Geç düşük

ahanda buldun birini ,inan senin gibiydim...noluyo ya diyordum. Ama bak ne guzel iki evladin varmis, iste ana yuregi,her evladi sigdirabiliyor... bende 3cuyu istiyorum ama ... ... ....
Insallah ücüncüde olur ama ben anlamdim sende iki cocuktan sonrami düsük yaptin yoksa öncemi kusura bakma biraz kafam karisti cünkü 17 haftalik düsük yaptim demiusin iki defa yanlis anlamamissam

Insallah ücüncüde olur ama ben anlamdim sende iki cocuktan sonrami düsük yaptin yoksa öncemi kusura bakma biraz kafam karisti cünkü 17 haftalik düsük yaptim demiusin iki defa yanlis anlamamissam
benim ilk hamileligim pürüzsüz gecti sukur. ikinci hamileligim 17ci haftada , 3cü hamileligimde 15ci haftada sonlandi. Yani benim bir cocugum vardi Elhamdulillah, ondan sonrakilere kismet olmadi, 4cü hamileligimde pürüzsüz ,sorunsuz gecti cok sukur, iste o minnosum simdi 3 yasinda . Gerceklesemeyen hamileliklerim 6 ay arayla olmustu ... karisik yazmis olabilirim canim. senin cocugun varmi suanda?

Evet benimde iki cocugum var cok sükür onlardan sonra iki gebelik ve ikiside 15. haftada süpriz bir sekilde beni biraktilar . Gercekten senin yazdigin umut oldu benim icin bakalim artik 7. ayda düsük yaptim artik biraz ara girsin istiyorum böyle üst üste iki düsük beni yipratti en cok 1 sene vucut dinlensin Allah Kismet ederse bikere daha deniyecegiz .. Sen kac aydan sonra hamile kaldin peki bu arada

inan tam hatirlamiyorum, kac ay surdugunu, ama 8 yada 9 , cok üstünde durmuyordum , psikolojimi baski altinda tutmak istemiyordum , olur canim ya, sen uzme kendini.. (demesi kolay biliyorum ama elinden inan baska turlusu gelmez) kac yasindasin?

inan tam hatirlamiyorum, kac ay surdugunu, ama 8 yada 9 , cok üstünde durmuyordum , psikolojimi baski altinda tutmak istemiyordum , olur canim ya, sen uzme kendini.. (demesi kolay biliyorum ama elinden inan baska turlusu gelmez) kac yasindasin?
Insallah canim Allah herkesin gönlüne göre versin 28 yasindayim canim sen ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…