Geç kaldığım yerdeyim....

canım sen ve ben okadar aynı kaderdeyiz şuan 1 hafatdır eşimle görüşmüyoz çok büyük suçu var ne özür ne birşey kaç sefer ayrılığa geldk hep kurtardım yuvayı ama baktımki biz hiç bir zaman evli olamamışız er yada geç arıcak aradığında beni bulamıcak artık yepyeni güzel bir hayat bizi bekliyor inşallah benmde bir kızım var babasız büyütmek gözümde büyüyor ama umarım hayırlı güzell evlatlar yetiştiririz

ilk bebeğimi kendim için yaptım.. ikinciyi de ilk bebeğim için.. pişman değilim. çocuklarımla mutluyum..

İnşallah onlar da sizinle mutlu olurlar. Demek istediğim bile bile lades demenin anlamı neydi? Madem evlendim bari çocuğum olsun diye mi düşünüyor insan çıkmaza girince bilmiyorum ki?

umarım düzelir hayatında bazı şeyler.. fedakarlıkta bir yere kadar.. sonra mecbur olunuyormuş.. onu anladım. benim artık geri dönüşüm mümkün değil.. öğretmenim. çocuklarımın bırı 3 dıgerı 1;5 yaşında.. babalarını pek arayacaklarını sanmıyorum.. ben güçlüyüm,güçlü olmak zorundayım.. senin içinde hakkında hayırlısı olsun inşallah..

İnşallah onlar da sizinle mutlu olurlar. Demek istediğim bile bile lades demenin anlamı neydi? Madem evlendim bari çocuğum olsun diye mi düşünüyor insan çıkmaza girince bilmiyorum ki?
amin.. mutlu olacaklarına tüm kalbimle inanıyorum.. yoo çıkmaza girdiğim için değil..öğretmenim.. içimde dayanılmaz çocuk sevgisi var.. başkalarının çocuklarına verdiğim sevgiyi kendi evlatlarıma vermeyecek miyim? büyük oğluma kardeş yapmasaydım o zaman onu mutsuz ederdim.. yalnız bırakırdım her yerde..ben çocuklarımla lades demedim.. çocuklarımla kendime yepyeni bir hayat çizdim ve çizeceğim. size sitem etmedim beni yanlış anlamayın..

hepimiz için hayırlısı olsun canım benm kızımda 2 yaşında bende pek babasını arıcağını zanmıyorum

Böyle hissetme...
Sen kendin için herkesten daha değerlisin, öyle olmalısın...
Giden, aldatan kendi kaybetmiştir, bir gün yaşattıklarını yaşamaya mahkumdur...
Güçlü ol...

Böyle hissetme...
Sen kendin için herkesten daha değerlisin, öyle olmalısın...
Giden, aldatan kendi kaybetmiştir, bir gün yaşattıklarını yaşamaya mahkumdur...
Güçlü ol...
gerçekten güçlüyüm.. kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum..
iş arkadaşlarım daha bir sorunum olduğunun farkında bile değiller..
dışarıya rol yapıyorum belki.. ya da evimden çok bahsetmiyorum..
aileme durumu anlatamadım.. 1,5aydır ayrıyım..
ama kendimi değersiz hissetmem için elinden geleni yaptığı için mi,yoksa hiç bişey yapmadığı için mi bilmiyorum,
dışarıya görünen o güçlü yanımın yanında beynim sızlıyor.
ya boşandığımı çevrem duyarsa bana bakışları değişirse onunda korkusu var..

seni çok ii anlıyorum arkadasım bende bi karar aşamasındayım eşinden psikolojik ve fiziken şiddet görüyorum ama
kimselereanlatamıyorum biliyorum kendini öyle aklıcakki ben suçlu çıkıcam
allahım güç ver yazmak istediğim çok şey var ama gücüm yokki....

umarim hayatinizda her sey daha guzel olur..ben baskalarinin bakislariyla ilgili sunu soyliyim sssss..... edin...giden gider kalanlar gercek olanlardir...sonucta kimse gelip sizin cektiklerinizi cekmez...

sizinle ayni durumdayiz sayilir, bosanmak üzereyim hemde durduk yere...
is ve okul arkadaslarim farkinda bile degiller.
En kötüsü geceleri gercekten. Hüngür hüngür agliyorum, icime bosaltip bisey yokmus gibi hayatima devam ediyorum.
Allah yardimcimiz olsun gercekten. Bu durumda dimdik olmak gerek, saglam adim atmaliyiz...

güçsüzsün çünkü yeni bir hayata başlamak üzeresin ve bu seni korkutuyor... ayrıca boşanmak sadece senin başına gelen bir olaymış gibi geliyor sana.... ama etrafına bir bak yada bu foruma bak elini sallasan boşanmışa çarpıyor artık .. hatta buranın adını boşanmış kadınlar kulübü koymak lazım esasında D
çocuklarınla çok daha mutlu ve huzurlu günler seni bekliyor merak etme... ama bu yeni yaşam çok kolay olacak dersem seni kandırmış olurum...ama yinede güzel günlere dair umut taşı içinde.... lüfen güçsüzlüğünden de utanma bu süreçi bu şekilde yaşayıp normale döneceksin merak etme arkadaşım...bizler hep buradayız...ne zaman desteğe ihtiyacın olursa buraya bişeyler yaz yeter ...sevgiler.....

Yorgunum çok...
Yaptığı sevimlilikler daha çok midemi bulandırıyor..
Kendimi iyice degersiz hissetmemi sağlıyor.
Günlerce uyumak istiyorum, hiç uyanmadan.
ona hiç kızgın değilim bile bile ben kabul etmedim mi? defalarca affetmedim mi?
demek ki yanlış bendeydi.. peki neden bu kadar bağlandım ona..
fiziksel ve psikolojik şiddet,sadakatsizliği,kadınlar,yanlızlığım,..vb . neden 5 yıldır bitiremedim..?
sebeb?
günlerdir yok.. yokluğunu ne çevreme,ne çocuklarıma, ne aileme hissettirmedim.
peki ya devamı?????

iyi değilim... bir yerim çok acıyor... ağlamak,anlatmak neden çare değil yaaaa..

Çedenem, demek bunları da duyacaktık senden. Zaten belliydi böyle olacağı. Hiç mutlu değildin ki sen.

Hakkında hayırlısı olsun. Düşünme artık onu, yaşananları. Önüne bak bundan sonra, çocuklarına daha bir sıkı sarıl.
Öpüyorum seni kocaman.

mutsuzdum ama bu kadar kötü değildim kuzum.. kötüyüm ben yavrum ya..Kimse boşandığımı bilmesin istiyorum.. bana kadın ya da erkek , kötü gözle bakarsa ölürüm ben ya......

bosanmak kötü bir sey degilki...
düsünsene ömür boyu mutsuz bir evlilik sürdürmek ne büyük izdirap olurdu...
oysa bosanip ayri yollara gidip mutlu olma ihtimali varken ne diye biri icin feda edesinki ömrünü...
varsin sana bosanmis kadin desinler, eee nolmus yani?
ilk bosanan sen degilsin son da olmayacaksin asla...
su an yasadigin ikilemler gayet normal..
cok güzel bir meslegin ve herseyden kiymetli önemli iki evladin var..
böyle mutsuz bir evliligi sürdürdügün icin kimse madalya takmayacak ilerde boynuna..
kim ne der, aileme nasil aciklarim bunlar sorun edilecek seyler degil..
önemli olan karar vermis olman ve bu karari gerceklestirebilecek güce sahip olman...
hakkinda hayirlisini diliyorum...

Ayrıldım zaten.. Boşanıyorum da. Şu an kimse boşandığımı duysun istemiyorum.
Ve anlatarak ya da ağlayarak hafiflemek istiyorum.. hafifleyemiyorum.
5 yılıma ait güzel bir şey hatırlayayım istiyorum. Onu da bulamıyorum..
Olmayan şeyi zaten bulamam... 3 ay öncesi nasılsam,1 yıl öncesi nasılsam,bugünde aynıyım.. Hayatımda pek değişiklik olmadı..
Ama içim çooooooooooook yanıyor. Ne kadar ağırmış..Ne kadar taşıması ve söylemesi zormuş.

Anne oluşunuzun öyküsünü okudum diğer konunuzda... Eşinizin sizin yanınızda oluşu size seni seviyorum demesi, aldığı çiçek ve notu çok hoşuma gitti... Eşini ne kadar da çok seviyormuş die düşündüm... Ama şimdi bu konuyu görünce şaşırdım...Etraftaki insanlar ne der korkusu insanda ister istemez oluşuyor. Bu psikolojik baskı herşeyde var iş bulamazsınız elalem ne der, evlenemezsiniz elalem ne der, çocuğunuz olmaz elalem ne der...İnsan nasibi neyse onu yaşıyor.Ama birgün aynı şeyi onların yaşamayacakları ne malum...Etraftan tepki almaktan korkmayın çünkü size tepki veren insanların sanıyormusunuz ki herşeyi dörtdörtlük. Hep böyle bakın. Siz kendinizi bildiğiniz sürece size çamur atsalarda güneş balçıkla sıvanmaz. Hem mesleğiniz var ne güzel... İnşallah bu durumu en kısa zamanda atlatıp kendinize ve yavrularınıza eskisinden çok daha şahane bir hayat kurarsınız. Bunun için bol bol dua edin. Allah yardımcınız olsun...

noend, verılmesı gereken mesajları o kadar guzel vermıs kı, baska soze gerek yok dıye dusunuyorum.
Rabbım yardımcın olsun cedene, yavrularınla mutluluklar dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…