- 25 Ocak 2018
- 16
- 7
- 1
- 52
Arayınca haberdar edersen birlikten kuvvet doğar dualarımızda da unutmayalım birbirimizi ayrıca pozitif düşününce olay çözümleniyor Evvel Allahın izni ile şöyle çok düzenli giden adet dönemlerim varken bir üzüntü sonucumudur yoksa yaşlamı alakalıdır fakat dengesizlik oldu birden çok geçti günü ve çok az oldum hiç olmamıştı tabi eşimde bende çocuk istediğimiz için doktora gittim derhal sonra fsh 33 amh 00.09çıktı doktorlar kesinlikle tüp bebek dediler eşimi asla ikna edemiyorum tüp bebeğe olacaksa normal yolla diyor bende araştırırken videolar izlerken saraçoğlu hocamızın videolarını izledim ve internet sitesine ulaştım şimdi hayt tohumu kısmındayım kürümün ve çok şükürler olsun adetlerimde düzelme oldu İnşaAllah daha da çok güzel sonuçlar alacağıma İnanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah bizlerede canım sağolsun hocamızdan daAllah razıolsunEvet canım benim haklısın bugün arayayım bakalım ne diyeceklerKullandığın kürlerin ne gibi güzel etkilerini gördün canım paylaşır mısın
Canım çok güzel bir gelişme olmuş gerçekten. Çok sevindim senin adınaArayınca haberdar edersen birlikten kuvvet doğar dualarımızda da unutmayalım birbirimizi ayrıca pozitif düşününce olay çözümleniyor Evvel Allahın izni ile şöyle çok düzenli giden adet dönemlerim varken bir üzüntü sonucumudur yoksa yaşlamı alakalıdır fakat dengesizlik oldu birden çok geçti günü ve çok az oldum hiç olmamıştı tabi eşimde bende çocuk istediğimiz için doktora gittim derhal sonra fsh 33 amh 00.09çıktı doktorlar kesinlikle tüp bebek dediler eşimi asla ikna edemiyorum tüp bebeğe olacaksa normal yolla diyor bende araştırırken videolar izlerken saraçoğlu hocamızın videolarını izledim ve internet sitesine ulaştım şimdi hayt tohumu kısmındayım kürümün ve çok şükürler olsun adetlerimde düzelme oldu İnşaAllah daha da çok güzel sonuçlar alacağıma İnanıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah bizlerede canım sağolsun hocamızdan daAllah razıolsun
Evet canım çok haklısın Allahım nasip eder İnşaAllah hepimizede danışanlarla konuşunca yazarsın İmşaAllah senin içinde güzel gelişmeler olur Dualarım seninle ve isteyen bütün arkadaşlarla İnşaAllah bide hamile olarak sohbetler yaparız buradanCanım çok güzel bir gelişme olmuş gerçekten. Çok sevindim senin adınaBende çok üzüldüğüm bir dönemden geçmiştim ondan sonra tüm adet düzenim bozuldu. 2 bazen 3 ayda bir adet görmeye başladım. Sonrasında tamamen olmamaya başladım. Şimdi yalnızca ilaç kullandığım zaman oluyorum. Birara saraçoğlu hocanın tavsiye ettiği testere dişli aslan pençesi çayı ile adet gördüm bir süre sonra oda etki etmemeye başladı. Kulüpten arkadaşlar civan perçemini tavsiye etti bir ay da onu içtim düzenli ama bana mısın demedi adetim hiç gelmedi. Şimdi yalnızca Cylo ile adet görebiliyorum. O ilaçta aşırı şişkinlik yaratıyor ve kilo aldırıyor ayrıca malum bir sürü hormon içeriyor. Pazartesi günü ilk işim Saroçoğlu Hoca yı aramak olucak. Evet bebek istiyoruz ama önce düzenli adet görmeyi sağlamak lazım. Hem o düzelince bebekler de belki kendiliğinden oluverir
Benimde fsh hormonum 35 amh ise 0,03 yani fsh çok yüksek amh çok düşük ama ben değerlere çok takılmıyorum. Çünkü bu değerlere bakan doktorum donörle bile bebeğin olmayabilir demişti muayene de 3 yumurta gördü ve o da şaşırdı. Diyeceğim şu ki değerlere tabiki baktırmak lazım durum tespiti açısından ama durumu her zamanda değerlerin verdiği rakamlar belirlemiyor. Kulüpte 100 üzeri fsh ve 0,01 amh ile hamile kalıp doğum yapan arkadaşlar var. Allah'ım işallah bizlere de nasip eder amiiinn...
Teşekkürler bu şekilde pozitif destekleriniz için Allah vermiyeceği şeyi istedmezmiş kuluna İnşaAllah nasip edecektir Rabbim isteyen hepimizeEn büyük örnekler türkiyedeki anne olan ünlüler. 53 ten 42 ye bir sürü yaş sınırı war. Artık anne olmanın yaşı yok. İlk başta cahice konuşan insanları da kınıyorum. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Açıp kitap okumamışsınız belli ama en azından bir google arama yapın. İnsanların bilip bilmeden bilgi kirliliğiyle canını sıkmayın
42 yaşında evlendim hemen tüp bebek denedik sonuç negatifti obur ay dogal hamile kaldim 44 yaşında doğum yaptım 6 aylik dünya güzeli kızım var allahım her isteyene nasip etsin.46 yasindaki bayan dogal kendiliginden mi hamile kaldi? Eger oyleyse cok sevinirim
AMİNNNNN sağol canım42 yaşında evlendim hemen tüp bebek denedik sonuç negatifti obur ay dogal hamile kaldim 44 yaşında doğum yaptım 6 aylik dünya güzeli kızım var allahım her isteyene nasip etsin.
Allah bagislasin canim,Amin Rabbim isteyen herkese versin insaAllah42 yaşında evlendim hemen tüp bebek denedik sonuç negatifti obur ay dogal hamile kaldim 44 yaşında doğum yaptım 6 aylik dünya güzeli kızım var allahım her isteyene nasip etsin.
Bu ne kadar güzel bir haber Rabbim bebeğinizle uzuun sağlıklı ömürler versin size42 yaşında evlendim hemen tüp bebek denedik sonuç negatifti obur ay dogal hamile kaldim 44 yaşında doğum yaptım 6 aylik dünya güzeli kızım var allahım her isteyene nasip etsin.
Hımm sağlıkla büyütsün inş cnm ben 41 yasindayim 17 yaşında kızım var hamileyim supriz oldu ama aldırmadık eşim çok istiyordu sence çokmu geç ya herkes bişey soyluyo can sıkılıyor ara vetince zormu olur ya gerçi 3 ay jaldı doguma ama off rahatlamaya ihtiyacım varKime göre neye göre geç ?
30 yaşındayım 6 aylık oğlum var elaleme göre oldukça geç kalmışım
Kimseye takılmayın
Kuzenim 38 yaşında evlendi 40 yaşında ve 44 yaşında iki evlat sahibi oldu
Çokda sağlıklılar maşallah
Şurda 3 ay kalmış millete bakıp canını sıkma tadını çıkarHımm sağlıkla büyütsün inş cnm ben 41 yasindayim 17 yaşında kızım var hamileyim supriz oldu ama aldırmadık eşim çok istiyordu sence çokmu geç ya herkes bişey soyluyo can sıkılıyor ara vetince zormu olur ya gerçi 3 ay jaldı doguma ama off rahatlamaya ihtiyacım var
Gerçekten böylemi düşünüyorsun saol cnm geç değil degilmi bende ara vermezdim ama şartlar böyle gelişti bir ara istedik olmadı demek vaktini beklemiş kardeşler arasındaki farka sorun olmaz diolar ilerde birbirlerine destek olur diyolarŞurda 3 ay kalmış millete bakıp canını sıkma tadını çıkar
Şahane bir yardımcında var hiç korkma
Belki en doğru zamanda gelmiştie tosba
Ablası bi kaç yıla üniye gider kuzuda toparlanmış olur
Zorlanmazsın
Cnm inş ya Allah razı olsun verdiğin örnekler rahatlattı birde çevremde benim yaşımda ki akrabaların büyüdü çocukları vs ben yeni baştan başlicam ama millete ne aslında bazen bunda takıyorum yaŞurda 3 ay kalmış millete bakıp canını sıkma tadını çıkar
Şahane bir yardımcında var hiç korkma
Belki en doğru zamanda gelmiştie tosba
Ablası bi kaç yıla üniye gider kuzuda toparlanmış olur
Zorlanmazsın
Doğru söylüyorsun cnm benim 17 yaş idare kızım var ve hamileyim 41 yaşındayım ama çok çok geç değil degilmi cnm ya supriz gebelikti eşim çok istedi o yüzden kıyamadım bundada vardır bi hayır dedik nDibi varmış ara verince yaşlarda fark olcak tabi ama ilerde destek olurllar ikisine kız olacak Allah böyle ayarlamıs sence çok mu zorlanirmiyim yaYasa takilan, olmaz diyen caanım bayan arkadaslar ;
20 li yaslarda tup bebek tedavisi goren, gordugu halde bebegi olmayan nice kizlarimiz var. Ister 20 ol ister 40 Allah ol demisse 50 yasinda da gebe kalirsin ve saglikla dogurursun.
Bende 34 yasindayim oku, duzgun bir ise gir ve sonra evlendi felsefem. Sukur bunlari ysptim ama bebek ha olur yada olmaz Allah bilir.
Ayrica benim arkadasim 42 yasinda ilk evliligini yapti bir sene icinde hamile kaldi simdi oglu iki yasinda.
Hİç korkma bizim en büyüğümüz ile en küçüğümüz arasında 24 yaş varGerçekten böylemi düşünüyorsun saol cnm geç değil degilmi bende ara vermezdim ama şartlar böyle gelişti bir ara istedik olmadı demek vaktini beklemiş kardeşler arasındaki farka sorun olmaz diolar ilerde birbirlerine destek olur diyolar
Boşversene milleti bu olmasa başka konuşacak konu bulurlardıCnm inş ya Allah razı olsun verdiğin örnekler rahatlattı birde çevremde benim yaşımda ki akrabaların büyüdü çocukları vs ben yeni baştan başlicam ama millete ne aslında bazen bunda takıyorum ya
Allah razı olsun ne güzel dedin ya böyle örnekler okudukça rahatlıyorum desteğin için çok tşk ederim saol kardeşler beraber birşey yapabiliyolarmi sinema yemek vsHİç korkma bizim en büyüğümüz ile en küçüğümüz arasında 24 yaş var
Çokda güzel anlaşıyorlar
Küçük annemiz var gibi
Zamanı varmış demekki
İçini ferah tut
Uzun ara verdiğin için belki ilk aylarda biraz zor olur
Oda lohusa psikolojisinden
Kızından eşinden aldığın destekle kolayca atlatırsın o dönemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?