geç yaşta hamile kalan var mı?

ablam 40 yaşında doğurdu hiç problemi olmadı bence bu iş yaşa pek bakmıyor oysa ben 34 yaşındayım ama sağlıklı bir gebelik geçiremiyorum.

Merhabalar,

sanırım kimse yok ama ben genede yazmak istedim. 41 yaşındayım ve 1. çocuğum olsun istiyorum acaba çok mu geç arkadaşlar.

Merhabalar,

sanırım kimse yok ama ben genede yazmak istedim. 41 yaşındayım ve 1. çocuğum olsun istiyorum acaba çok mu geç arkadaşlar.

geçmi..ben 42 yaşındayım 13.haftalık gebeyim be 2,5 yaşında kızım var..hayatta hiç bişey için geç değildir..yeterki o enerjiyi kendinde hisset.. bu gebeliğim tam bir sürpriz oldu benim için ama şimdi bazı şeyleri okudukça ve duydukça bebeğimi çok istediğimi hissettim.. allah herkese nasip etsin.. kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin...

Merhaba , benim sormak istediğim bir şey var her türlü tüp bebek tedavisini denedikten sonra tek çare yumurta bağışı yöntemiyle çocuk sahibi olmak. peki bu durumda yaşananlar ne böyle bir hikayesi olan var mı benimle bildiklerini paylaşacak. şimdiden teşekkürler

40 yaş bebeği düşünen biri olarak yıllar önce de olsa yazılanlar bana moral ve cesaret verdi. herkesten Allah razı olsun.

Merhaba,bende 37 yasimda beklenmedik bir anda ücüncü bebegime hamile kaldim 16 ve 14 yasinda iki ergenim var iken Ögrendigimizde sok yasayip nasil yapariz dememize ragmen suan 38 yasimda ve 3 aylik dünyalar güzeli bir bebege sahibim ve öyle büyük bir sevgi yumagiyla büyüyorki bebegim harika bir duygu bu.ltfn saglikli olunduktan sonra cok guzelmis bu yasta da bebek sahibi olmak,21 yasimdaki halimle suan ki halim cok farkli bilincliyim emin olunki genclestimde hayat cook guzel yavrularla bir baska guzelYaradanimiz bütün isteyen ciftlere versin insallah .

Neden geç olsun ki. Sizin yaslarinizda çocuk yapan bir çok kadın var. Umarım bekletmeden gelir minisiniz

Hiç bile geç değil yaşım 40 ve 2 aylık gebeyim bekliyorum bebişimi heyecenla...

Merhaba hanim kardeslerim. Yeni uye oldum ve arstirma yaparken tamda aradigim konu uzerine burayi buldum sukur.yasim 39.. 13 yasinda bir oglum var ve uzun zaman oldu ama gecte olsa bi kardes istiyrm ogluma. Genc yasta bir tane yeter diyrz ama cok buyuk hata. Seneler once bi kurtaj oldum sonrasinda gebe kalamadim malesef. Prolaktin hormonum54 cikti ilac kullandim once Allahima guveniyrm sonra sizlerin paylasimlarinizi okuyuncada cok umutlandim. Isteyen herkese Allahim saglikli hayrli evlatlar versin insaAllah.. hamileligi kolabylstiran bitkilerikullananip tecrube eden varmi acaba?

Eskiden Cok kolay hamile kalmislar annelerimiz nenelerimiz bizler yasinda, malesef bizim devir biraz sorunlu hormonsal gidalar nedeniyle. Allah nasip etsin size de bir evlat. Bende de prolaktin sorun

Arkadaşlar bu olumsuz yorum yazanları anlamıyorum gerçekten. Allahın işine karışılır mı?Daha yeni kuzenim 42 yaşında doğum yaptı sorunsuz sıkıntısız ve bir tanıdığım 43 yaşında doğal yollardan hamile kaldı ve doğum yaptı.Anne de bebek de gayet sağlıklı.

MasaAllah SubhanaAllah ne mutlu onlara. Hayirli olsun. Nezaman ne sartlarda vericegini Allah bilir kimse umutsuzluga kapilmasin. Bu cok guzel bir ornek oldu sagol tatlim paylastigin icin

MasaAllah SubhanaAllah ne mutlu onlara. Hayirli olsun. Nezaman ne sartlarda vericegini Allah bilir kimse umutsuzluga kapilmasin. Bu cok guzel bir ornek oldu sagol tatlim paylastigin icin
Rica ederim canım ne demek.Bende 42 olucam temmuzda bende bebek istiyorum.Ne yani 40 yaşı geçtik diye bizim evladımız olmasın mı? Buarada yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Bir hanımefendi 40 yaşında evleniyor 42 yaşında ilk bebeğine sahip oluyor evladı 6 yaşındayken ikinci bebeğine hamile kalıyor ve onu da sağlıklı olarak dünyaya getiriyor. Buarada iki evladına da doğal yollarla kavuşuyor.Göründüğü üzere Allah istedikten sonra Ol dedikten sonra buna kim mani olabilir.Olumsuz mesajlar yazan arkadaşlara sesleniyorum burdan.Şuan yaşınız çok genç olabilir tabiatın kanunu bu, siz de yaş alacaksınız ve belkide 40 lı yaşlarınıza kadar evlat sahibi olamayıp bu yaşlarda olsun diye uğraşacaksınız.Yapmayın...İnsanların moralini bu kadar kolay bozmayın buna hakkınuz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…