gec kalmak

Nasıl bir etkinlik bu ? Bence onunla gitmeni istemedi gibi geldi bana. Tabi sen eşini daha iyi bilirsin ama yaptığı çok ayıp !

Bende aynen böyle düşündüm.. Ama eminim böyle bişey söylesem beni kötü düşünmekle art niyetli olmakla suçlar..

Neydi bu etkinlik ? Tek gitti ama arkadaşları var mıydı ?

Çok bozulur dünyayı başına yıkardım sessizliğimle .
Seni istememiş bence sonuçta 2kez kalkmışsın 3 fırsat gibi olmuş

Spor aktivitesi , daha önce çok kez beraber gittik yanında olduk.. Başka şehirlere gidip bu tur etkinliklere katılmışlığımız var.. Hani etkinliğe katılmasam bile onu bekleyebilirim yanında ona destek olabilirim.. Bide tanıdıgım arkadaşlarından biriyle mesajlaştığını gördüm üstelik..

peygamber sabrı mı var sizde? bana da ogretır mısınız?
uyandınız yok.
canlı yayın yapıyor aılesınden ogrenıyorsunuz.
aılenizin yanında konusunu acmıyorsunuz.
gelip ilac alıp yatıp uyuyabiliyorsunuz.
ertesi gün konusuyorsunuz ancak.
maşşallah!.
bence abartmışsınız tepkisizlik konusunda.

İşkillenirdim altında bişey var gibi.
Daga öncede gitmişsin ozaman istedi şimdi niye istemesin ?

Resimlere gözatsana hoşlanmadığın biri eski sevgili vs gelmiş olabilir mi ?

abartmıyorsun ki.çok ayıp etmiş.

Çevremden kimseye de anlatamıyorum.. İçimde patladı..

malesef haklısınız...
ben olsam bende kırılırdım.

Güvenimi bile zedeledi..

Bu erkeklerin kaninda var heralde. Haksizken kendilerini hakli cikarma cabalari. Hepsimi boyle olur yaa vallahi. Dibine kadarrrrr haklisin.

Son çıkışa kadar bi nebze yine neyse derim yani..

Abartmıyorsun!!

Keşke abartmış olsam..

alarmı nasıl kurmazsın diye bi de sana mı çıkıştı
daha kaç kere alarm kurman gerekiyormuş acaba
ve tabii ki haklısın
abartmıyorsun

Aynen öyle..

Bu hareket sana masum mu geliyor?

Ben cok detaylara takılan biriyim.. Küçücük şeyde mana ararım.. Bununda öyle bişey oldugunu ummak istiyorum.. Altını başka hiçbirşeyle dolduramadım.. Kafam durdu.. İçim kudurdu yani..

Hem suçlu gem güçlü. Sen takipte kal bu adamı nolur noolmaz. Anlarsa da seni işkillendirdiğini söylersin bu olayla.

Oof çok fenaymis ya yanınızda kalkıp sizede birşey demeden gitmesi çok garip .Benimkisi yapsa yirmi sene söylenir on sene misillemesini yapardim

Önceki gün griptim ona rağmem bin kere söyledim, Sabah o kadar kalktım ettim ayakta uyutmuş beni yani.. Genelde evet.. Ama zaten daha önce girdiğim ortamlar.. Hemde çevre de eşimde öyle cinsiyetçi insanlar değil..

İçim dondu.. Ben bu yaşıma kadar hep sakin kalarak ve konuşarak çözdüm meselelerimi.. Dolduğumda bıraktım.. Katiyen ailesinin yanında böyle bi hesaplaşma yapamam.. Aile büyüklerini işin içine sokarsam büyür çirkinleşir. Anlamsızlaşır..

Son konuşmaya çalıştığımda duyduklarımla zaten kal geldi.. Hala aynı yerdeyim..İçim o kadar buruldu ki..

Ben canına okurdum, beraber plan yapıp sonra tek başına gidemez!

Gitti işte....

İşkillenirdim altında bişey var gibi.
Daga öncede gitmişsin ozaman istedi şimdi niye istemesin ?

Resimlere gözatsana hoşlanmadığın biri eski sevgili vs gelmiş olabilir mi ?

Öyle bir şey olsa zaten çevre tanıdık kulağıma gelir Eninde sonunda bilir.. Gözüne kestirdiği biri olsa bile... Zaten er geç ortaya çıkmaya mahkum bi durum olur bu.. Umursamazlık, Önemsememek, değer vermemek gibi anlamlar koyuyorum şu an için sadece..

Kılımı kıpırdatmazdım telefonla bozarsım o aktiviteyi bi polisi aramaya bakar:)

Öğrendiğimde çok geçti.. de aklıma bile gelmezdi ... Fikir bomba ama.. güldürdünüz beni ..
Sende çok fenasın

Bencede..

Hem suçlu gem güçlü. Sen takipte kal bu adamı nolur noolmaz. Anlarsa da seni işkillendirdiğini söylersin bu olayla.

Takipte kaldıgımı anlasa da cok ta umrumda olmaz zaten.. Aynen öyle...

Oof çok fenaymis ya yanınızda kalkıp sizede birşey demeden gitmesi çok garip .Benimkisi yapsa yirmi sene söylenir on sene misillemesini yapardim

Şeytan diyor bekar günlerine dön.. O şeytana bi uyarsam hiç yanında bulamaz beni.. Ben hayatım boyunca yanımda olmasından zevk aldım ama ...

Fotoğrafını böyle uyuyordun gittiğimde uyandiramadim diye gostermek icin cekmis belli ki. Ben olsam yalnız gittigimde dellenecegi bi yere giderek intikam alırdım sanirim.

Düşünün, henüz bir kişi bile abartıyorsun dememiş.

Hiç abartmamışsınız siz de, tepkisiz gibi olmuş.

çok çirkin bir durum bu. Eşiniz bence sizi yanınızda istememiş..
İstemiş olsaydı ne yapar ne eder sizi uyandırırdı..

Fotoğrafını böyle uyuyordun gittiğimde uyandiramadim diye gostermek icin cekmis belli ki. Ben olsam yalnız gittigimde dellenecegi bi yere giderek intikam alırdım sanirim.
Gercekten boyle ise cok sinsi bir kocan var konu sahibi. Kocan bir isler karistirmiyorsa eger cok tuhaf biri... O kadar tembihlemeye, iki kere alarm kurmaya ragmen tek basina cikip gitmesi, en sonunda fotograf ve uyandirmaya mecbur muyum demesi cok manidar. Esinin seni yaninda istemedigini sana dusundurecek bu olay haricinde bir sebep var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…