- 4 Ekim 2016
- 333
- 151
- 103
Yaradan bilir neyi nezaman nasil vericegini bize dusen elimizden geldigi kadarugrasip gerisini ondan beklemek. Cok dogru kimse kimsenin hevesini kirmaya kalkmasin birgun gelir ayni duruma duser. Cok guzel ornekler var yazip paylasanlardan Allah razi olsun umut verenlerden. Tatlim gercekten cok umit verici verdigin bilgi 42 yasinda ilk bebegi 48 yasinda da ikinci bebegi oluyor ne mutlu onlara:)Allah isteyen herkese nasip etsin insaAllah AmiiiiinnRica ederim canım ne demek.Bende 42 olucam temmuzda bende bebek istiyorum.Ne yani 40 yaşı geçtik diye bizim evladımız olmasın mı? Buarada yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım.Bir hanımefendi 40 yaşında evleniyor 42 yaşında ilk bebeğine sahip oluyor evladı 6 yaşındayken ikinci bebeğine hamile kalıyor ve onu da sağlıklı olarak dünyaya getiriyor. Buarada iki evladına da doğal yollarla kavuşuyor.Göründüğü üzere Allah istedikten sonra Ol dedikten sonra buna kim mani olabilir.Olumsuz mesajlar yazan arkadaşlara sesleniyorum burdan.Şuan yaşınız çok genç olabilir tabiatın kanunu bu, siz de yaş alacaksınız ve belkide 40 lı yaşlarınıza kadar evlat sahibi olamayıp bu yaşlarda olsun diye uğraşacaksınız.Yapmayın...İnsanların moralini bu kadar kolay bozmayın buna hakkınuz yok...
Aminnnn canımAminn canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. İşallah benim de kaderimde evlat sahibi olmak vardır. Rabbim yazmıştır kaderime ve benim gibi nerde varsa dileyene ammiiin amiiinn amiiinnn
46 yasindaki bayan dogal kendiliginden mi hamile kaldi? Eger oyleyse cok sevinirimBende 40 yaşındayım (77liyim) 11 yaşında bir oğlum var(2007li) 6.5 sene evvel 21 haftalık doğum yaptım yaşamadı malesef sonrasında eşim 6.5 sene cocuk istemedi, geçen sene mart ayında fikir değiştirdi aralıkta hamile kaldım ama malesef şubatta 7+6 haftalikken kalbi durdu. Bir kere daha deneyecem oğlum için. O çok dua ediyor kardeşi olsun diye, çok istiyor. Son zamanlarda da o kadar çok 40 yaş ustü hamile duydum ki hatta bizim sitede bir bayan 46 yaşında doğurdu
Amiiin tatlim bu mubarek recep ayi hurmetine 3 aylar hurmetine insaAllah Allah nasip etsin tez zamandaAminn canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. İşallah benim de kaderimde evlat sahibi olmak vardır. Rabbim yazmıştır kaderime ve benim gibi nerde varsa dileyene ammiiin amiiinn amiiinnn
Amin canım benim nerde dileyen isteyen varsa nasip etsin Yüce Allahım. Bebeklerini sevdiğim akrabalarımın ONUN ÇOCUĞU YOK NAZARI DEĞER ALIN BEBEĞİ KUCAĞINDAN dediklerini kulağımla duyuyorum. İnsanların yanımda çocuk mevzusu açıldığında bakışlarını benden kaçırdıklarını görüyorum. Çok üzülüyorum çok ama elden bişey gelmiyorAmiiin tatlim bu mubarek recep ayi hurmetine 3 aylar hurmetine insaAllah Allah nasip etsin tez zamanda
Insallah Allah sizede nasib eder tüm kalbimle diliyorum bunuAmin canım benim nerde dileyen isteyen varsa nasip etsin Yüce Allahım. Bebeklerini sevdiğim akrabalarımın ONUN ÇOCUĞU YOK NAZARI DEĞER ALIN BEBEĞİ KUCAĞINDAN dediklerini kulağımla duyuyorum. İnsanların yanımda çocuk mevzusu açıldığında bakışlarını benden kaçırdıklarını görüyorum. Çok üzülüyorum çok ama elden bişey gelmiyor
Çok çok teşekkür ederim Allah nerde evlat isteyen varsa önce onlara sonra bana nasip etsin aminn. İnsanlar gerçekten çok acımasız. Zaten sıkıntını kendi içinde yaşarken dertlenip üzülüyorsun bir de insanların bu tavrı çok incitiyo. Artık kimseyle görüşmicem karar verdim. Bile bile istiye istiye yakıyorlar canını. Tamamen akrabalarımdan izole yaşayacağım artık.Insallah Allah sizede nasib eder tüm kalbimle diliyorum bunu
Canım üzülme Allah büyüktür sabır et İnşaAllah gönlünün muradını nasip etsin Allahım sana ve isteyen herkese sağlık sıhhatle AMİN AMİN AMİNÇok çok teşekkür ederim Allah nerde evlat isteyen varsa önce onlara sonra bana nasip etsin aminn. İnsanlar gerçekten çok acımasız. Zaten sıkıntını kendi içinde yaşarken dertlenip üzülüyorsun bir de insanların bu tavrı çok incitiyo. Artık kimseyle görüşmicem karar verdim. Bile bile istiye istiye yakıyorlar canını. Tamamen akrabalarımdan izole yaşayacağım artık.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim arkadaşım. Sabrediyorum,dua ediyorum ama hepsinden önce şükrediyorum akıl ve beden sağlığıma,rızkıma ve sonra diyorum ki Allahım bana evlat vermicek olsaydı bu duayı dilime düşürmezdi. Yazımızda ne varsa onu yaşatıyor Yüce Allahım. Size bir şey sormak istiyorum. İbrahim Saroçoğlunun yüksek fsh kürünü uyguluyorum demiştiniz. Ben kendisine mail atmıştım hangi kürü nasıl uygulamalıyım diye. Çünkü biliyorum ki tek bir bitkiyle değil ayrıca bir kaç aşamalı o kürler. Sağolsun kendisi yazmamış sadece sitemden yüksek fsh kürünü temin edin yazmış. Satışını yaptığı kürler oldukça maaliyetli geldi bana. Yani kendisinden satın almayınca ayrıntılı olarak bilgi de vermiyor. Sizden rica etsem hangi bitkileri hangi sırayla kaç aşamalı olarak kullanıyorsunuz zahmet olmazsa bilgi verebilir misinizCanım üzülme Allah büyüktür sabır et İnşaAllah gönlünün muradını nasip etsin Allahım sana ve isteyen herkese sağlık sıhhatle AMİN AMİN AMİN
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin masaAllah neguzel39 yaşındayım ve ilk gebeligim. 3 aylık hamieyim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Allah diledimi verir tatlim olur insaAllahYasa takilan, olmaz diyen caanım bayan arkadaslar ;
20 li yaslarda tup bebek tedavisi goren, gordugu halde bebegi olmayan nice kizlarimiz var. Ister 20 ol ister 40 Allah ol demisse 50 yasinda da gebe kalirsin ve saglikla dogurursun.
Bende 34 yasindayim oku, duzgun bir ise gir ve sonra evlendi felsefem. Sukur bunlari ysptim ama bebek ha olur yada olmaz Allah bilir.
Ayrica benim arkadasim 42 yasinda ilk evliligini yapti bir sene icinde hamile kaldi simdi oglu iki yasinda.
Amin.. darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.. doğal yolla oldu. Aslında hic bekemiyordum çünkü bununla ilgili "ay olacak mı olmayacak mı" diye hiç kafama takmiyordum. Esimle 3 aydir korunmayi birakmıştık.. ben yaşımdan dolayı nasılsa olmaz diyordum. Olunca şok oldum açıkçası. Sanırım en önemlisi çok kafaya takıp kendinizi strese sokmamak. Surekli bu fikirle yatıp bu fikirle kalkmamak. Gerisi Allah'ın takdiriAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin masaAllah neguzel
Canım Allah ım hepimizin hayır dualarınu kabul etsin ve İnşaAllah isteyen herkese bizlere de nasip eder tez zaman da İnşaAllah bence dua ederken de asla tereddüt etme vericektir RabbimAyrıca prf saraçoğlunun resmi sitesin deki numaradan aradım 850...numarasından danışanları çıkıyor ve gayet ilgililer sağolsunlar ayrıca gelen ürünler e çok meblalar da ödedim sayılmaz zaten aktarlardan aldığımız ürünler de aynı tutar araştırdım ben.canım ayrıca senin kan değerlerin sonucuna bakarak uygun küre yönlendiriyorlar seni o yüzden şimdi benim değrrlerimle senin değerlerin çok farklı ise yanlış yapmış oluruz tabsiyem sen yine de resmi sitesindeki numara dan bir görüş isterim inan ki ben şimdiden vücum da güzel etkilerini gördüm şükürler olsun çok yeni henüz İnanıyorum ki daha da fazla etkisini göreceğim İNŞAAALLAHAllah razı olsun çok teşekkür ederim arkadaşım. Sabrediyorum,dua ediyorum ama hepsinden önce şükrediyorum akıl ve beden sağlığıma,rızkıma ve sonra diyorum ki Allahım bana evlat vermicek olsaydı bu duayı dilime düşürmezdi. Yazımızda ne varsa onu yaşatıyor Yüce Allahım. Size bir şey sormak istiyorum. İbrahim Saroçoğlunun yüksek fsh kürünü uyguluyorum demiştiniz. Ben kendisine mail atmıştım hangi kürü nasıl uygulamalıyım diye. Çünkü biliyorum ki tek bir bitkiyle değil ayrıca bir kaç aşamalı o kürler. Sağolsun kendisi yazmamış sadece sitemden yüksek fsh kürünü temin edin yazmış. Satışını yaptığı kürler oldukça maaliyetli geldi bana. Yani kendisinden satın almayınca ayrıntılı olarak bilgi de vermiyor. Sizden rica etsem hangi bitkileri hangi sırayla kaç aşamalı olarak kullanıyorsunuz zahmet olmazsa bilgi verebilir misiniz
Evet canım benim haklısın bugün arayayım bakalım ne diyeceklerCanım Allah ım hepimizin hayır dualarınu kabul etsin ve İnşaAllah isteyen herkese bizlere de nasip eder tez zaman da İnşaAllah bence dua ederken de asla tereddüt etme vericektir RabbimAyrıca prf saraçoğlunun resmi sitesin deki numaradan aradım 850...numarasından danışanları çıkıyor ve gayet ilgililer sağolsunlar ayrıca gelen ürünler e çok meblalar da ödedim sayılmaz zaten aktarlardan aldığımız ürünler de aynı tutar araştırdım ben.canım ayrıca senin kan değerlerin sonucuna bakarak uygun küre yönlendiriyorlar seni o yüzden şimdi benim değrrlerimle senin değerlerin çok farklı ise yanlış yapmış oluruz tabsiyem sen yine de resmi sitesindeki numara dan bir görüş isterim inan ki ben şimdiden vücum da güzel etkilerini gördüm şükürler olsun çok yeni henüz İnanıyorum ki daha da fazla etkisini göreceğim İNŞAAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?