ilk bebeğimi kendim için yaptım.. ikinciyi de ilk bebeğim için.. pişman değilim. çocuklarımla mutluyum..
canım sen ve ben okadar aynı kaderdeyiz şuan 1 hafatdır eşimle görüşmüyoz çok büyük suçu var ne özür ne birşey kaç sefer ayrılığa geldk hep kurtardım yuvayı ama baktımki biz hiç bir zaman evli olamamışız er yada geç arıcak aradığında beni bulamıcak artık yepyeni güzel bir hayat bizi bekliyor inşallah benmde bir kızım var babasız büyütmek gözümde büyüyor ama umarım hayırlı güzell evlatlar yetiştiririz
amin.. mutlu olacaklarına tüm kalbimle inanıyorum.. yoo çıkmaza girdiğim için değil..öğretmenim.. içimde dayanılmaz çocuk sevgisi var.. başkalarının çocuklarına verdiğim sevgiyi kendi evlatlarıma vermeyecek miyim? büyük oğluma kardeş yapmasaydım o zaman onu mutsuz ederdim.. yalnız bırakırdım her yerde..ben çocuklarımla lades demedim.. çocuklarımla kendime yepyeni bir hayat çizdim ve çizeceğim. size sitem etmedim beni yanlış anlamayın..İnşallah onlar da sizinle mutlu olurlar. Demek istediğim bile bile lades demenin anlamı neydi? Madem evlendim bari çocuğum olsun diye mi düşünüyor insan çıkmaza girince bilmiyorum ki?
hepimiz için hayırlısı olsun canım benm kızımda 2 yaşında bende pek babasını arıcağını zanmıyorumumarım düzelir hayatında bazı şeyler.. fedakarlıkta bir yere kadar.. sonra mecbur olunuyormuş.. onu anladım. benim artık geri dönüşüm mümkün değil.. öğretmenim. çocuklarımın bırı 3 dıgerı 1;5 yaşında.. babalarını pek arayacaklarını sanmıyorum.. ben güçlüyüm,güçlü olmak zorundayım.. senin içinde hakkında hayırlısı olsun inşallah..
amin.. mutlu olacaklarına tüm kalbimle inanıyorum.. yoo çıkmaza girdiğim için değil..öğretmenim.. içimde dayanılmaz çocuk sevgisi var.. başkalarının çocuklarına verdiğim sevgiyi kendi evlatlarıma vermeyecek miyim? büyük oğluma kardeş yapmasaydım o zaman onu mutsuz ederdim.. yalnız bırakırdım her yerde..ben çocuklarımla lades demedim.. çocuklarımla kendime yepyeni bir hayat çizdim ve çizeceğim. size sitem etmedim beni yanlış anlamayın..
gerçekten güçlüyüm.. kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum..Böyle hissetme...
Sen kendin için herkesten daha değerlisin, öyle olmalısın...
Giden, aldatan kendi kaybetmiştir, bir gün yaşattıklarını yaşamaya mahkumdur...
Güçlü ol...
gerçekten güçlüyüm.. kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum..
iş arkadaşlarım daha bir sorunum olduğunun farkında bile değiller..
dışarıya rol yapıyorum belki.. ya da evimden çok bahsetmiyorum..
aileme durumu anlatamadım.. 1,5aydır ayrıyım..
ama kendimi değersiz hissetmem için elinden geleni yaptığı için mi,yoksa hiç bişey yapmadığı için mi bilmiyorum,
dışarıya görünen o güçlü yanımın yanında beynim sızlıyor.
ya boşandığımı çevrem duyarsa bana bakışları değişirse onunda korkusu var..
gerçekten güçlüyüm.. kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum..
iş arkadaşlarım daha bir sorunum olduğunun farkında bile değiller..
dışarıya rol yapıyorum belki.. ya da evimden çok bahsetmiyorum..
aileme durumu anlatamadım.. 1,5aydır ayrıyım..
ama kendimi değersiz hissetmem için elinden geleni yaptığı için mi,yoksa hiç bişey yapmadığı için mi bilmiyorum,
dışarıya görünen o güçlü yanımın yanında beynim sızlıyor.
ya boşandığımı çevrem duyarsa bana bakışları değişirse onunda korkusu var..
Ayrıldım zaten.. Boşanıyorum da. Şu an kimse boşandığımı duysun istemiyorum.
Ve anlatarak ya da ağlayarak hafiflemek istiyorum.. hafifleyemiyorum.
5 yılıma ait güzel bir şey hatırlayayım istiyorum. Onu da bulamıyorum..
Olmayan şeyi zaten bulamam... 3 ay öncesi nasılsam,1 yıl öncesi nasılsam,bugünde aynıyım.. Hayatımda pek değişiklik olmadı..
Ama içim çooooooooooook yanıyor. Ne kadar ağırmış..Ne kadar taşıması ve söylemesi zormuş.
noend, verılmesı gereken mesajları o kadar guzel vermıs kı, baska soze gerek yok dıye dusunuyorum.Anne oluşunuzun öyküsünü okudum diğer konunuzda... Eşinizin sizin yanınızda oluşu size seni seviyorum demesi, aldığı çiçek ve notu çok hoşuma gitti... Eşini ne kadar da çok seviyormuş die düşündüm... Ama şimdi bu konuyu görünce şaşırdım...Etraftaki insanlar ne der korkusu insanda ister istemez oluşuyor. Bu psikolojik baskı herşeyde var iş bulamazsınız elalem ne der, evlenemezsiniz elalem ne der, çocuğunuz olmaz elalem ne der...İnsan nasibi neyse onu yaşıyor.Ama birgün aynı şeyi onların yaşamayacakları ne malum...Etraftan tepki almaktan korkmayın çünkü size tepki veren insanların sanıyormusunuz ki herşeyi dörtdörtlük. Hep böyle bakın. Siz kendinizi bildiğiniz sürece size çamur atsalarda güneş balçıkla sıvanmaz. Hem mesleğiniz var ne güzel... İnşallah bu durumu en kısa zamanda atlatıp kendinize ve yavrularınıza eskisinden çok daha şahane bir hayat kurarsınız. Bunun için bol bol dua edin. Allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?