2006 yılında başlayan ve daha ilk günden hep düzelecek umuduyla başladığım ve iki küçük bebekle başbaşa kaldığım yuvamdayım..evliliğim sadece eziyet,hüsran,sıkıntı,çaresizlikle geçsede şu an yapayalnızım.. kötüyüm.. aldatılmak,sömürülmek,hep yalnız kalmak,....
yepyeni bi hayata merhaba demek üzereyim.. güçlüyüm. sağlamım..peki neden kendimi değersiz hisediyorum..
Hayal ve umutların bitti...
Bu evliliğe dair hayal ve umutların bitti.
Evliliğin bitti.
Şimdi yeni hayaller kurma zamanı.
Yeni hayallerin,yeni umutların olacak bir gün...
Merak etme...
olacak lalem... biliyorum ama şu an bi geçse..
2006 yılında başlayan ve daha ilk günden hep düzelecek umuduyla başladığım ve iki küçük bebekle başbaşa kaldığım yuvamdayım..evliliğim sadece eziyet,hüsran,sıkıntı,çaresizlikle geçsede şu an yapayalnızım.. kötüyüm.. aldatılmak,sömürülmek,hep yalnız kalmak,....
yepyeni bi hayata merhaba demek üzereyim.. güçlüyüm. sağlamım..peki neden kendimi değersiz hisediyorum..
Daha ilk günden "düzelecek" diye baktığnız evlilğe iki çocuk yaptığınız için olabilir mi?
boşanmış olmak,dul olmak.. çocuklarımı babasız büyütmek.. ama baktığımda göruyorum ki ben hiç evli olmamışım ki.. hep bir boşanmış gibi yaşamışım. hep yalnız kalmışım. son 1,5 aydır sadece adı ayrılık olmuş. hayatımda hiç bişey değişmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?