mutsuzdum ama bu kadar kötü değildim kuzum.. kötüyüm ben yavrum ya..Kimse boşandığımı bilmesin istiyorum.. bana kadın ya da erkek , kötü gözle bakarsa ölürüm ben ya......
Tam 5 yıl. kocaman bir umut,hayalle başlayıp bana sadece bıraktığı iki pıtırcığımın dışında sadece elem, keder.bitti işte.. fedakarlıklarım,acılarım hepsi bana kar kaldı. ama daha güçlüyüm. hayal ve umutlarım bitti sadece.. hiç olmadı ki bitsin.. başlamadan bitti işte.bitti..
lale,iyi değilim bir tek bunu biliyorum..
ailem, arkadaşlarım, sevdiklerim.herkesin bana bakışı değişmeyecek mi?
kimi üzülecek,kimi acıyacak,kimi belkide gülecek..
sadece bunu kaldıramıyorum.. yoksa maddi manevi dimdik ayaktayım..
doğru söylüyorsun.. canımsın..
buraya yazarak korkularımdan arınmak iyi geliyor belki...
psikolojik destek aldım..ama burada paylaşmak kadar iyi gelmedi bana..
buradaki destekler sonsuz güven veriyor .. bir de şu günleri atlatsam..
çok teşekkür ederim..Arkadasim eski konularina baktim ve kayinvalidenle ilgili konunu okudum ....kadinin cektiklerini okuyunca...boyle bir aileden yetismis bir adamla evlilikte yasadiklarin supriz degilmis....bende esimle ciddi sorunlar yasadim uzun bir terapi sureci yasadik...terapide uzerinde durulan ilk sey aile hayatlarimizdi...esimin neleri yanlis ogrendigi vs.vs....ama sunu ogrendimki aile cok onemli...acikcasi o konunu okuduktan sonra sunu soyliyim uccuuuuzzz kurtulmussun...giden bes senen olsun ...karsiliginda iki evladin var...gayet iyi bir meslegin var...basaramayacagin hic bi sey yok bence... cevreyi insanlarin ne diyecegini dusunmekten cok sunu dusun; eger bosanmazsan boyle bir babayla yasayan anneyi goren cocuklarin bu kotu modeli ister istemez benimseyecek...koca ve baba olmayi boyle bilecekler...ileride onlarda mutsuz olup mutsuz edecekler...ama dimdik ayakta direnen bir kadin gorurlerse sunu diyecekler evet bak yanimdaki kadinin degerini bilmez ve iyi davranmazsam benimde basima bu gelir...gelecegi kurtarma sansin var...
Kadin kadinin dusmani konusuna gelince evet zaman zaman ...ama kocanin seni aldattigi degil bence asil kokulacak olanlar senin bu bosanma kararini alirken bakislarindan cekindigin mahluklar....bu erkekler neden bu kadar pervasiz ve cesur ....bence bunun sebeblerinden biri bu mahluklar...ezildigini gordugu hem cinsini bosandi diye kinayan ...erkegin elinin kiridir...vs.vs.vs.aman ne var yuvasi yikti degip gozunu dikip bakanlar korkulacak olan.. ama bence hayatini onlara gore yonledirme onlarin cezasini Allah veriyor:)))
Az önce gelen bir telefon..
Eşim uzun bir sessizlikten sonra.....
Yarın akşama Türkçe olimpiyatlarının finaline iki biletim var.... herkes eşiyle geliyor dedi.
Oysaki her yıl olimpiyatlara bileti olur.. ben de gitmeyi hep isterdim..
birinde hamilesin,hamile olmasaydın götürürdüm,o kadar oturamazsın demişti,birinde oğlumu kime bırakacaksın.. demişti..
şimdi ne oldu? şimdiye kadar hep gitti.. kimle gittiysen şimdiye kadar yine onunla git dedim..
kapattım telefonu yüzüne..
1,5 aydır bunlar ne yer,ne içer diye düşünmeyen adam beni olimpiyatlara götürcekmiş.pehhhhh.. bir de eşim olarak götürecekmiş...
teşekkür ederim.. aynı düşünüyoruz sanırım.. çünkü buraya yazılanlar beni teselli etmiyor aksine daha bir hırslandırıyor..cedene arkadaslar sana o kadar guzel
o kadar "kadinca" yazmislarki
lutfen ciddiye al
ne kadar guclu oldugunu bil
herseyin senin elinde oldugunuda bil
yok bes senemi kaybettim diye hayiflanma
insanlar yasadiklariyla saglam adim atarlar
gelecege
ustelik mutsuzluk olmazsa insan mutluluk kavramini
anlamaz bilmezdi..
simdi belki bogulurcasina mutlu degilsin ama
olacagin zamanlar ve anlar olacaktir
sen sadece huzurlu olmaya bak guclu olmaya bak
seni yureklendirmek isteyen her sozde teselli yok
gercekler var bunu unutmam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?