- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
merhaba ablalarım buraya saçma sapan şeyleri dert edip konu açıyodum bu sefer önemli bişey sorucam. bu sene üniversite sınavım var. dershaneye yazılmamıştım dershaneye yazılmaya karar verdim. ama bir yandan korkuyorum herkes önceden başladı. ben geride kaldım sizce yetişir mi birşeyler...daha 6 ay var ama bilmiyorum zaman çok hızlı geçiyo
neden yazıldın şimdi?sorun olmaz açığı kapatmak için daha çok çalışırsın.hiç dershaneye gitmeden kazananlar var.
Hayır hiç geç değil. Dershane derslerini düzenli çalış. Hocalarla görüş açığı kapatmak adına neler yapabilirsin diye. Planını yap devam ettmerhaba ablalarım buraya saçma sapan şeyleri dert edip konu açıyodum bu sefer önemli bişey sorucam. bu sene üniversite sınavım var. dershaneye yazılmamıştım dershaneye yazılmaya karar verdim. ama bir yandan korkuyorum herkes önceden başladı. ben geride kaldım sizce yetişir mi birşeyler...daha 6 ay var ama bilmiyorum zaman çok hızlı geçiyo
6 ay var daha hiç endişelenme günde kaç saat çalışıyorsun?kendim az çok hallederim zannetmiştim ama baktım olmuyo yazılayım dedim of keşke önceden yazılsaydım ya
şuan 2 saat falan ama baktım dershane olmadan kendi kendime yetemiyorum o yüzden yazılayım dedim biraz az geldi yaptığım6 ay var daha hiç endişelenme günde kaç saat çalışıyorsun?
2 saat az amaşuan 2 saat falan ama baktım dershane olmadan kendi kendime yetemiyorum o yüzden yazılayım dedim biraz az geldi yaptığım
bence de az ya2 saat az ama
şuan 2 saat falan ama baktım dershane olmadan kendi kendime yetemiyorum o yüzden yazılayım dedim biraz az geldi yaptığım
Dersaneye geç baslamissin zaten ama bence calisma saatlerini artir günde aralıklı olarak 4-5 saat çalış ancak o şekilde kapatabilirsinbence de az yahedefim çok çok yüksek de değil gerçi ama dershaneyle falan kapanır mı acaba bu 6 ayda
2 saat çok az.dershanesiz kazanan da var butik dershaneye gidip barajı bile geçemeyen de var.dershanede rehberlik hocanla otur plan program yap.onlar yardımcı olur.bu sınav için 6 ay uzun görünse bile az zamanın kalmış.hemen oturtursan planını yetiştirebilirsin.demoralize etmek gibi olmasın ama günde 2 saatle olacak iş değil bu.şuan 2 saat falan ama baktım dershane olmadan kendi kendime yetemiyorum o yüzden yazılayım dedim biraz az geldi yaptığım
2 saat az canım sen onu 4 yap şimdilik en azından.2 saat onların daha önce işlemiş olduğu şeyleri çalış geri kalanında güncel işlediklerinizi çalış bu şekilde eksik kapanır.ben çok geç çalışmaya başlamıştım en son girdiğimde günde 6 saat falan çalışıyordum hatta daha fazla bile olabilir çünkü tmden bölüm yazmaya 3 ay kala falan karar vermiştim.şuan 2 saat falan ama baktım dershane olmadan kendi kendime yetemiyorum o yüzden yazılayım dedim biraz az geldi yaptığım
Eksiğin coksa gec kaldın paranı cöpe atma evde calıs eksik kapatmayı denemerhaba ablalarım buraya saçma sapan şeyleri dert edip konu açıyodum bu sefer önemli bişey sorucam. bu sene üniversite sınavım var. dershaneye yazılmamıştım dershaneye yazılmaya karar verdim. ama bir yandan korkuyorum herkes önceden başladı. ben geride kaldım sizce yetişir mi birşeyler...daha 6 ay var ama bilmiyorum zaman çok hızlı geçiyo
yani öyle aşırı aşırı fazla değil tyt mat sıkıntı sadeceEksiğin coksa gec kaldın paranı cöpe atma evde calıs eksik kapatmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?