- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
Bence sağlıklısın ya aslında şükretmek için çok nedenin var da belki sen göremiyorsun bardağın dolu tarafını görmüyorsun belkide pandemi süreci milyonlarca öğrenci evde mezun oldu senle aynı durumdalar pskolojin etkilenmiş olabilir inan bana kimse mutlu değil kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak herkesde var bir dert anlayacağın ben yılardır denizi olan şehirdeyim ama bi elin parmağını geçmez denize gittiğim daha çok gençsin sen istersen herşeyi başarırsın ama vazgeçmezsenTekrardan merhaba.Uzun süredir kendimi kötü hissediyorum bu konuda ve size danışmak istedim psikolog imkanım yok daha önce söylemiştim.Ben 24 yaşındayım ve hayatım çok zorluk çekerek geçti çok ezildim çok zorbalığa uğradım.Ve hayatımda hiç deniz görmedim gezmedim şehir dışına bile çok çok az çıkmışımdır.Bu yaşıma geldim hala istediğim dış görüntüdede değilim param olunca estetik yaptıracağım ama yaş geçiyor bu duruma çok üzülüyorum hani bakıyorum 30 a yaklaşmak üzereyim ama hayat çok geç işliyor bende üniversite bile bu yıll oldu istediğim bölüme yerleştim ama pandemi süreci malum evdeyim.Herşeye geç kaldım ne üniversite hayatım oldu. Ne güzel giyim ne de gezdim hayatımda hiç tatile çıkmadım ya hal böyle olunca çok çok üzülüyorum
Öncelikle sakin ol. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir. Hepimiz çok bunaldık. All ben evlendim gezecem tozacam hayatımı yaşayamadım yaşayacam dedim bebeğim oldu Corona geldi bebisi tehlikeye atıp gezemiyorum. Her şey nasip bı gün bitecek her şey önemli olan günü güzel geçir. Şu an hepimiz duraklama dönemindeyiz kimse gezemiyor öyle düşün ve sen bu dönemi kendini gelistirerek geçir. Üniversite okuyosan bı yandan para kazan biriktir Cook lazım olacak. Bı yandan YouTube /kripto para tarzı şeylerle paramı nasıl kazanırım nasıl arttıririm diye araştır. Her şey parayla alakalı. Vee kendine küçük mutluluklar yaratt güzel dostlar biriktir vsTekrardan merhaba.Uzun süredir kendimi kötü hissediyorum bu konuda ve size danışmak istedim psikolog imkanım yok daha önce söylemiştim.Ben 24 yaşındayım ve hayatım çok zorluk çekerek geçti çok ezildim çok zorbalığa uğradım.Ve hayatımda hiç deniz görmedim gezmedim şehir dışına bile çok çok az çıkmışımdır.Bu yaşıma geldim hala istediğim dış görüntüdede değilim param olunca estetik yaptıracağım ama yaş geçiyor bu duruma çok üzülüyorum hani bakıyorum 30 a yaklaşmak üzereyim ama hayat çok geç işliyor bende üniversite bile bu yıll oldu istediğim bölüme yerleştim ama pandemi süreci malum evdeyim.Herşeye geç kaldım ne üniversite hayatım oldu. Ne güzel giyim ne de gezdim hayatımda hiç tatile çıkmadım ya hal böyle olunca çok çok üzülüyorum
24 20ye yuvarlanmiyormuydu yavTekrardan merhaba.Uzun süredir kendimi kötü hissediyorum bu konuda ve size danışmak istedim psikolog imkanım yok daha önce söylemiştim.Ben 24 yaşındayım ve hayatım çok zorluk çekerek geçti çok ezildim çok zorbalığa uğradım.Ve hayatımda hiç deniz görmedim gezmedim şehir dışına bile çok çok az çıkmışımdır.Bu yaşıma geldim hala istediğim dış görüntüdede değilim param olunca estetik yaptıracağım ama yaş geçiyor bu duruma çok üzülüyorum hani bakıyorum 30 a yaklaşmak üzereyim ama hayat çok geç işliyor bende üniversite bile bu yıll oldu istediğim bölüme yerleştim ama pandemi süreci malum evdeyim.Herşeye geç kaldım ne üniversite hayatım oldu. Ne güzel giyim ne de gezdim hayatımda hiç tatile çıkmadım ya hal böyle olunca çok çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?