Gece 01:00 İçim acıyor....

estamp

sonunda...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.282
2
156
Diğer
hani olur ya... bi şarkı ,bi koku, bi ses...ansızın kopartırda biryere götürür...sabaha geçer o anlıktır ama çok acıtır...
işte öyle oldum... az önce okan bayülgeni seyrederken reklam arasında trt de yıldız tilbenin delikanlım şarkısına takıldım,ne çok dinlemiştim lise yıllarında...hiç kavuşamadığım lise aşkım geldi aklıma,... çok uzaklarda,çok zor...unuttum yıllar oldu ama oluyor işte böyle bazen:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gidip eşinize sarılıp uyumayı deneyin
Lise aşkı lisede kalmış
Bu gününüzü yaşamaya bakın.

canim insanin bazen aklina geliyor tabi , eski anilar hatirlaniyor felan ama , hic bosuna üzülme evlisin profilinden gördügüm kadariyla hic aklina bile getirme takilma eskilere önüne bak bosver gecmisi

evet canim insana bazen oyle oluyor , bana da olmuyor degil. ama evliyiz sonucta, artik gecmisi dusunmek cok anlamsiz. onumuze bakmamiz gerek...uff bak benim de aklima getirdin simdi. esimle mutluyum ama yine de ara sira aklima bir seyler geliyor eskiden...

Ah duygular hisler.. Onlar daha masum olduğu için belki böyle hissediyosun ama anlık aklına böyle şeyler gelince git eşine sarıl onu öp getirmemeye çalış aklına.

Eski erkek arkadaşınızın aklınıza gelmesi normal de içinizin bu kadar acıması düşündürdü beni?:uhm:
Sonuçta hepimizin geçmişinde az ya da çok birileri vardı.. Bu kadar hasretle anmak evliliğinize zarar vermez umarım....

gecmıse takılmak en buyuk hata olur..
gelecege bakmalısınız..

Bence gidip eşinize sarılıp uyumayı deneyin
Lise aşkı lisede kalmış
Bu gününüzü yaşamaya bakın.

eşimi çok seviyorum,onu kimselere değişmem,o ayrı tabi.Aslında demek istediğim artık 27 yaşında bi kadın olarak,özlenen o masum duygulardı... o kadar basit,zaten dedim ya... sabaha geçen anlık bişey...

beni anlamana sevindim,mesele eşini sevmemek değil zatenboshayallersmile

Allaha şükür zarar verecek boyutta değil tabiki,eşimle çok mutluyum ...
galiba ,özlenen de biraz şahsın kendisi değil,masumluk ve ilk heyecanlar birazda...

Herkes yaşıyor zaman zaman böyle duygular takılma o bile güzel. Zaten kavuşmadığın için özlemle anmışsın, kavuşsaydın bu güzel duygular kalmazdı bile belki

hayat hem acı hem tatlı olacakki hayatın anlamı olsunbayanssulusmile

boşver canım ya sen şimdi lise aşkına önüne bak her zaman için yoksa mutlu olamazsınzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…