Geç kaldığım yerdeyim....

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.749
16
683
2006 yılında başlayan ve daha ilk günden hep düzelecek umuduyla başladığım ve iki küçük bebekle başbaşa kaldığım yuvamdayım..evliliğim sadece eziyet,hüsran,sıkıntı,çaresizlikle geçsede şu an yapayalnızım.. kötüyüm.. aldatılmak,sömürülmek,hep yalnız kalmak,....
yepyeni bi hayata merhaba demek üzereyim.. güçlüyüm. sağlamım..peki neden kendimi değersiz hisediyorum..

Geç kalmadın arkadaşım...
Hiç bir zaman geç değildir..
Hakkında hayırlı olsun inşallah!

çünkü evliliği bitirip yeni bir başlangıç yapma evresindesin..bu hislerin normal olmalı..
zamanla kendi değerini anlayacaksın bence..

Nie degersiz hissetcekmisn kndini cnmm..cok degerlisin kndine guvenmenden yalniz ayaklarinin ustunde durabile egine inancindan iki tane yavrundan dolayii...senin cesaretinde olmyn okdr kotu durumda olanalar varkii...hic gec kalamdin tam da vktiymis bnceee

Tam 5 yıl. kocaman bir umut,hayalle başlayıp bana sadece bıraktığı iki pıtırcığımın dışında sadece elem, keder.bitti işte.. fedakarlıklarım,acılarım hepsi bana kar kaldı. ama daha güçlüyüm. hayal ve umutlarım bitti sadece.. hiç olmadı ki bitsin.. başlamadan bitti işte.bitti..

Hayal ve umutların bitti...
Bu evliliğe dair hayal ve umutların bitti.
Evliliğin bitti.

Şimdi yeni hayaller kurma zamanı.

boşanmış olmak,dul olmak.. çocuklarımı babasız büyütmek.. ama baktığımda göruyorum ki ben hiç evli olmamışım ki.. hep bir boşanmış gibi yaşamışım. hep yalnız kalmışım. son 1,5 aydır sadece adı ayrılık olmuş. hayatımda hiç bişey değişmemiş.

Yeni hayallerin,yeni umutların olacak bir gün...
Merak etme...

her yenı son yenı bır baslangıca gebedır..

bu dunyada ılk boşanan ınsan degılsın sonda degılsen

dunyaya bır defa gelıyorsun zaten hıc evlı olmamışım dıye yazdıysan cok dogru bır karar vermışşsın...

cocukların ıcın daha guclu olacaksın

Sen bıle ılerıde gecmıse bakınca başardıklarına şaşıracaksın

Sadece bır zamana ıhtıyacın var..Acıların cok taze

Allah yardımcın olsun

yaşadığın en kötü şey bu olsun inşallah canım... hayırlısı olsun hakkında, her yara kapanır, daha da güçlü dönersin hayata bebişlerinle birlikte...

güçlüyüm sağlamamım demişsin..bu söyleyebildiğin için bence bir çok seyi başaracaksın..
herşey bu zamanda yasadıgından güzel olacaktır.
basta kendine saygını kazancaksın.
üzülmene izin vermediğin içinde mutlu olacaksın BENCEE

ben gözünüz aydın demek istiyorum
ne güzel iki tane bebeğiniz var onlar size yeni bir hayata başlamanız için en büyük ışık.
umarım bundan sonra hayatınızda herşey güzel olur.
hep güzel insanlarla karşılaşırsınız

cok cesur olduğunuzu düşünüyorum ve güçlü duruşunuzdan dolayıda gercekten takdir ediyorum
zaten hayatınızda görünüşte olup aslında hiç olmayan insanlar için cok büyük bir eksiklik hıssetmezsınız...Hakkınızda hayırlısı olsun..

Üzülme demek anlamsız...

Ama emin ol "her son başlangıçtır bir yenisine"....

Daha ilk günden "düzelecek" diye baktığnız evlilğe iki çocuk yaptığınız için olabilir mi?

çok değerlisin çoook..5 yıldırrr mücade ettiğin için..o iki güzel evladı dünyaya getirdiğin için..anladığım kadarıyla hem anne hem baba olduğun için..çokk değerlisin çokk..sadece geçicek..yeni hayallerin yeni umutların olucak..yeni bi şans verildi işte sana yeni bi hayat..bak Rabbim sana bi fırsat verdii..daha güzel olucak herşey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…