

Ben de aslinda inanmiyorum kordon dolanmasina. Doktorlar benim de bir sebep bulamadilar bu duruma. Dogdugunda kordon boynuna dolanmisti yuksek.ihtimalle sebep bu dediler. İnsallah dedigin gibi olur. Tesekkur ederim destegin icin.

ahanda buldun birini ,inan senin gibiydim...noluyo ya diyordum. Ama bak ne guzel iki evladin varmis, iste ana yuregi,her evladi sigdirabiliyor... bende 3cuyu istiyorum ama ... ... ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…