- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
ya gerçekten mi..ama sıfır noktasında değilim ki belki yaparım zatem dilden giricem ydt yapıyprum tyt için gidicem ilk aşama içinŞuan dershaneye gitmek para israfı olur bu sene evde çalış öylesine gir seneye sağlam bi şekilde dershaneyle beraber yürütürsün
ya ne güzel :) ben de ingilizce öğretmenliği istiyorum en az 9 binin üzerini hedefliyorumBölüme göre değişir bence. Ben haftada 2 kere 1-2 saat anca çalışarak dilde ilk iki bine girmiştimsizin hedefiniz nedir?
İstediğin bölüm önemli o zaman. Matematik öğretmeniym lisede. Tyt daha cok ortaokul temeli. Yani problemler ağırlıklı calısmalısın. Ama o da derya deniz...yani öyle aşırı aşırı fazla değil tyt mat sıkıntı sadece
ingilizce öğretmenliği kazanmakta bir şey yok ama onu bir Boğaziçi'nde okumak var bir de X üniversitesine düşük alelade puanla girmek var.benim ideallerim var diyorsan bu çalışma temponla olmaz, ben yeter ki barajı geçeyim (ki 5 net yapsan geçersin) herhangi bir üni.ye gireyim dersen de senin bileceğin iş.mesleğine güzel karar ver, kolay diye tutuyor diye girme, hayatının ortalama 45 yılını o işi yaparak geçireceksin ya da işsiz kalacaksın.bu sene tercih yapmak zorunda değilsin, seneye de girebilirsin.ya ne güzel :) ben de ingilizce öğretmenliği istiyorum en az 9 binin üzerini hedefliyorum
Tatlım 4 senedir dershanecilik sektöründe öğretmenlik 3 senedir de yöneticilik yapıyorum 7 senedir işin içindeyim ilk dönem bitmek üzere pek işine yaramaz boşuna para verme. Konular baya ilerledi etütle falan da kapatmaya çalışsan zorlanacaksın yani yine kendin halletmeye çalışacaksın. Çoğu yerler TYT konularını bitirmek üzeredir yani. Tavsiye etmem ben sanamerhaba ablalarım buraya saçma sapan şeyleri dert edip konu açıyodum bu sefer önemli bişey sorucam. bu sene üniversite sınavım var. dershaneye yazılmamıştım dershaneye yazılmaya karar verdim. ama bir yandan korkuyorum herkes önceden başladı. ben geride kaldım sizce yetişir mi birşeyler...daha 6 ay var ama bilmiyorum zaman çok hızlı geçiyo
İşte seviyeni bilmiyorum. Kendini en iyi sen bilirsinya gerçekten mi..ama sıfır noktasında değilim ki belki yaparım zatem dilden giricem ydt yapıyprum tyt için gidicem ilk aşama için
ingilizce öğretmenliği kazanmakta bir şey yok ama onu bir Boğaziçi'nde okumak var bir de X üniversitesine düşük alelade puanla girmek var.benim ideallerim var diyorsan bu çalışma temponla olmaz, ben yeter ki barajı geçeyim (ki 5 net yapsan geçersin) herhangi bir üni.ye gireyim dersen de senin bileceğin iş.mesleğine güzel karar ver, kolay diye tutuyor diye girme, hayatının ortalama 45 yılını o işi yaparak geçireceksin ya da işsiz kalacaksın.bu sene tercih yapmak zorunda değilsin, seneye de girebilirsin.
Ay kuzum Allah yardımcın olsun. Butik bir dersaneye mı gideceksin nasıl yapacaksın
konular ilerledi ama ben de evde konu bitirdim şimdiye kadar yani hani bende sıfır değilim şuan.Tatlım 4 senedir dershanecilik sektöründe öğretmenlik 3 senedir de yöneticilik yapıyorum 7 senedir işin içindeyim ilk dönem bitmek üzere pek işine yaramaz boşuna para verme. Konular baya ilerledi etütle falan da kapatmaya çalışsan zorlanacaksın yani yine kendin halletmeye çalışacaksın. Çoğu yerler TYT konularını bitirmek üzeredir yani. Tavsiye etmem ben sana
Tatlım 4 senedir dershanecilik sektöründe öğretmenlik 3 senedir de yöneticilik yapıyorum 7 senedir işin içindeyim ilk dönem bitmek üzere pek işine yaramaz boşuna para verme. Konular baya ilerledi etütle falan da kapatmaya çalışsan zorlanacaksın yani yine kendin halletmeye çalışacaksın. Çoğu yerler TYT konularını bitirmek üzeredir yani. Tavsiye etmem ben sana
konular ilerledi ama ben de evde konu bitirdim şimdiye kadar yani hani bende sıfır değilim şuan.
Sıfır durumda değilsen olabilir. Matematik sıfırsa yine zor ama bilesinzaten gideceğim yer dershane değil de sadece tyt üzerine ders veren bir etüt merkezi ben zaten dilden giricem ikinci aşamayı hallediyorum bi şekilde ama tyt için gidicem oraya tytde de sıfır noktasında değilim türkçeden dil bilgisi falan tamam tarihimde iyi sadece matematik için gidiyorum desem yeridir kaçırdığım konuları falan da matematikten etüt alırım sadece
15 net falan yapıyorum sıfır değilSıfır durumda değilsen olabilir. Matematik sıfırsa yine zor ama bilesin
O zaman sıkıntı yok dil öğrencisine göre iyi durumdasın15 net falan yapıyorum sıfır değil
en düşük 7yapmıştım onun dışında 8 10 aralıklarında gidip geldim en iyi de 15 16 yaptım iki üç kezO zaman sıkıntı yok dil öğrencisine göre iyi durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?