Cnm doğru Allah var herkes sevindi destek oldu ben acaba öyle düşünürler mi diye kaygilandi m birde kendi yaşımdan dolayı ama geç değilBoşversene milleti bu olmasa başka konuşacak konu bulurlardı
Hazır sana fırsat canını sıkanları çıkarırsın hayatından
kim destek kim köstek ortaya çıkar
Hımm tşkler cnm ben istemeden hamile kaldim beklemiyordum o yüzden kaygılıyız ama Allah nasip etti aldırıp günaha giremezdim inş zorlanmam cnmHalam 40 yaşından sonra doğurdu... Kadın birdenbire güzelleşti gençleşti...
Bence bir kadın erken yaşlarda iken degil, hazır hissettiği zaman yaşı uygun zamandır...
Rabb im size saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah =)
Sözlerinize dikkat edin bence moral bozmayın yada girmeyin siteyeçok geç kalmışsınız yaa bu yaştan sonra zaten dogurganlık olmaz zararlı
İlk başta daha çok büyük küçüğü parka götürüyor dersleriyle ilgileniyor vs tabi :)Cnm doğru Allah var herkes sevindi destek oldu ben acaba öyle düşünürler mi diye kaygilandi m birde kendi yaşımdan dolayı ama geç değil
Sözlerinize dikkat edin bence moraçok geç kalmışsınız yaa bu yaştan sonra zaten dogurganlık olmaz zararlı
Anladım kardeş kardeştir ne güzel peki 41 yas yeniden anne olmak için geç mi senceİlk başta daha çok büyük küçüğü parka götürüyor dersleriyle ilgileniyor vs tabi :)
Ama küçük büyüdükçe aktiviteler artıyor
Hatta öyle bi zaöan geliyor ki küçük büyüğün işlerini hallediyor :)
Doğru söylüyorsun genç yaşta anne oldum ben 17 yaşında kızım var bu 2. Hamilelik bu yaşta nasip oldu off canım ya 41 yas yada 39 yaş ne farkeder geç değil degilmi çokmu takıldım ya bu yaş olayına evlendiğini vs goremezmiyim Allah bilirHayat koşulları çok değişti eskiden erken yaşta evlilikler ve gebelikler vardı.40 yaşında anne olan tanıdığım kadın var bebeği de sağlıklı.bir de erken yaşta doğurun torunlarınızı görün falan diye zırvalıyorlar da genç yaşta ölüp de torunlarını göremeyen anneler de var,90 küsur yaşına kadar yaşayanlar da var.Bence her gebelik bir risk içeriyor siz yaşa takılmayın.
Bu nasıl cevap ya böyle lafını bilmez insanlar yorum yapmasınlar lütfençok geç kalmışsınız yaa bu yaştan sonra zaten dogurganlık olmaz zararlı
Cok dogru söylüyorsun kimin nelerle karşılaşacağı belli olnazRica ederim canım ne demek.Bende 42 olucam temmuzda bende bebek istiyorum.Ne yani 40 yaşı geçtik diye bizim evladımız olmasın mı? Buarada yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Bir hanımefendi 40 yaşında evleniyor 42 yaşında ilk bebeğine sahip oluyor evladı 6 yaşındayken ikinci bebeğine hamile kalıyor ve onu da sağlıklı olarak dünyaya getiriyor. Buarada iki evladına da doğal yollarla kavuşuyor.Göründüğü üzere Allah istedikten sonra Ol dedikten sonra buna kim mani olabilir.Olumsuz mesajlar yazan arkadaşlara sesleniyorum burdan.Şuan yaşınız çok genç olabilir tabiatın kanunu bu, siz de yaş alacaksınız ve belkide 40 lı yaşlarınıza kadar evlat sahibi olamayıp bu yaşlarda olsun diye uğraşacaksınız.Yapmayın...İnsanların moralini bu kadar kolay bozmayın buna hakkınuz yok...
çok geç kalmışsınız yaa bu yaştan sonra zaten dogurganlık olmaz zararlı
Cok dogru söylüyorsun cnm benim doguma 2 ay kaldı destekleriniz sayesinde artık fazla kafaya takmıyorum yaş olayını kimin ne kadar yasayacagi belli değil ben erken evlendiğimde için kızım 17 yaşında inş kardeşler arası sorun olmaz sever degilmi 41 yaşta geç bi yaş olduğunu düşünmüyorum fikirlerini payla sirmesinler rica etsem rahatlıyorum okudukcaCok dogru söylüyorsun kimin nelerle karşılaşacağı belli olnaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?