• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç mi kaldım evlilik çocuk

Çok üzüldüm aslında düşününce en doğrusu zorlamamak eşim hiç zorlamıyor ama çevredeki insanlar sora sora deli ediyor insanı yengenize Allah rahmet eylesin . Benim yengeminde 10 yıl çocuğu olmamış sonra iki çocuğu oldu ama genç yaşta meme kanserinden vefat etti çocuklarına doyamadan gitti . Teselliniz için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek. Çevredekilere aldırmayın ağzı olan konuşur. Ben 40 yaşındayım evlenmedim hiç ve doğulu bir aileye sülaleye sahip olmama rağmen bir Allahın kulu neden evlenmiyosun diye soramaz. Sınırlarınızı çizgilerinizi çekin sizi üzmelerine izin vermeyin. Allah sizin yengenize de rahmet etsin

Ne alakası var bu konu için yorum yapiyorum üstelik konu sahibi henüz evli bile değil !

Lütfen yaptığım yorumu carpitmayin ve de duygusal yaklaşmayın .

Tedavi sürecindeki insan için yapmadım yorumu ,bende bilirim nerde ne zaman ne denecegini .
Nerde ne deneceğini bilseniz, çocuk için yaşının geçtiğini dert eden bir kadının konusuna “çok geç canım ya” tarzı bir yorum yapmazdınız.
İnsan kendinde ne eksikse onu söyler. Tıpkı sizin “nerde ne konuşcağımı bilirim” demeniz gibi

Rica ederim ne demek. Çevredekilere aldırmayın ağzı olan konuşur. Ben 40 yaşındayım evlenmedim hiç ve doğulu bir aileye sülaleye sahip olmama rağmen bir Allahın kulu neden evlenmiyosun diye soramaz. Sınırlarınızı çizgilerinizi çekin sizi üzmelerine izin vermeyin. Allah sizin yengenize de rahmet etsin
Amin inşaallah herşeyin hayırlısını istiyoruz sağlık olsun herkes için

Nerde ne deneceğini bilseniz, çocuk için yaşının geçtiğini dert eden bir kadının konusuna “çok geç canım ya” tarzı bir yorum yapmazdınız.
İnsan kendinde ne eksikse onu söyler. Tıpkı sizin “nerde ne konuşcağımı bilirim” demeniz gibi

Yorumuma değil de konuya yorum yapsaniz.Yeterince açıklama yaptım.

Ben herkesin fikrine saygı duydum lütfen sizde bana saygı duyun bir zahmet .Saçma sapan şeyler aramayın yazdıklarımdan

Ayrıca evet nerede ne zaman ne konusulacagini ne yazilacagini biliyorum ve bu benim eksik yönüm değil olması gereken insani tarafim saygılar iyi geceler :) :)

Mesajımdan alıntı yapmazsanız sevirim zira polemik yaşamak istemiyorum kimseyle

Yorumuma değil de konuya yorum yapsaniz.Yeterince açıklama yaptım.

Ben herkesin fikrine saygı duydum lütfen sizde bana saygı duyun bir zahmet .Saçma sapan şeyler aramayın yazdıklarımdan

Ayrıca evet nerede ne zaman ne konusulacagini ne yazilacagini biliyorum ve bu benim eksik yönüm değil olması gereken insani tarafim saygılar iyi geceler :) :)

Mesajımdan alıntı yapmazsanız sevirim zira polemik yaşamak istemiyorum kimseyle
Olması gerekeni yapmıyorsunuz zaten ben de onu anlatıyorum :işsiz:
direk yazdığınızı söylüyorum zaten nesine saygı duyayım? 40-80 yaş muhabbetine mi? Size neyse.

Son paragrafı da kendiniz uygulayın bi zahmet

Olması gerekeni yapmıyorsunuz zaten ben de onu anlatıyorum :işsiz:
direk yazdığınızı söylüyorum zaten nesine saygı duyayım? 40-80 yaş muhabbetine mi? Size neyse.

Son paragrafı da kendiniz uygulayın bi zahmet

:işsiz::işsiz:

Alıntı yapmayın diye söylemiştim polemik yaşamak istiyorsunuz illa ama ben istemiyorum farkında mısınız ?Yazdığım mesajı ilk olarak alıntı yaptınız cevap verdim geçti gitti uzatmanın manası yok.

Simdi ablacim bazen olmayinca olmuyor, denk gelmiyorsun. Hayat tarzin cok farkliysa, maddi konularda fikirlerin cok farkliysa, zevklerin hobilerin cok farkliysa olmuyor. Bir de fiziksel cekim gerekiyor tabi :KK50:Uygun aday bulmak cok zor, tam bu adam bana uygun diyorsun o da ya baska planlari oluyor evlenmeye gonullu degil ya da sana ilgi duymuyor:KK51:Evelnenler nasil dek getirip evleniyor cok merak ediyorum, insani kendine benzeyen birini bulmasi cok zor geliyor bana:ruh:
Zevkler ve hobi uygunluğunu geç cherry 'cim.Zaten kadın ve erkek zevkleri çok farklı genelde.Uyanlar nasıl denk getiriyor onu ben de bilmiyorum.Gercekten nasıl istedikleri gibi buluyorlar.

Valla baydi bu durum. Yahu insan evlenmek isteyebilir, cocuk sahibi olmak isteyebilir. Konu sahibi de belli ki bunlari istiyor ama yasindan oturu kaygilari var ve bu kaygilarini iceren bir soru sormus. Ezberlemissiniz, her evlilik temali konuda ayni cumleyi isitip isitip onumuze koyuyorsunuz: Gezin, tozun, her sey evlilik degil.

Siz once sorulan soruya uygun yorum yapin da, pencereyi degistirmek sonraya kalsin.
Ben gezi için arkadaş bulamadığımdan beri gezme tozma işlerini bıraktım.Hayatin normal döngüsünü yakalamaya çalışıyor um ama nasip.Endiselerim de var.

Ne gibi endideseleriniz var?
Aday var.Mutlu olacak miyim diye endiselerim var.Ama vazgeçmek de hiç ama hiç istemiyorum.Birisi bu sebep.Umarim mutlu mesut olurum endiselerim yersiz çıkar.Idare edeyim yeter.

Aday var.Mutlu olacak miyim diye endiselerim var.Ama vazgeçmek de hiç ama hiç istemiyorum.Birisi bu sebep.Umarim mutlu mesut olurum endiselerim yersiz çıkar.Idare edeyim yeter.

Vazgecmek istemediginize gore endiseleriniz yersiz olabilir. Mutlu olursunuz umarim. :KK68:

Ruhunuz ve bedeniniz kaldırabiliyorsa, bir çocuğa yetebileceğinizi düşünüyorsanız, insan 50'sinde de anne olabilir bence. Öyle 35'ten, 40'tan sonra eleği duvara asmak gerekiyormuş gibi düşünmeye gerek yok. Nefes almaya devam ettiğimiz sürece her şey mümkün. Çocuk yapmak isteyeceğiniz insanla 20'lerinizde değil, 40'larınızda da tanışabilirsiniz zira.

Diğer yandan, anne olmanın tek yolu doğurmak değil. Bir çocuğa evladım demek, öyle hissetmek için, ille sizin kanınızdan olması gerekmiyor bence. Kanadınızın altına aldığınız, sevgi verdiğiniz, büyümesine şahit olduğunuz yavru, zaten sizin canınızın parçası olur.

O yüzden "anne olmak" konusunda bir kadın asla geç kalamaz diye düşünüyorum. Annelik bir duygu çünkü. Belki doğurursunuz, belki size ihtiyacı olan, doğurmadığınız bir evlada anne olursunuz... İç karartmaya gerek yok.

Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?

arkadaşım ilk cocuğunu 43 de ikincisini 46 da doğurdu hemde müdahalesiz. Artık 35 den önce doğuran insan sayısı o kadar az ki. Ya erkeğe vajina kadına penis yapıolar artık ve herkes hayatını devam ettiriyor sağlıklı bir şekilde. Her sene bebek için yeni bir sürü yöntem çıkıyor. hiç canınızı sıkmayın. şimdinin 40'ı eskilerin 30'u zaten.

Bence hayata kusmeyin yahuuuuuu hem de bir hiyara sebep. Yasiniz gec, geckin degil ki gayet guzel ve olgun bir yas. Evlenin evlenmeyin siz bilirsiniz ama bence aska sevgiye kusmeyin. Ben olsam flort eder yer icer gezerdim (zira oyle yapiyorum:KK50:)
kanka bak 40 yaşındayım, (yani 1 hafta sonra tam 40 olucam) uzun bi ilişkim vardı, evlilik kısmet olmadan bitti. bir de bu yaşta aşık oldum üstüne. o durum da duygularımı aldı götürdü, tamamen öldürdü. şimdi de cilt bakımı senin,lazer benim gezip duruyorum vallaha. çoluk çocuk da olmayınca tüm yatırımlar kendime. ne yapalım yani, bazen de böyle oluyor. biz de esmayla garip gibi o aşık olduğumuz kişilerle 70 yaşında evlenip ilk balayı gecemizde pişti oynayıp uyuruz belki :KK200::KK70:

Simdi ablacim bazen olmayinca olmuyor, denk gelmiyorsun. Hayat tarzin cok farkliysa, maddi konularda fikirlerin cok farkliysa, zevklerin hobilerin cok farkliysa olmuyor. Bir de fiziksel cekim gerekiyor tabi :KK50:Uygun aday bulmak cok zor, tam bu adam bana uygun diyorsun o da ya baska planlari oluyor evlenmeye gonullu degil ya da sana ilgi duymuyor:KK51:Evelnenler nasil dek getirip evleniyor cok merak ediyorum, insani kendine benzeyen birini bulmasi cok zor geliyor bana:ruh:
Evlenenler de çok denk getiremiyor yaaa :deli: ay bu çok iyi biri Harika tam evlenilecek adam diye evlendim ve hayaller hayatlar olayını yaşıyorum. Olmasa da olur evlilik. Anne olam da olam diye heves de yoksa olmasa da olurmus. :halay:

Ocak ayında 40 yaşıma girdim, şu an bekarım hayatımda kimse yok daha önce hiç evlenmedim, öncellikle çok seçiciyim, bir sürü talibim oldu görücüler geldi ama hiç kalbim ısınmadı onlara. Çocuk için çok üzülüyorum . Bu yaştan sonra zor diyor herkes ama ünlüler de Demet Akalın 42 yaşında doğurdu. Tıp çok gelişti insanların yaşam süreleri uzadı . İnsanlar moralimi bozuyorlar. Kaç yaşına kadar şansım var sizce annelik için ?
Yumurta toplama işlemi yaptırıp yumurtalarınızı dondurabilirsiniz. Rezerv azlığı olan bekar bir arkadaşım öyle yaptırdı. Şimdi evlendi o yumurtalarla tüp bebek denemesine başladılar.

Back
X