gec kalmak

Acaba cok hevesli mi gormedi diycem. Cok istiyormuş konu sahibi. Genelde planlarina sen kendin mi dahil olursun efftelya yoksa o hep ikinizle ilgili seyler mi planlar?

Uykunuz cok agirmidir. Eger degilse adam resmen parmak uclarinda yurudu evde heralde sizi uyandirmamak icin. Sizi goturmemek icin.Buyuk caba sarfettigini dusundum. Erkek milleti ben artik sasirmiyorum. Kk takilmaya basladigimdan beri.

Fotoğrafını böyle uyuyordun gittiğimde uyandiramadim diye gostermek icin cekmis belli ki. Ben olsam yalnız gittigimde dellenecegi bi yere giderek intikam alırdım sanirim.

Benim direkt evde bırakıp gidesim var..

Düşünün, henüz bir kişi bile abartıyorsun dememiş.

Hiç abartmamışsınız siz de, tepkisiz gibi olmuş.

İçimde o kadar kırıldım ki.. Benim tepkim de sessizliğim.. Gerekeni söyledim ve sabır kotamı doldurdu.. su an ne desem ne soylesem nasıl konussam kestiremiyorum bile..

çok çirkin bir durum bu. Eşiniz bence sizi yanınızda istememiş..
İstemiş olsaydı ne yapar ne eder sizi uyandırırdı..

Kaldırsın gelmıyorum yada uyuyacagım desın gam yemem gec kalacagı ıcın ugrasmak ıstemedı derım en fazla..

Konuyu baglayabılecegım hıcbır durum yok.. Gercekten en ufak bır sebebimiz yok yani.. Gittiği yerleri gittiği kişileri de biliyorum...

Gitmek istediğini söylemiştim.2 kere uyanmissiniz yani tek başına uyanıp gitmesi bana bunu düşündürdü.

Sinirden belki de hiçbirşey düşünemiyorum..

Acaba cok hevesli mi gormedi diycem. Cok istiyormuş konu sahibi. Genelde planlarina sen kendin mi dahil olursun efftelya yoksa o hep ikinizle ilgili seyler mi planlar?

Kayınvalidem iki üç kere söyledi.. Bende gitmek istediğimi falan söyledim.Hemde yanında konuştuk...Çok iyi biliyor.. Sabah iki kere kalkmışım üstelik.. Daha önce bu tür programlar için başka şehirlere birlikte gitmişliğimiz var.. Son sorunuz için düşünüyorum kafamın içinde.. Davet ettirme gibi bi durumum olmadıgını varsayıyordum. Şimdi derinlemesine düşünüyorum.

Ben hicbir yere koyamadim konu sahibinin anlattigi ayrintilara bakinca da iskillendirmek istemiyorum ama tuhaf gorunuyor. Umarim bizim aklimiza gelmeyen mantikli bir sebebi vardir. Yine de sondaki uste cikma cabalari suphe uyandiriyor.

Uykunuz cok agirmidir. Eger degilse adam resmen parmak uclarinda yurudu evde heralde sizi uyandirmamak icin. Sizi goturmemek icin.Buyuk caba sarfettigini dusundum. Erkek milleti ben artik sasirmiyorum. Kk takilmaya basladigimdan beri.

Gürültü yapmaz ki genelde erken uyanır.. Uyandıgında yanımda olmaz zaten evde herhangi bir işle ugrasır benı uyandırmaz, Tabi bende anormal saatlere kadar uyumam.. İşe veya bir yere gideceksek genelde birbirimize uyarız, Uyandırır (DIK)

Daha once tartistiginiz oldu mu hiç yani? O ben gidicem dedi de siz beraber gidelim dediniz mi? Yoksa aklima bekar takilmak istediği geliyor o ortamda

Kesinlikle haklısınız!
Hatta tepkinizi az buldum, kafasını kırardım ben sanırım.

Böyle bir eşşekliği yapan adamın naif bir şekilde gönlünüzü almaya çalıştığını hayat edemedim. Resmen sizi istememiş yanında..

Biraz empati yaptığımda bile çok büyük bir kırgınlık hissettim. Sanırım sinirli olmayı tercih ederdim, kırgın olmaktansa..

Keşke size yalnız gitmek istediğini söyleseydi. çok kırıcı bir hareket bu yaptığı..

Bence susup konuşmayın, başka odalarda durun. Kendinize atıstırmalik yemekler yapın, onunla yemek yemeyin, gözlerine bakmayın.. bu ağır bir tavır olmaz bence. Çünkü size en son "mecbur muyum!" Diye çıkışmış. Bu da çok kırıcı..

Sanırım ben olsan baska biri olmasından ya da o sulara yelken açmaya niyetli olmasından şüphelenirdim..

nasıl bir etkinlikti ki?

yanlış yapmış kocan ancak evli olmak demek de her yere beraber gitmek demek değildir.. sizinle alakasız bişeyse sırf kocamın yanında olayım diye gitmek istemeniz de yanlış.

Nasıl yani yaa? Alarm çalıyor sen uyanıyorsun sonra seni uyutup gizli gizli hazırlanıp çıkıyor mu kırıcılığını geçtim bana tehlikeli de geldi..

Esin kesinlikle iyi niyetli değil. Bu tavrı aslında karakteri hakkında çok iyi ipuçları veriyor. Bence güvenilmez bir erkek.

Burada bir üye vardı kadının içi yanıyordu şerefsiz kocasından dolayı. İnşallah mutluluğa kavuşmuştur. Kadıncağız kocası ailesinin yanına tatile diye gönderiyor. Evi dagitip eşyaları satıp kadını terk etti. Kadınçağızın hiç birşeyden haberi yok. Senin kocan da allah göstermesin tabi ama o cinsten geldi bana. Bu tavrının affedilir tarafı yok. Bir de tipik üste çıkma yöntemlerini kullanmis. Sen çok ciddi otur düşün bence.

Bence adam çok sinsi. Saat konusunda anlasamamalarinin sebebi adamın zaten başından beri bu niyette olması. Ayrıca 2. Kez saati kurduktan sonra bekledi konu sahibi uykuya dalınca saati kapatıp kalktı gitti

kendini haklı çıkarmak ve üste çıkmak adına ağır saçmalamış eşin.. sen de mecbur değildin ama birlikte yapacağınız bir plan için kurdun alarmını değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…