Merhabalar,
sanırım kimse yok ama ben genede yazmak istedim. 41 yaşındayım ve 1. çocuğum olsun istiyorum acaba çok mu geç arkadaşlar.
Merhaba , benim sormak istediğim bir şey var her türlü tüp bebek tedavisini denedikten sonra tek çare yumurta bağışı yöntemiyle çocuk sahibi olmak. peki bu durumda yaşananlar ne böyle bir hikayesi olan var mı benimle bildiklerini paylaşacak. şimdiden teşekkürler
40 yaş bebeği düşünen biri olarak yıllar önce de olsa yazılanlar bana moral ve cesaret verdi. herkesten Allah razı olsun.
Neden geç olsun ki. Sizin yaslarinizda çocuk yapan bir çok kadın var. Umarım bekletmeden gelir minisiniz
Saka mi buçok geç kalmışsınız yaa bu yaştan sonra zaten dogurganlık olmaz zararlı
Amin. Hepimize nasip olsunEskiden Cok kolay hamile kalmislar annelerimiz nenelerimiz bizler yasinda, malesef bizim devir biraz sorunlu hormonsal gidalar nedeniyle. Allah nasip etsin size de bir evlat. Bende de prolaktin sorun
MasaAllah SubhanaAllah ne mutlu onlara. Hayirli olsun. Nezaman ne sartlarda vericegini Allah bilir kimse umutsuzluga kapilmasin. Bu cok guzel bir ornek oldu sagol tatlim paylastigin icinArkadaşlar bu olumsuz yorum yazanları anlamıyorum gerçekten. Allahın işine karışılır mı?Daha yeni kuzenim 42 yaşında doğum yaptı sorunsuz sıkıntısız ve bir tanıdığım 43 yaşında doğal yollardan hamile kaldı ve doğum yaptı.Anne de bebek de gayet sağlıklı.
Rica ederim canım ne demek.Bende 42 olucam temmuzda bende bebek istiyorum.Ne yani 40 yaşı geçtik diye bizim evladımız olmasın mı? Buarada yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Bir hanımefendi 40 yaşında evleniyor 42 yaşında ilk bebeğine sahip oluyor evladı 6 yaşındayken ikinci bebeğine hamile kalıyor ve onu da sağlıklı olarak dünyaya getiriyor. Buarada iki evladına da doğal yollarla kavuşuyor.Göründüğü üzere Allah istedikten sonra Ol dedikten sonra buna kim mani olabilir.Olumsuz mesajlar yazan arkadaşlara sesleniyorum burdan.Şuan yaşınız çok genç olabilir tabiatın kanunu bu, siz de yaş alacaksınız ve belkide 40 lı yaşlarınıza kadar evlat sahibi olamayıp bu yaşlarda olsun diye uğraşacaksınız.Yapmayın...İnsanların moralini bu kadar kolay bozmayın buna hakkınuz yok...MasaAllah SubhanaAllah ne mutlu onlara. Hayirli olsun. Nezaman ne sartlarda vericegini Allah bilir kimse umutsuzluga kapilmasin. Bu cok guzel bir ornek oldu sagol tatlim paylastigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?