- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
-
Kızlar adete 4 gün kala yumurtlamam oldu. Şuan adetim 5 gün geçti . Geç yumurtlama olunca adette geç mi oluyor. Başına böyle bişey gelen var mı? Adetlerim düzenlidir. Dün gebelik testi yaptım yani yumurtlamanın 8 günü adetin 4. Günü olmuş oluyor negatif çıktı. Şimdi ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı?
Canım eger döllenme olmazsa yumurtlama tarıhınden 14 gün sonra adet olman gerekirKızlar adete 4 gün kala yumurtlamam oldu. Şuan adetim 5 gün geçti . Geç yumurtlama olunca adette geç mi oluyor. Başına böyle bişey gelen var mı? Adetlerim düzenlidir. Dün gebelik testi yaptım yani yumurtlamanın 8 günü adetin 4. Günü olmuş oluyor negatif çıktı. Şimdi ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı?
Kızlar adete 4 gün kala yumurtlamam oldu. Şuan adetim 5 gün geçti . Geç yumurtlama olunca adette geç mi oluyor. Başına böyle bişey gelen var mı? Adetlerim düzenlidir. Dün gebelik testi yaptım yani yumurtlamanın 8 günü adetin 4. Günü olmuş oluyor negatif çıktı. Şimdi ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı?
Adete 2-3 gün kala yumurtlama olup adeti en fazla 1 gün gecikenler olmuş öyle olunca benim niye olmadı merak ettimYumurtlamadan 13-14 gün sonra adet gerçekleşir. Yumurtalama geç olunca haliyle adette geç gelir.
Adet günümde ağrım oldu ama adet olmadımcanım çok erken test yapmışsın.. yumurtlamadan 12 gün sonra en erken o da kanda net çıkar idrar testleri ya göstermez ya silik çizgi Çıkar
Canım normal de de yumurtlama testi pozitif çıktıktan 12 gün sonra hasta oluyordum. Ama bu ay çok geç olduCanım eger döllenme olmazsa yumurtlama tarıhınden 14 gün sonra adet olman gerekir
Amin canım inşallah24 gunde bir adet oluyorum ben de adetten bi gun once test yapmaya basladim hergun negatifti erken gebelik testi bile . 11. Gun gecikmede silik cikti 12. Gun kan degerim dun 11.99 cikti yarin birdaha vericem kan gec yurmurtlama demekki benjm de darisi sana inslalah
Kaç gün önce yumurtlamanız oldu? Testle mi takip ediyorsunuz yumurtlamayıEvet son 2 aydır yaşadım, yumurtlamadan yaklasik 14 15 gün sonra adet oldum
Canım iyi geceler sence bunlar pik mi.Kaç gün önce yumurtlamanız oldu? Testle mi takip ediyorsunuz yumurtlamayı
Pik gibi canım benim testim pikken böyleydiCanım iyi geceler sence bunlar pik mi.
Yarında aynı saatte sıvı alımına dikkat edip yap. Benim T daha koyuyduCanım iyi geceler sence bunlar pik mi.
Evet ovulasyon testi ile takip ediyorum, geç yumurtlama oldu, adet te uzadı bu yüzdenKaç gün önce yumurtlamanız oldu? Testle mi takip ediyorsunuz yumurtlamayı
Kaç gün önce yumurtlama olduEvet ovulasyon testi ile takip ediyorum, geç yumurtlama oldu, adet te uzadı bu yüzden
Ben de çok üşüyorum önce hiç üşümezdim sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Karnım adet olacak gibi binağrı geliyor arkasından akıntı geliyor ağrım geçiyorÜsüme birden ates basmasi ,sulu akinti ,kabiz, sık idrara cikma . Adet gecince de sol kasigimda damar cekilmesi gbi ic bacagima zonklayan bisi oldu hatta o gun kahve rengi akinti geldi bi kere devami yok . Bakalim bugun birdaha kan vericem insallah yukselmistir. Birde icimden hava gelmesi migdemden .
İnşallah yükselmiştir canımÜsüme birden ates basmasi ,sulu akinti ,kabiz, sık idrara cikma . Adet gecince de sol kasigimda damar cekilmesi gbi ic bacagima zonklayan bisi oldu hatta o gun kahve rengi akinti geldi bi kere devami yok . Bakalim bugun birdaha kan vericem insallah yukselmistir. Birde icimden hava gelmesi migdemden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?