ben de aynı evimde annem babam kardeşlerim pek bir atrsksiyon olmuyor bayramlarda. Babam buyuk olmadığından ziyarete de gelen yok sıradan günler gibi geçti bayram :)
insanlar için de geçerli diğer şeyler için de
tutuyor valla. ne zaman olmayacak bu iş bitti desen, tüm umudu geride bırakıp yoluna devam etsen, bir bakıyorsun, vazgeçtiğin şey seni buluyor.
işin özü "Seni sevmeyen ölsün be güzelim"
Kaç yaşındasın?Yok canım yıldım. Tek istiyorum, tek ugrasıyorum gibi...
Kimsenin ölmesine gerek yok da, karsındaki sensiz yolunu cizebilecek kıvamda ise, sen döndürmeye calısıyorsan allem etsen de kullem etsen de olmuyor. Sevginin büyüklügü ile alakalı, gözden cıkarılabilecek kıvamda imişim, degerim yok imiş, vazgeciveriyorsun sen de bu sefer. Onun da istedigi bu zaten.
ben de aynı evimde annem babam kardeşlerim pek bir atrsksiyon olmuyor bayramlarda. Babam buyuk olmadığından ziyarete de gelen yok sıradan günler gibi geçti bayram :)
Niye döndürmeye çalışıyorsun ki? Giden gitsin s.ktir et. Sen boş bir insan değilsin, o kaybeder.
Döndürmeye calısmıyorum, üç gün cok seviyor havasında, üç gün seyinde degil filan. Üç gün sonra gelip ayrılıyor. Yol bir degil filan diyor.
27 yasım, senin?
3 kere ayrıldı, olmuyor yürümüyor diye.
1 ay sürmedi ben evlilik planları yapıyorum adam tekrar yürümeyecek deyip ayrıldı.
Hiç dönüp de bakmadım, ağlamadım bile. yoluma devam ettim. bir gün eve geldim, ev arkadaşımdan anahtarımızı almış, kapıyı açınca önümde diz çöküp evlenme teklif etti.
Sen de kabul ettin. Böyle mi?
Tamam deyip evlendim. ilk dönüşlerinde hep çekimserdi. kendini bir halt zannederdi
Hee öyle. Ama ilk seferler peşinden koşarken değerim yokmuş gibi, gönül kaçanı kovalar ya, son gidişlerinde baktı ben onsuz da yapıyorum. biri koşar, diğeri kovalar. sen de kovalayan değil, kaçıp giden ol. kaderinde o varsa zaten seni bir şekilde bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?