Gitmek istediğini söylemiştim.2 kere uyanmissiniz yani tek başına uyanıp gitmesi bana bunu düşündürdü.Öyle dimi.. Şu an buna kanaat getirebiliyorum.. Ne yazıkki.. Gözümü açtınız..
Acaba cok hevesli mi gormedi diycem. Cok istiyormuş konu sahibi. Genelde planlarina sen kendin mi dahil olursunGercekten boyle ise cok sinsi bir kocan var konu sahibi. Kocan bir isler karistirmiyorsa eger cok tuhaf biri... O kadar tembihlemeye, iki kere alarm kurmaya ragmen tek basina cikip gitmesi, en sonunda fotograf ve uyandirmaya mecbur muyum demesi cok manidar. Esinin seni yaninda istemedigini sana dusundurecek bu olay haricinde bir sebep var mi?
Fotoğrafını böyle uyuyordun gittiğimde uyandiramadim diye gostermek icin cekmis belli ki. Ben olsam yalnız gittigimde dellenecegi bi yere giderek intikam alırdım sanirim.
Düşünün, henüz bir kişi bile abartıyorsun dememiş.
Hiç abartmamışsınız siz de, tepkisiz gibi olmuş.
çok çirkin bir durum bu. Eşiniz bence sizi yanınızda istememiş..
İstemiş olsaydı ne yapar ne eder sizi uyandırırdı..
Gercekten boyle ise cok sinsi bir kocan var konu sahibi. Kocan bir isler karistirmiyorsa eger cok tuhaf biri... O kadar tembihlemeye, iki kere alarm kurmaya ragmen tek basina cikip gitmesi, en sonunda fotograf ve uyandirmaya mecbur muyum demesi cok manidar. Esinin seni yaninda istemedigini sana dusundurecek bu olay haricinde bir sebep var mi?
Gitmek istediğini söylemiştim.2 kere uyanmissiniz yani tek başına uyanıp gitmesi bana bunu düşündürdü.
Acaba cok hevesli mi gormedi diycem. Cok istiyormuş konu sahibi. Genelde planlarina sen kendin mi dahil olursunefftelya yoksa o hep ikinizle ilgili seyler mi planlar?
Ben hicbir yere koyamadim konu sahibinin anlattigi ayrintilara bakinca da iskillendirmek istemiyorum ama tuhaf gorunuyor. Umarim bizim aklimiza gelmeyen mantikli bir sebebi vardir. Yine de sondaki uste cikma cabalari suphe uyandiriyor.Acaba cok hevesli mi gormedi diycem. Cok istiyormuş konu sahibi. Genelde planlarina sen kendin mi dahil olursunefftelya yoksa o hep ikinizle ilgili seyler mi planlar?
Uykunuz cok agirmidir. Eger degilse adam resmen parmak uclarinda yurudu evde heralde sizi uyandirmamak icin. Sizi goturmemek icin.Buyuk caba sarfettigini dusundum. Erkek milleti ben artik sasirmiyorum. Kk takilmaya basladigimdan beri.
Kayınvalidem iki üç kere söyledi.. Bende gitmek istediğimi falan söyledim.Hemde yanında konuştuk...Çok iyi biliyor.. Sabah iki kere kalkmışım üstelik.. Daha önce bu tür programlar için başka şehirlere birlikte gitmişliğimiz var.. Son sorunuz için düşünüyorum kafamın içinde.. Davet ettirme gibi bi durumum olmadıgını varsayıyordum. Şimdi derinlemesine düşünüyorum.
bence senin gelmeni kesinlikle istememiş ve özellikle çalar saati kapattırmış.bir fırsatını bulunca da kaçmış gitmiş
bu etkinlik erkek arkadaşlarının yoğun olarak tek başına geleceği bir etkinlik miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?