• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Geç yumurtlayıp hamile kalan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pembesekerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
9
0
86
Diğer
slm hanımlar ben 8 yıllık evliyim 2. aşılamamı geçen ay yaptırdım.gonal f pen adlı ilacı 32 gün kullandım 33.gün ohss riski nedeni ile çatlatma iğnemi vurulmadan aşılama yaptırdım fakat 2 gün sonra adet oldum. Sizlerde böyle problemler oldu mu? Lütfen yardım edin.

slm hanımlar ben 8 yıllık evliyim 2. aşılamamı geçen ay yaptırdım.gonal f pen adlı ilacı 32 gün kullandım 33.gün ohss riski nedeni ile çatlatma iğnemi vurulmadan aşılama yaptırdım fakat 2 gün sonra adet oldum. Sizlerde böyle problemler oldu mu? Lütfen yardım edin.

canım ya öyle şey olur mu ha tamam geç yumurtlama olur ama 33 gün ilaç kullandıran bir kişiye dr değilde cani desek daha doğru olur ya vücuda bu kadar eziyet edilir mi kör mü bu görmüyor mu yumurtanın gelişip gelişmediğini ... tabi onların umrunda mı sorunu yaşayan çileyi çeken biziz ama bence senin kendin için yapacağın en iyi şey dr unu değiştirmek olacak... benimde ilk gebeliğimde doğal yoldan hamile kalmıştım 6 haftalıktı öğrendiğimde ama normalde adet gününe göre 8 olmalıydı yani geç yumurtlama olmuş ve bebişim 11-12 hafta arası kaybettim hep bu geç diye duyduğumda bu aklıma gelir ve istemem ...ve çok hüzünlenirim:( ben senin yaşadığın şeyi hiç duymadım 14-15 gün tamam belkide 33 ya bu... hem zaten insan o kadar günde görüyor bitiş gününe kadar beklemiş be.. hemen değiştir bence bu arada merak ettim sakıncası yoksa nerden yazıyorsun söyler misin?

adetin 3. günü iğneye başlayıp 32 gün boyunca yumurta takibi için her 2 günde bir erzurum araştrma hastanesine 3 saatlik yolculuk yaparak gittim. ilk 15 gün hiçbir gelişim yoktu daha sonra birer mm artarak büyüdü yumurtalarım.32. gün 16 mm olduğunda iğneyi bıraktık ve aşılama oldum.benim de zaten pek umudum yoktu fakat doktorum doçent olduğu için ona güvenmek zorunda kalmıştım.Ama bu son tedavim sanırım inşallah yaza tüp bebek deneyeceğiz fakat başka yerde.

adetin 3. günü iğneye başlayıp 32 gün boyunca yumurta takibi için her 2 günde bir erzurum araştrma hastanesine 3 saatlik yolculuk yaparak gittim. ilk 15 gün hiçbir gelişim yoktu daha sonra birer mm artarak büyüdü yumurtalarım.32. gün 16 mm olduğunda iğneyi bıraktık ve aşılama oldum.benim de zaten pek umudum yoktu fakat doktorum doçent olduğu için ona güvenmek zorunda kalmıştım.Ama bu son tedavim sanırım inşallah yaza tüp bebek deneyeceğiz fakat başka yerde.

bencede canım ya başka yerde yaptır tabi... çok geçmiş olsun nerde görev yapıyorsun? bende öğretmenim 5 yıl muş ta çalıştım şimdi başka bir yerdeyim...

Back
X