Geç Kalmışlık Hissi

designer23

Sadece gülmeye geldim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
1.567
3.098
83
33
İstanbul
Hayırlı geceler kızlar

Çok şükrediyorum bize verilen her şeye ama bazen elimde değil üzülüyorum. İnsanız işte. Burada çok yazmıştım eski eş ile ilgili konular açmıştım. Şükürler olsun ki her şeye rağmen başardım ve boşandım. İşsizdim. Vajinismustum meğerse degilmisim.. ikinci kere evlenince anladim. İkinci eşte Allah merhamet etti de mutluluğu yakaladım. Ama tabi ilk eşten kayıp yıllar, giden psikoloji, vakit kayıpları... Tahammülsüzlük. Kolay değil.

Neyse öyle veya böyle yaş oldu 31. Bu sefer de eşimle yolundayken bu sefer de çocuk olmuyor. He diyeceksiniz ki ne kadardır denediniz 3 ay. Allah sevdiği kulunu dertsiz bırakmazmış. Böyle bir şey mi yoksa işte sınav mi her türlü bilmiyorum. Çok geç kalmış hissediyorum hayata. Anne olamayacak mıyım bunu hak etmiyor muyum gibi gibi kendime hiç merhamet etmiyorum.
Sadece sizlerle konuşmak istedim. Çünkü burada hiç tanımadığımız insan gerçekten kalpten konuşabiliyor. Bizi hissedebiliyor.

Yok bebeğim canını darlama..Daha yasin geç hele ki yaşadığın şeylere göre çok gzuel toparlanmış hayatını idame etmişsin.
Muhakak Dr kadın infertilitesi bölümüne git hemen sorunu bulurlar ona göre yardım tedavi.
Bir wrkdas hatta bazıları rahıl filminden sonra hamile kalıyor eğer eşinde problem yoksa sperminde

Çok teşekkür ederim <3
3 ay erken değil mi hani gitmek için bilemedim o yüzden. Bir de sanırım olumsuz bir şey duymaktan korkuyorum.

Çok teşekkür ederim <3
3 ay erken değil mi hani gitmek için bilemedim o yüzden. Bir de sanırım olumsuz bir şey duymaktan korkuyorum.
Yani geç kalmışlık hissinden kurtulursunuz diye dedim ..hem böyle şeylerde içinizde rahat eder sorun yoksa..olurda birşey varsa hemen tedavi olursunuz vakit kaybı olmaz

Ovulasyon testleri var satılan onunla deneyin. 3 ay erken bir süre.

Aa tamam. Nasıl yapıldığını ezcacı anlatır herhalde ?
Ben ve çevremde bundan fayda gören bir sürü insan var. Üstünde de yazıyor zaten. Adet bittikten 5 gün sonra hergun bir adet yapıyorsunuz. Yumurta catlamadan onceki gün test pozitif çıkıyor. Ondan sonraki 24- 48 saat icerisinde ustuste deneyin. Olmazsa gidersiniz doktora tabi.

Bilgilendirme için gerçekten çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bu ay mutlaka yapacağım.

Çevremde hep duyduğum düşünmeyi bıraktıkları anda çocuk sahibi oldukları

Hayata geç kalmış değilsiniz, kötü bir evliliği bitirme cesareti göstermiş, hem de tekrar mutluluğu yakalamış bir kadınsınız.
İş bulmuşsunuz, hepsinden çıkmışsınız.
Bunu da aşacaksınız, 31 yaş çocuk için geç bir yaş değil, umarım en doğru zamanda sağlıkla gelir yavrunuz

Rabbim geçen kötü yıllarınızı unutturacak güzel günler yaşatsın.

Hiç birsey için geç değildir hayatinizi kendi hayatıma benzettim ilk evlilikte yaşadıklarınız ikinci evlilikte çocuk olmayacak korkusu ki bizimki olmadı
Ama mutlaka en kısa sürede bir jinekologa gidin içiniz rahat etsin biz 4 aylıkken gittik erken değil psikolojin önemli bu dönemde nasıl rahat hissedeceksen öyle yap umutsuzluğa kapilma

31 yaş geç değil ki.
o kadar sıkıntıdan sonra başınızı yaslayabileceğiniz bir eş bulmuşsunuz ne mutlu. keyfini çıkarın evliliğinizin.
bence bu dert değil sadece her şeyin sırası var.

35 yaşa kadar doğum yapmak normal görülüyor. 40 da kimse neden yaptın diye sorgulamıyor sadece riskli. İlk durakları kaçırdık diye üzülmek yerine diğer gelecek araçları bekleyelim umutla. Ha gelmezlerse de gelmesinler daha uğrayacağımız bir sürü durak var. Demek istediğim lütfen bir şeye odaklanıp diğer güzelliklerden kendinizi mahrum etmeyin. Bende deli gibi istiyordum çocuk evlilik vs. Olmuyorsa olmuyor ne yapayım. Bana verilen bir sürü nimet var değil mi?

3 ay daha çok erken. Stres yapmanız da hamile kalmayı çok etkiler ve yaşınız daha çok genç. Mutlu bir evliliğiniz de varmış hiç bir şeye geç kalmadınız. Kadınlar artık 30lu yaşlarında çocuk yapmaya karar veriyorlar. Salın , kendinizi geçmişe ve zamana takıntı yapmayın devamı çorap söküğü gibi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…