O yine iyi. Eski apt .da sabah 8 de matkapla iş yapan komşum vrdi.. malesf aldığım evde de böyle çıktı alttaki kaidn 4-5 de çamaşır makinası çalıştırıyor .. yüksek sesle kavga yapar süpürge çalıştırır kimseyi de takmıyor yöneticiye söyledim.. ne yapsın kalabalıklar işlerini o saatte anca yetistiyordur dedi.Nefret ediyorum görgüsüz insanlardan. Gece 1de süpürge açan üst komşu şimdide 3te çamaşır makinesi çalıştırıyor.
Toplu yerlerde kaldım.pansiyon yurt vs. Belirli kurallar vardı akşam 10dan sonra makine süpürge calistiramazdiniz. Genel kabul görmüş kural budur. Apartman icin de bana gore gec saatte bujlarin calismamasi gerekir.Ben akşam 10dan sonra arkadaşımı bile aramam çünkü zorunlu olmadıkça acil olmadıkça aranmaz o saatte insan. Ama iş yerimdeki müdür aciliyeti
yokken gece 12 30 da gruptan duyuru yapıyor
Eski çalıştığım yerde mesai saati dışında is gruplarında paylaşım yapılmazdi kural oydu.
İnsanlar niye bu kadar düşüncesiz......
Eski üst katımdaki pislik ev hanımı olmasına rağmen gece 12 de ev süpürür, 1-2 gibi makine çalıştırırdı. Balkondan tepemize halı silkeler, şarıl şarıl balkon trabzanı yıkardı. İyilikle dedik olmadı kocasına dedik olmadı kavga ettik yine olmadı. Taşındı defolup gitti çok şükür şimdi başka yerde milletin başına bela oluyordur nalet kadınSizi rahatsız eden ses onu nasıl etmiyor hayret. Benim çamaşır makinemle eletrik süpürgem sessiz ona güvenerek istediğim saatte çalıştırıyorum da sizin üsteki neyin kafasında acaba saat 3 de bir de
Nefret ediyorum görgüsüz insanlardan. Gece 1de süpürge açan üst komşu şimdide 3te çamaşır makinesi çalıştırıyor.
Toplu yerlerde kaldım.pansiyon yurt vs. Belirli kurallar vardı akşam 10dan sonra makine süpürge calistiramazdiniz. Genel kabul görmüş kural budur. Apartman icin de bana gore gec saatte bujlarin calismamasi gerekir.Ben akşam 10dan sonra arkadaşımı bile aramam çünkü zorunlu olmadıkça acil olmadıkça aranmaz o saatte insan. Ama iş yerimdeki müdür aciliyeti
Eski çalıştığım yerde mesai saati dışında is gruplarında paylaşım yapılmazdi kural oydu.
Evet doğru hatırlamışsın.Bir konu vardı @GelenKutusu senin miydi yanlış mı hatırladım bilemedim
Gece mesaj atmış sabah 6 da cevap yazmış birisine diye adamın çok hatalı olduğunu düşünmüştük
Tüm kk ne var canım istediği saatte mesaj atar watsap yazar sonra bakarsın o zaman uyuyorsan dedi
Hatta ne olacak uyanacak mısın bile dediler
Allah sabır versin demeye geldim, benim de üst komsum israrla gece yarisi-sabaha karşı arası bi yerlerde acar çamaşır makinesini. Hali çırpar deli gibi kapı pencere açık... defalarca uyardım artık kötü olmak istemiyorum kötü insanlar değiller aslında ama, canıma yermek üzere benim de...Nefret ediyorum görgüsüz insanlardan. Gece 1de süpürge açan üst komşu şimdide 3te çamaşır makinesi çalıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?