Geç Kalmışlık Hissi

Ben 34 yaşındayım iki düşükten sonra üçüncü gebeliğim bu, ilk bebeğim olacak kısmetse… Burada benim gibi çok kadın var, yıllarca deneyip sonuç alamayanlar var. Üç ay hiçbir şey değil, yaşınız da çok genç. Doktorlar 1 yıl deneyin diyeceklerdir gitseniz bile. Ne kadardır evlisiniz?

31 yaş ümitsizliğe kapılmak için çok çok genç bir yaş. Bir sürü kişi daha yeni yeni evlenmeye başlıyor o yaşta. Strese girmeyin, akışına bırakın

Yaa çok teşekkür ederim <3. Güzel düşünceleriniz desteğiniz için... İnşallah asacağım..

Kız daha 31 yasındasın neye geç kaldın acaba ? Sağlıklı mis gibi kadınsın 3 ay denemissin 3 ayda olmayabilir bu senin kısır oldugun anlamına gelmıyor ki ?

ev arkadaşım 38 yaşında yeni hamile kaldı, bende 33 ten önce çocuk düşünmüyorum o da en iyi ihtimal rahatla akışına bırak

Lütfen kendinizi üzmeyin henüz çok yenisiniz ikinizdede problem yoksa illaki olur. Problem olsa bile tıp ilerledi her şeyin bir çözümü var. Psikoloji çok önemli geçmişe takili yaşamayın hayatta her şey biz insanlar için. Allah zorlastiriyorsa güzelleştiriyordur buna inanın. Evliliğinizi dolu dolu yaşayın ve her şeyin hayırlısını isteyin.. umarım en hayırlı şekilde bir bebeginiz olur

Türk kadını ve 30 yaştan sonra mezara girme hazırlığı baya geç kalmışsın hem de baya. 18 yaşında doğurmalıydın

İkinci evliliğinizde her şey yolunda giderken, neden tadını çıkarmıyorsunuz. Kendinize biraz zaman verin hem evlilikte otursun biraz, yaşınız daha genç. Bir yıl deneyip olmazsa tedaviye başlıyor doktorlar üç ay çok erken biraz sakin olun, soluklanın

Evleneli ne kadar oldu

Ben pek anladığımı söyleyemem bu işlerden ama şu ana dek yaşadıklarımdan çıkardığım net bir bilgi varsa o da şudur ki, bir şeyin olmasını çok isteyip ya olmazsa diye deli gibi kaygı duymak o şeyi insanın imtihanı haline getiriyor. Yani imtihanlarımız hep çok istediğimiz şeylerle ilgili oluyor. Daha fazla düşünüp bunun kaygısını çekmeyin derim. Hayırlısı deyip Allah'a bırakın. Gençsiniz daha. Ayrıca bir görevi yerine getirmeniz gerekiyor gibi zihninizin içinde bir kronometre ile dolaşmayın bence. Her şey beyinde başlar, ister istemez ruhunuzu ve vücut sisteminizi de kasıyor olabilirsiniz. Onun zaten bir zamanı vardır ve geleceği varsa siz engelleyemeyebilirsiniz bile. Bir gerçekliği var mı yok mu bilmiyorum ama çok istenilen şeylerle ilgili ben genelde böyle düşünürüm.

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için . İnşallah böyle pozitif kalabilmeye çalışacağım. Umarım sizin de hayırlar olsun hayatınızda.

Evet sınavların özeti bu. Doğru bence de katılıyorum size kesinlikle. Hani kimisi eş ile sınanıyor çünkü o konuya düşkünlüğü var aşırı istek var. Kimisi çocuk kimisi anne baba. Kimi kariyer. Farklı farklı

Teşekkür ederim desteğin için. İnşallah deneyeceğim. Zaman verebilmeyi.

Kız daha 31 yasındasın neye geç kaldın acaba ? Sağlıklı mis gibi kadınsın 3 ay denemissin 3 ayda olmayabilir bu senin kısır oldugun anlamına gelmıyor ki ?

:) O kadar haklısın ki. Ama işte o kadar şey duyuyoruz okuyoruz insan ne bileyim hep en kötü senaryoyu canlandırıyor gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…